Städning.

Vi håller på och städar.
Jag; Niclas...
Han; Ja, jag har gjort disken...
Jag; Okey, men plocka undan skräp då.
Han; Ska jag plocka undan dig?

WTF liksom!?

Sen försökte han säga förlåt.
Han; Ska vi lägga undan alla värdesaker också?
Jag; Japp. Men plocka bort skräp först.
Han; Jamen, då måste jag lägga undan dig med sen.
Jag fattar ingenting.
Han; Älskling, du får inte vara med ikväll för du är för värdefull!

HAHA. Sötnöt. Jag älskar honom.

FTW!

Hahaha.

Det var längesen jag skrattade så här mycket! Elin, Elin, Elin. Haha. Imorgon kommer det bli ännu mer skratt. Längtar. Det var så längesen vi sågs.

Imorgon ska bli en bra dag.


Godnatt.


Sura skumbananer.

Sura skumbananer är så sura. Så sura att jag gör grimaser. Haha. Är jag en mes?

Jag har i alla fall nya örhängen! Och linnen. Och jeans! Herregud vad jag behövde nya byxor. Haha. Nu har jag tre stycken nya. Mjau! Me like them.

Och jag har tråkigt.

Wanna join?

Jag har pisstråkigt. Och imorgon vill jag ha fest?

Home again.

Yey.

Kom nyss hem. Har inte varit hemma på några dagar. Sov i Norsborg lördag till söndag, sen i Mölnbo söndag till tisdag, och sedan i Märsta tisdag till idag. Torsdag, är det redan. Och lovet är snart slut! SURT!

Har i alla fall varit skönt att inte ha varit hemma på ett tag. Man har varit ute och gjort något. Träffat folk osv. Nu måste jag bara plugga lite mer innan skolan drar igång igen. Inte det roligaste direkt, men vad kan man göra..?

Nu; mat och Naruto. Niclas raidar, och blir ledig 23;00...

Buhu.


Saturday Night.

Dagen har varit rätt seg och tråkig. Sov länge, och sen har det inte hänt något alls i stort sätt.
Hade extremt tråkigt ett tag, och började leka lite i Photoshop. Ett av resultaten;

<3<3<3

Vi ska snart åka till Bocken och sjunga karaoke. Men först äta.

<3

140 dagar <3

Yes!

Vi har nu varit tillsammans i 140 dagar. Och det är bara början.

Jag älskar Niclas.

<3


Ja.

Jag hatar att somna ensam.

Natt.

Haha.

Vi har en rättså misslyckad uppesittarnatt då vi egentligen skulle kolla på en massa skräckfilmer... Men det har inte riktigt blivit enligt planerna. But whatever. Sara och Mathias är här, så vi har i alla fall sällskap i lägenheten.

Jag vill hitta på något. Något galet. Typ... gå ut och leka i sandlådan. HAHA. Men det blir kanske sängen istället.

AAHTSHOO!
- prosit...
Tack.

Förlåt.

Bajs på svartsjuka.

HATAR DET. Bara för att man har så dålig självkänsla och överanalyserar.
Jag har ont i magen... Är jag tillräcklig...?

Bajs.

Lovet har börjat.

Idag var sista dagen i skolan innan lovet. Jag hade till och med, för en gångs skull, lust att gå hela dagen på alla lektioner. Men jag mådde illa som bara den. Tvingade mig igenom första lektionen med spykänsla. Men sen gav jag upp, jag kunde inte koncentrera mig alls... Ville bara sova.

Så började jag fundera på om jag skulle åka hem eller om jag skulle gå på lektionerna i alla fall... Träffade Nina och pratade en stund med henne... Sen pratade jag med nya kemiläraren och bestämde mig för att åka hem. Han sa att det nog inte skulle vara några problem att plugga ifatt det jag missade idag, efter lovet.

Jag åkte hem. Sov lite. Fick i mig lite mat, och har legat och läst sedan dess. Harry Potter. Nu är det inte långt kvar... Jag blir helt knäpp! Snacka om att man lever sig in i de där böckerna... Jag vill inte att det ska ta slut! Blö. De skulle gärna för min del få fortsätta i all oändlighet. Utan tvekan.

Nu mår jag lite bättre i alla fall. Tänkte spela CS nu. Var så länge sen.

<3

Yes.

I love him. Och nu är raidet äntligen över! Jag ska gosa upp honom. Ville bara säga att jag älskar min pojke!

Night night.

Liis o cullysåss!

Min pojke kan göra ris och currysås!  Sådetså! Det ville han att alla skulle veta. Haha.

Jag har precis ätit, och Niclas ska bli osocial och raida. Bara för att han aldrig gör det. Hrm. Blir väl för mig att läsa lite Harry Potter, det är ju faktist en läxa. Och jag behöver göra läxor. Haha. Perfekt. Roligare läxa finns ju inte? Kanske till och med blir att jag tar mitt efterlängtade bad också! Man kan faktist läsa i badkaret. Tihi. Myyys.

Imorgon är det äntligen fredag igen. Veckan har gått ganska fort, och det är jag tacksam för. Nästa vecka är det lov! Frågan är bara hur mycket lov det blir, för jag måste plugga. Måste verkligen sätta fart med projektarbetet... Hrm. Hatar verkligen skolan.

Jag vill ha ett jobb så jag kan bli rik och leva! Hatar att vara pank.

Så det så.

Mm.

Ibland blir allt fel. Men vad kan man göra åt det? Ingenting.

Jag älskar dig. Dummer.

Jävla helvete.

Fuck.

Ber jag om för mycket? Gör jag verkligen det...? Förlåt iså fall. Vafan, jag behöver verkligen all hjälp jag kan få just nu... Och allt stöd jag kan få också för den delen... Men allt är väl mitt fel...

Kill me?


Power of ten.

Yeah.

Nu ska jag och Niclas snart iväg med bussen. Först till Norsborg, sen till Sthlm. Han har vunnit biljetter till inspelningen av något program. Haha, vi har typ ingen aning om vad det är för något, men det blir intressant att få reda på där borta. Det heter i alla fall Power of ten.

Nu ska jag bara klämma i mig något att äta, för jag är så jävla hungrig. Sen bär det av.

Mjau.


FTW.

Yes.

Ikväll har jag kollat på 12 avsnitt av Naruto... Har varit så trött och slö, och känner mig lite sjuk... Men hoppas att det vänder. Eller att det bryter ut ordentligt, så att jag kan sjukanmäla mig. Hatar att gå omkring och vara halvsjuk hur länge som helst. Blä.

Imorgon ska jag till Model House igen. Weeei. Med min Saja. <3 Vi kommer äga. Jag kommer därmot inte ha några pengar att köpa några bilder för... Men det är kul ändå. Haha. Jag måste lära mig min egen kamera också, så att jag kan starta företag och tjäna pengar. Hahaha. Det skulle i alla fall vara kul om det funkade.

Nu ska jag sova. Kanske läsa lite först. Eller, gosa upp älsklingen. Mjau.

Godnatt.

Dåligt humör.

Den här dagen har varit allmänt bajs, och jag är så jävla förbannad och irriterad på i stort sätt allt!

Jag är så trött... Det började redan i natt med mina drömmar. Hade en massa mysko och jobbiga drömmar. Bland annat att min systers pojkvän hade dött, och att Niclas var assur och förbannad på mig för något som inte ens hänt (vet inte vad), men han vägrade lyssna på mig. Han var riktigt elak och behandlade mig som skit. Var så jävla sårad när jag vaknade, att jag inte ville gå upp...

Kom lite för sent till första lektionen... självklart. Första kemi-lektionen vi har sen vår kemilärare Per försvann (vet inte om han kommer tillbaka ens...), och idag höll vi på med saker som vi egentligen gjorde redan förra terminen. Men spela roll. Jag ligger ändå efter så. Det kan vara skönt. Men allt detta runt om Per är kaos. Det kommer gå åt helvete! Jag lovar... Både kemin och (framför allt) mitt projektarbete!!! Varför måste vår lärare försvinna nu...? Det suger.

Ah, lång dag i skolan... Långa lektioner... Det gör inte allt mycket bättre. Speciellt inte när man är trött och hungrig. Och kommer hem till en rätt stökig lägenhet utan något att äta. Och det gör mig riktigt pissed när någon tar ut sin ilska eller irritation på en när man inte ens har gjort något. Eller när någon har ätit upp dina godisar. Haha.

Men jag fick i alla fall en bra sak fixad idag. Gick till Studievägledaren, och tog bort matte E (vilket jag har glömt göra väldigt länge). Jag har ju fått en massa ogiltig frånvaro på de lektionerna, fast jag inte ens gick den kursen. Nu fick jag också lite frågor besvarade om mina IG;n och hur allt blir. Så jag är lite lugnare.

Min nya plan är att jag kommer skippa prövningen i Biologi B nu i vår, och i stället kommer ha två chanser till i höst (gratis). Och utöver den kursen så "har jag råd" att få IG i ytterligare kurser med sammanlagt 200 poäng, och ändå ha tillhörighet till Högskola. Så allt kommer förhoppningsvis att gå ihop.

Nu ska jag kolla på Naruto och försöka få upp humöret. Så att inte jag också låter allt gå ut över någon annan.

Rise Today.

"
The wind is blowing cold..
Have we lost our way tonight?
Have we lost our hope to sorrow?
Feels like we're all alone,
running further from what's right...
And there are no more heroes to follow,
so what are we becoming?
Where did we go wrong?

Yeah, oh yeah
I want to rise today
and change this world.


Yeah, oh yeah
Oh, won't you rise today
and change this world?


The sun is beating down...
Are we ever gonna change?
Can we stop the blood from running?
Our time is running out...
Hope we find a better way,
before we find we're left with nothing.

For every life that's taken
so much love is wasted.


Yeah, oh yeah
I want to rise today
and change this world.

Yeah, oh yeah
So won't you rise today
and change this world?

 

Only love can set it right.

If only peace would never die...
Seems to me that we've got each other wrong.
Was the enemy just your brother all along?..
"

Alter Bridge

Alla hjärtans dag. <3

Yes.

This is it. Alla hjärtans dag. Det här är dagen då man ska bry sig lite extra om andra, och visa extra mycket vad man känner för sina nära. Jag vill tacka mina vänner som finns här i vått och torrt, och vill att de ska veta att det betyder så mycket för mig... Det finns många, men några har funnits mer än andra på senaste tiden. Och det är framför allt Saja. <3 Sen är det lilla syrsan såklart också, som kanske egentligen finns mest av alla...! <3 Men vad är systrar till för?..(syster gris - mjau!)

Och så mitt hjärta.... Mitt ljus... En av de största anledningarna till att jag ens kommer ur sängen på morgonen... Niclas. <3 Utan honom hade jag inte alls orkat gå till skolan... jag hade nog inte heller orkat ta hand om varken mig själv, eller min bostad, eller några intressen... Mycket hade fallit ihop innan han kom... Men hans stöd varje dag lyfter mig så otroligt mycket. I hans ögon, ord, och hans öppna famn finner jag trygghet, ork och styrka. Han bygger upp mig igen, sakta men säkert. Jag vill säga något bra... något stort. Otroligt starka känslor fyller mig. Men ord är inte tillräckliga... Jag älskar Niclas så obeskrivligt jävla mycket.

Say it, before it's too late...


Natti natt, dröm sött. <3


Naruto-nörd.

Jag börjar bli riktigt såld på Naruto nu. Har kollat på 14 avsnitt under kvällen. Me like it big time! Det är Niclas fel. Haha. Det är han som fått mig att börja titta på det. But, hey. I don't blame him. It is really good shit!

Imorgon börjar jag 12;35, men Niclas ska upp någon gång efter 7 så jag kanske går upp då jag med. Kan ju alltid fördriva tiden med mer Naruto... HAHA!... Nej men... Det var mest ironi. Hrm. Jag kommer förmodligen sova vidare... Så lat som jag är... faktiskt.

Niclas ska i alla fall på en andra jobbintervju på Bauhaus, med butikschefen. Det låter positivt, så snart har han förhoppningsvis ett jobb! Wish him Good Luck!

<3

Kth.

Idag var jag på Kth istället för i skolan, på sån där "prova på att vara student"-sak. Var på en föreläsning i modern fysik. Fattade ytterst lite, kan jag säga, men jag fattade faktist lite. Haha. Vi håller på med ungefär samma sak i fysik B, men inte lika invecklat.

Nåja, det verkar vara en hyfsad skola. Blir kanske att plugga vidare där senare, men först blir det troligen att jobba ett år och kanske resa. Vi får se.

Nu ska jag äta, för jag är hungrig.

Update.

Så.

Då har man uppdaterat designen lite i alla fall, inte för att jag har några speciella skills. Var faktist jättesvårt. Hrm. Men det blev lite annorlunda i alla fall, började lessna på det vita. Kändes tråkigt.

Men ah. Jag mår bajs, och nu drar jag.

Hej.


Otursdag?

Haha, måste bara nämna gårdagen.

Jag och Niclas åkte iväg för att köpa Dubble Layer-dvd;er på Elgiganten borta vid Moraberg. Vi tog bussen, och kom fram runt 18;00, men vi visste inte när bussen tillbaka gick så vi frågade busschauffören på väg av bussen. Han sa att han skulle stå där i 17 minuter och sen åka. Så vi tänkte att det borde vi hinna, det är ju trots allt bara några hundra meter till affärerna.

Så vandrade vi iväg, skyndade oss ganska mycket i alla fall. Kom in på Elgiganten, stod i en liten kö för att få veta att de dvd;erna var slut. Jag köpte batterier för 50 spänn till min miniräknare som laddade ur när jag hade prov (suck - big time). Gick vidare till OnOff och hittade bara 10-pack dvd;er för ca 350 spänn... Det hade vi verkligen inte råd med, för vi hade ju bara 200 spänn för resten av månaden! Så vi gick vidare till Rusta för att kolla om de hade några, men det hade de självklart inte. Det fanns däremot batterier för 20 spänn! (SUCK! hade alltså kunnat spara 30 spänn om jag köpt där istället).

Sen gick vi till sist till Siba, och där hade de 5-pack Dubble Layer-dvd;er för 119 spänn. Vi slog till eftersom vi lessnat på att leta. Sen sprang vi tillbaka till bussen, men vi måste precis ha missat den. JÄVLA SKIT! Nästa skulle gå om 20 minuter. Niclas kom på att vi kunde försöka lämna tillbaka batterierna, men jag hade vikt förpackningen så jag trodde inte att det skulle gå... Men värt ett försök; så vi gick tillbaka till Elgiganten.

Fick stå i en aslång varm kö i drygt 5 minuter, för att få reda på att vi egentligen skulle gått till kassan för "Byten, återköp, osv". Så vi gick dit och fick vi stå där i några minuter. Lämnade in batterierna och fick något skrivet på kvittot, för att sedan gå tillbaka till den normala kassan igen och stå i den varma kön.

När jag tillslut fått tillbaka pengarna sprang vi fort som fan in på Rusta och köpte batterierna för 20 spänn, och sedan vidare till bussen som precis skulle gå. Vid Södertälje centrum missade vi bussen hem med ett fåtal sekunder, och fick vänta en halvtimme på nästa. Så vi tog en varsin cheeseburgare och paj på Donken under tiden, för de där 30 kronorna plus en tia. Haha, det tyckte jag var mer värt.

Fyfan vad jag var irriterad på allt igår. Vi hade inte något vidare flyt kan man ju säga.


Radiointervju.

Jag är trött, mätt, och uttråkad.

Idag blev jag intervjuad av radio. Om sömnproblem, stress, depression osv. Sen ska de klippa ihop allt, och så blir det väl sänt senare någon gång efter att jag fått höra klippet. Det var faktist jävligt jobbigt att bli inspelad... Speciellt nu när jag inte ens kan prata ordentilgt, är ju helt borta i huvudet (pga av allt som hänt/händer). Det är riktigt pinsamt. Blev en massa "typ", "alltså" och "sånt där". Som tur är så kommer jag ha ett annat namn och ålder i klippet. Haha.

Nu vill jag att klockan ska bli 23;00, eller att Niclas raid tar slut snabbare.


Sense Your Mind.

Ikväll blir det rave! WEEI! Första gången. Men förmodligen inte den sista!

Är lite sur bara... Var med på idrotten idag (typ första träningen på vääääldigt länge), och vi hade ett intensivt styrkepass. JAG HAR SÅ JÄVLA ONT I BENEN O RUMPAN! Axlarna, armarna och magen är det okey med, men inte benen! Hurfan ska jag kunna dansa hela natten? Haha, får supa mig full eller något. Kanske funkar då.

"Will they open their eyes
And realize we are one
On and on we stand alone
Until our day has come
When they open their eyes
And realize we are one"
Alter Bridge

Comviq.

Yes!

Glömde att nämna det, men jag har numera Comviq.
Så det är bara att ringa eller smsa!

<3

Modell för en dag.

Japp, igår var jag och Niclas på Model House i Stockholm och blev fotade. Det var svinigt kul och jag gillar verkligen bilderna... Speciellt de på Niclas!!! Han är så inåt helvetes jävla snygg!!!

Vi kommer att göra om det. Definitivt. Nu vet vi ju hur det går till osv. Måste bara skaffa pengar! För billigt är det inte.KÄRLEKEN  MEJ
LOVE

"In my opinion seeing is to know
what you do will always carry you"

"Yeah, oh yeah
I want to rise today
And change this world

Yeah, oh yeah
Oh, won't you rise today
And change this world?"

/ Alter Bridge
 


Freezing Cold...

Måste bara säga att jag älskar Niclas så inåt helvetes jävla myxket! Han är den bästa pojkvännen som finns!..

Jag var ute ikväll. På Stanleys för första gången. Var jättettrevligt att träffa Sussie och alla andra igen! I alla fall, kollade mobilen lite då och då, men hade inte fått något. Sen kollade jag inte på ungefär en timme, och då hade jag helt plötsligt 15 missade samtal och tre nya meddelanden! 15 missade samtal av Niclas på en timme! Han är förjävla underbar. Han bryr sig och oroar sig, och det gör mig glad. SÅ GLAD! Imorgon får jag träffa honom igen. Och det är kallt som fan här...

...jag saknar honom, och fryser så jag skakar...