Framtiden.

Jag vet inte alls hur framtiden kommer bli... Börjar få lite ångest angående det. Pappa och mamma snackar om att säga upp lägenheten nu till sommaren. De vill att jag ska flytta hem igen. Men det vill inte jag! Aldrig! Det känns som att ta ett steg bakåt i livet. Dessutom så trivs jag inte speciellt mycket där ute.

Pappa har en idé. Som han brukar ha. Om hur jag "kan" göra. Han tycker att jag ska satsa på skolan stenhårt nu, inte hålla på med en massa annat. Sen tycker han att jag ska flytta hem i ett år, ta körkort och jobba in en massa pengar. Och så tycker han inte att jag ska binda upp mig nu när jag är så ung. Han tycker att jag ska göra en massa saker. Som att resa, och kanske jobba eller plugga utomlands.

Men jag vill inte flytta hem! Och resa kan jag göra ändå. Samma sak med att jobba. Jag kanske förvisso måste skaffa en mindre och billigare lägenhet, för att allt ska gå runt. Men det är det värt. Dessutom, när Niclas får ett jobb så kommer ekonomin att gå upp rejält för min del!

Frågan är bara hur man ska övertala mamma och pappa att inte säga upp lägenheten bara sådär, och tvinga mig att flytta hem...


Det är det sista jag vill.

Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

i sollentuna

Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

gick du skolan i märsta? vilken?

2008-04-10 @ 23:33:40
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tänkte bara. jag är ju bara ett / två år äldre än dig så jag kanske kände igen dig , vem vet. jag gick iaf på valsta

2008-04-10 @ 23:49:38
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback