Puffen skrämde mig nästan till döds!

Hahaha! xD Det hela hände för någon dag sen när jag låg i sängen och tittade på Naruto på min laptop. Helt plötsligt såg jag i ögonvrån hur min garderobsdörr öppnas och stängs igen... Jag vände på huvudet för att se ordentligt, men ingenting mer hände så jag trodde bara att jag hade inbillat mig.

Några sekunder senare hände det igen! Och det fortsatte när jag vände huvudet för att se... Jag trodde inte mina ögon och blev skiträdd!  Dörren rörde sig fram och tillbaka flera gånger... Jag tänkte att jag måste filma det, för ingen skulle tro mig annars, så jag slet åt mig mobilen och försökte starta kameran. Då ser jag Puffens huvud sticka fram från garderoben! Snacka om att jag skrattade! xD

Jag ville fortfarande ha det på film... Men när jag startade kameran så gjorde han inte något mer. Efter en stund ropade jag hans namn, och då puttade han lite på dörren igen, och stack ut huvudet. Sen släppte jag utt honom därifrån.

Jag undrar hur fan han kom in dit och hur länge han var där! xD Hahaha



Ja herregud! xD

Vårat Luciatåg på Bocken.

Jajjemensan, i år var jag med i ett Luciatåg igen! ;-) Nåja, det var inte det seriösaste, men ändå!

Vi var på Bocken och det skulle bli en överraskning för alla som var där. Grejen var att Malin, Pajen, Niclas och jag tog det hela seriöst och övade jättemycket på alla sånger dagen innan... Sen precis innan vi skulle göra vårat lilla "uppträdande" så fick vi veta att två personer till skulle vara med. Den ena var en gubbe som jag inte minns vad han heter just nu, och han chockade oss allihopa efter att vi var klara med "Sankta Lucia"...



Han rörde till ordentligt i hela Luciatåget! För det första så kom han in med den där sångfrasen fler gånger, och när vi väl skulle sjunga den sången så sjöng han fel version..! Det var kaos, men alla tyckte att det var kul. Så det blev lyckat ändå!

Lägg också märke till Niclas snygga pepparkaksdräkt i videon! ;-D

Björn Gustavsson spelar WoW.

Han är så jävla klockren! xD



"Kan du dansa? snedstreck dance, ja tydligen!"

Jag både hatar och älskar vintern.

Vintern är verkligen mysig med sitt mörker, men den gör mig också deprimerad. Jag hatar hur dåligt jag kan må ibland.. Och det blir värre när jag är för mig själv. Allt man mår lite dåligt över förstärks på något sätt.

Just nu mår jag rätt bra, och det gjorde jag igår med. Jag har börjat äta Rosenrot-tabletter, så förhoppningsvis hjälper de mig att få tillbaka energi. Tillsammans med mamma och pappa har vi börjat ändra kosten också. Igår köpte vi hur mycket frukt och grönsaker som helst!


Det här är till 99 % frukter och grönsaker, och vi var fortfarande vid den avdelningen. Detta är långt ifrån allt grönt vi köpte!



Jag mår extremt dåligt över min vikt, och det är en sak som förstärks av vintermörkret. När mamma märkte på mig att jag mådde dåligt fick hon den här idén att hela familjen skulle försöka. Och så sa hon att om jag lyckas gå ner 20 kg till sommaren så skulle hon betala och skicka iväg mig på en lång och skön resa. Inte för att jag vet om hon menade det, men man kan ju hoppas. Haha, nu har jag i alla fall fler än en morot att jaga!


Jag vet inte vad jag ska ta mig till...

Jag kvävs innifrån. Kan inte andas. Jag mår illa. Så illa.  Jag vill bara gråta och skrika, men ingen skulle ändå höra mig. Det spelar ingen roll vad jag gör. Jag vill bara bort härifrån just nu. Bort bort bort. Försvinna. Fan vad skönt det skulle vara att slippa detta inuti.

Det är för mycket för mig just nu. Jag orkar inte med det...

Twilight.

Jag får inte glömma att rekommendera den här filmen!


Det är nu min favoritfilm, och jag bara älskar den!
Jag vill se den om & om & om igen!

Såg nyss också att det kommer fler delar, vilket gör mig överlycklig!!! YEAY! :D :D :D


Jag har svårt att tänka mig att någon ska ogilla den här filmen... Men om någon gör det skulle det vara jävligt intressant att veta varför. Eller, ah. Jag kan inte riktigt förklara varför jag gillar den heller... Den är oförklarligt perfekt på något sätt. <3<3<3


Min kära Bamboo.

Aa juste, jag har glömt att berätta om min kära Bamboo! :D


Niclas tänkte först ge mig den i julklapp, men sen kunde han inte hålla sig så han gav mig den förrförra veckan och sa att han ska ge mig något annat i julklapp. xD Tussenussen <3

I love it!

Det är så mycket enklare att rita med den än med musen, och det är riktigt kul! Jag håller fortfarande på och lär mig, men jag har ju inte så mycket tid till att använda den just nu heller. Har uppsatserna att skriva, men när de är klara så vet jag var jag kommer att sitta! Haha :D

Detta är ett försök, som inte är klar än.

Zack och Puffen har inlett en pakt.

Jag får ångest när jag inte skriver här på ett tag. Är det konstigt?

Idag har jag varit lite duktig. Var ute och gick en rättt lång promenad med Zack, så nu ligger han här bredvid mig och sover. Sen har jag fixat en massa småsaker som måste göras. Och kom nyss på att jag måste slå in Niclas paket! Han fyller ju år imorgon. ;D Sen ska jag försöka fixa en sak, om jag hinner idag. Hemlis ;-)

Zack och Puffen har varit lite taskiga mot mig idag.  ;o Det började i morse med att Puffen välte ut ett vattenglas över min dator och min Bamboo! Snacka om att jag flög upp ur sängen! ;o Sedan tackade Zack mig för promenaden genom att springa och hoppa upp i min säng och gegga ner mina nytvättade lakan... Och när jag väl fått ner honom därifrån så går han och lägger sig i min väska. Som tur är så var locket nerfällt så han lyckades inte skita ner mina kläder...! ;o

Men det är lugnt, inget gick sönder  ._.

Sår på hornhinnan.

Idag är jag hemma från skolan, och igår missade jag lektionen för att jag satt på akuten på S:t Eriks ögonsjukhus hela dagen. Jag har fått ett sår på hornhinnan igen, som jag fick för typ två år sen... Pga de där jävla linserna. Jag vill ha linser som man kan sova med, som man slipper ta ur varje kväll och sätta i varje morgon. Det är så jobbigt. Dessutom måste det ju vara en nackdel för mig eftersom att jag är förkyld så ofta. Om jag ska pilla i ögonen varje dag så kommer ju bakterierna lättare in i mina ögon.

Jag börjar få riktigt dålig syn också. Ser suddigt med glasögonen och till och med med liserna. Jag måste skaffa starkare linser, och byta glasen i brillorna. Det jobbiga är bara att jag måste boka en jävla tid, och jag hatar när man måste ringa och göra sånt. Och jag måste beställa en tid till på fredag eller måndag också, till någon ögonklinik någonstans, för att gå på återbesök med såret. Poop.

Det rinner, det kliar, det är ljuskänsligt, det svider. Jag har två olika droppar som jag ska ta flera ggr om dagen. Den ena ska jag ta 3 ggr om dagen, och den andra ska jag ta 6 ggr om dagen! Vilket påminner mig om att jag måste springa och hämta dem nu. ;o

Ångestfyllt pluggande.

Sitter här och har ångest. Är inte klar med de jävla uppsatserna än! Har lite kvar... Grejen är ju att jag tror att jag har gjort värsta överdrivna saken av folkmordsuppsatsen... För det första så har jag skrivit 10 sidor mer än man behöver. För det andra så tror jag att jag har tolkat uppgiften lite knas. Så det känns ju jättebra. Eller inte?...

Kul om jag får skit för att jag har gjort uppgiften fel, när jag har lagt ner så mycket tid och skrivit så  mycket... Då kommer jag att gå sönder. Dessutom lämnar jag ju in arbetena för sent = inte bra alls! Å ena sidan så har jag förlängt kurserna en termin till, så jag borde ha längre tid på mig, men å andra sidan så har jag inte diskuterat det med den här läraren.

Aja... Jag orkar inte bry mig alltför mycket ändå... Det enda är att det tar en så jävla mycket tid att skriva uppsatserna, och att jag verklgien måste anstränga mig för att förstå allt jag läser. Men samhällskunskap är den jobbigaste kursen av de jag går nu. Och om jag får IG i den, så är det väl inte hela världen det heller. Ett IG dör jag inte av...

Yes yes... Ska snart sätta igång och skriva mer, och försöka skriva klart i alla fall den ena. Det är inte mycket kvar alls nu. Men jag känner bara att jag måste skriva av mig lite här i bloggen.

Om någon vill peppa mig, så varsågod. :-)

Nu har helgen gått och det är en ny vecka.

Uppsatserna är inte klara. Jag är hemma och skriver o skriver o skriver. Det är riktigt jävla tråkigt! Folkmords-uppsatsen är så jobbig så det finns inte! När jag läser i böckerna blir jag helt förvirrad. Det är för det första väldigt många sidor. Sen är faktan som jag är intresserad av invävd i lång seg text. Det är väldigt lite som är relevant för mitt arbete egentligen, så jag måste läsa igenom allt och anstränga mig ordentligt och leta och tänka efter hela tiden.

Den andra uppsatsen handlar om droger och deras påverkan på samhället. Det är kanske lite lättare att hitta fakta omkring. Dessutom har jag en asbra idé! Men det är en hemlis  ;-) haha

Jag skulle behöva sitta hemma hela veckan och skriva, för att hinna ordentligt. Så känns det just nu. Jag har ingen som helst lust att sitta och åka till Södertälje fram och tillbaka, och bara slösa tid. Jag kan ändå inte koncentrera mig på lektionerna pga att jag hela tiden tänker på uppsatserna. Och oroar mig och stressar... Jag vill bara få dem klara och skicka iväg dem.

Panik...