Dagens.

Sara; "Jag kan knappt gå i de här skorna... Men vi ska vara inne, förutom när vi är ute va?"



 <3

Canon EOS 350D

Inte uppdaterat på evigheter igen.. Julen har gått förbi, och imorgon är det Nyår också...

Julen var helt okey faktist... Trots att vi bara var 6 pers ute hos mamma och pappa. Det blev mycket bättre än jag trodde det skulle bli. Presenterna var inte heller fel... Fick bland annat en systemkamera! Canon EOS 350D. Pappas gamla.. Med olika objektiv och blixt och shit.. Haha, jag måste lära mig vad allt heter och hur det fungerar. Men kul är det!

Sen för ungefär tre dagar sen så blev jag självklart magsjuk eller liknande. Hade glömt hur jävla hemskt det är. Hur jävla mycket jag hatar det... Sist jag var magsjuk var för 7 år sedan... Och jag hade nog nästan lika mycket panik nu som då. Uscha. Som tur är så var jag hos Niclas och han tog hand om mig lite när jag var som ynkligast... haha. Men mådde mycket bättre redan igår, och idag är det typ helt bra. Eller, jag är lite trött och slut i kroppen bara, men jag var ju lite dum och drack lite igår också så det lär bero på det också.

Snart kommer Sara hit! <3 Älskade underbara söta Sara. Hon har aldrig sett min lägenhet förut, men nu ska det ändras. Haha.

Ikväll blire Jag Sara och Niclas som äger. <3

Inte mycket kvar...

Helvetet är inte långt bort känns det som just nu.

FYFAN, vad jag mår dåligt. Jag vill helst bara försvinna ett tag. Inte bara härifrån stan, utan från verkligheten. Från mig själv! Om det är någon som vet något sätt så tar jag gärna emot tips? Hrm.

Gårdagen var sämst på länge. Jag gick omkring med gråten i halsen hela tiden (still do) och när jag sen på kvällen fick ett visst samtal så bröt jag ihop totalt... Orkar inte förklara vad som händer just nu, för jag orkar och kan inte tänka klart... Som tur är så är jag inte ensam, utan Niclas är här. Och det är bara imorgon kvar av skolan den här terminen. Tack och lov.

Jag måste verkligen få kontroll över mitt liv. Annars klarar jag snart inte mer.

JAG HATAR ALLA MINA TANKAR OCH KÄNSLOR!!!

Sorg.

Det blev inte alls en rolig dag idag...

Var inte i skolan, för jag mådde inte så bra. Sen åkte vi hem till Niclas mamma nu på kvällen, för att hans pappa m.fl. skulle komma och gratta honom idag istället för igår, då han egentligen fyllde år.. Men det blev inte så trevligt som man kanske hade hoppats.. Istället fick vi veta om Niclas syster, och satt där och försökte hålla sig från tårar...

Vila i frid Angelica.

Jag kände henne inte, men jag har träffat henne... Vi fick rätt bra kontakt, och satt och pratade om lite allt möjligt... Jag gillade henne... Hon verkade vara en så glad och trevlig person... Kan inte förstå att hon är borta.

Mina tankar drar sig tillbaka till förra vintern.. Vår hund, Chicko, som blev påkörd... och hur ledsen och förkrossad jag var då... Det var ändå bara en hund... Jag tänker på min egen syster, och att vi inte ses så ofta. Hon betyder faktist oerhört mycket för mig... Sen tänker jag på hur jag själv mådde i somras... Hur ont det gjorde... och att jag ville dö... bara för att få slippa smärtan...

Ta vara på livet, och de som står er nära, för det kan när som helst vara för sent...

<3

Dutt.

Japp, och nu har jag varit duktig och pluggat lite, och läst. Det är extremt tråkigt kan jag lova. Usch.

Niclas kommer inte idag, men jag kan i alla fall prata med honom. Till skillnad från i helgen. Men imorrn ska jag till honom! Och sen åker vi hit igen. Myyyys.

Hoppas verkligen att han kommer bli nöjd imorgon. Att han får en bra fördelsedag. Till skillnad från min då, som jag bara vill glömma. USCH.

Nu ska jag sjunga lite.<3

Berg- och dalbana.

Och så gick man neråt igen......
... tack för att Sara finns, som sagt. Nu lyckades hon få mig att må lite bättre igen.

Ah, blir att fixa med läxor nu, och snart ringa älsklingen.

En framtid.

Nu har jag inte uppdaterat på ett tag.. Har väl haft lite för mycket att göra, och också lite för mycket känslor för att jag skulle orka skriva... Har varit lite upp och ner, och mådde rätt dåligt igen.. Men nu mår jag bättre.

Eller, bra mår jag ju inte. Men jag mår lite bättre psykiskt när det gäller vissa saker i alla fall. Det är mycket med skolan. I helgen slog det mig att det bara är två veckor kvar i skolan innan jul! HERREGUD! Liksom, jag måste verkligen sätta fart med det jag ligger efter i... Och det är en hel del..

Jag är ju så dålig på att sätta mig och göra allt... Men ska nog ta och göra lite nu, känner mig ovanligt motiverad. Eller rättare sagt, jag känner mig tvingad. Det är så många som har krav på mig just nu, framför allt angående skolan... Vill bli av med det... Dessutom träffade jag Studievägledaren idag, och fick bland annat bekkräftat att jag KAN plugga upp mina betyg efter gymnasiet om jag vill och behöver det. Så med det vetandet så försvann ångesten lite.. Jag vet att jag har en chans till ifall jag misslyckas nu. Det är rktigt skönt...

Så nu blir det mat, och sen ska jag sätta mig med mina uppgifter. Får se om Niclas kommer hit efter jobbet idag. Hoppas att jag i alla fall får träffa honom en stund i alla fall, saknar honom så mycket. Mest eftersom han var borta hela helgen osv. Och imorgon fyller han 20! Och det är så svårt att köpa presenter, speciellt till killar... Och det blir inte lättare när de säger att de inte vill ha något. Haha. Men han ska i alla fall få något. Minst 3 saker, till och med!

Trots att jag saknade Niclas och inte mådde så bra psykiskt, så var i alla fall lördagen rätt mys. Då var jag och julhandlade lite med Söta Sara! Henne saknar man också och det är alltid lika kul de få gångerna vi ses. Hon är så bra, och jag blir arg på alla som inte fattar det! Tack vare henne har jag orkat mig igenom vissa dagar, och hon hjälper mig fortfarande. Jag är enormt tacksam för att hon finns.

Har blivit en liten Tradera-nörd också. Haha, farligt det där. Registrerade mig igår, och har redan köpt en massa. DANGEROUS! Istället för att vara spel-beroende, så blir jag Tradera-beroende! HAHA!

Nåja, kanske uppdaterar lite senare...

Lyckat i alla fall.

Det blev att vi drog ut igår i alla fall. Och det var riktigt skoj. Jag fick dansa i alla fall! plus att jag träffade Dea. Haha, dålig humor ftw. Och fan vad trött man var när man kom hem vid halv sex på morgonen. Uscha. Men värt var det. Ikväll blir det ut igen. Med Sara och Niclas, med flera. Kanske ska snacka med några om de ska med. Men skoj ska det fan bli.

och...

...GRATTIS CARRO PÅ DIN 18-ÅRS DAG!!!!
(glömde smsa dig vid tolvslaget som jag hade tänkt göra...)