Jävla helvetes skit piss dag.

Än så länge har dagen varit katastrof. Mår verkligen bajs, ursäkta mina ord men jag gillar bajs. Ordet alltså! Hrm. Glöm det.... I alla fall, gjorde det jag verkligen inte får göra idag... Kan ni gissa vilket?...

Jo, jag försov mig. Har haft migrän (för kanske första gången) sen igår kväll, och har fortfarande ont.. Sov inte bra alls. Orkade helt enkelt inte iväg imorse. Råkade somna om. Vaknade 12. Skulle göra ett prov vid halv fyra så jag tänkte att det hinner jag i alla fall till, men jag måste ju sjukanmäla mig på de andra lektionerna som jag missat. Tog upp telefonen, slog numret och väntade. Telefonsvarare. La på. Ville prata med Gunilla direkt och inte med telefonsvararen... Hon skulle vara tillbaka om 14 minuter, så jag tänkte ringa då istället.

Fick dåligt samvete och ångest.. Skickade iväg ett 6 meddelande långt sms till mamma där jag sa att jag var ledsen men att jag inte mådde bra, och att jag i alla fall skulle åka och göra ett prov klockan halv fyra, och att nu vet hon i alla fall att jag inte var i skolan, men att jag inte orkar prata om det. Osv. Hon svarade att det var bra att jag i alla fall berättade istället för att ljuga om att jag var där (som jag gjort så många ggr), och så sa hon lycka till på provet.

Gick in till Niclas i sängen och försökte få upp honom, vilket inte gick så bra. Han sov som en stock, och det slutade med att jag också somnade bredvid. Vaknade. Lyfte huvudet och tittade på min digitala väckarklocka bredvid sängen. 15;30. På minuten. Jag slängde mig upp med ett ryck. panikångesten kom på en gång. JÄVLA SKIT!

Så tänkte jag, att om jag åker med bussen som går snart, så kommer jag bara lite för sent och kanske får göra provet ändå... Skyndade mig som fan. Gick ut. Då var bussen självklart tidig också, så jag fick springa... Busschauffören släppte på en tjej (då var jag 5 meter ifrån dörrarna, springandes) och stängde fort som fan dörrarna bakom henne. Precis framför näsan på mig. Och drog gasen i botten. Alla i bussen tittade till och med konstigt på honom. VAD FAN ÄR DET FÖR JÄVLA STÖRD BUSSCHAUFFÖR?!

Ah, vid det här laget kändes det meningslöst att åka till skolan. Var helt genomvåt också.. Spöregnade självklart när jag gick utanför porten. För att göra allt bättre. Sen smsade jag mamma också, och då blev väl hon arg. Och jag orkar inte. Jag orkar inte med det här. Anledningen till att jag har migrän är nästan helt troligtvis för att jag mår piss! Stressar, oroar mig, och har ingen ork längre!..

Nu vet jag inte vad jag ska göra... Äta kanske. Magen skriker, har ju inte ätit något idag.

Jag orkar inte mycket mer. En liten brödsmula kan tvinga mig till tårar just nu. Jag är helt slut. Orkar inte bry mig om något, blir bara så otroligt ledsen... Eller, djupt sårad. Växelvis med att jag är tom och inte känner något. Börjar bli en zombi igen.

Living Dead Girl.


Helg.

Yeah, så är det ny helg. Skönt skönt skönt. Det behövs alltid, oavsett om veckan har varit okey. Den här helgen blir det födelsedagsfirande ikväll, och karaoke imorgon. Bland annat. Sen blir det massa tid med  min Tuss, som är helt galet underbar! FAN vad jag älskar honom!

Kom nyss hem från skolan, och det flyter på rätt bra med den... Förutom att jag är så trött att jag håller på att somna vissa lektioner.. Haha. Till exempel idag på kemin... Inte bra att sitta i ett släckt rum och kolla på film om jorden och mineraler när man är hur trött som helst. Haha.

Fick min cd-skiva igår också... Haha! Jag spelade in 10 låtar hos Niclas pappa (han har karaoke-utrustning och inspelningssaker hemma)... FAN vad jag vill skratta och hoppa ut genom fönstret när jag lyssnar på den! Visst, vissa saker låter väl okey, men ibland undrar jag vad jag gör!.. Får öva mer på att sjunga i mick osv, så får jag spela in en ännu bättre skiva sen..! Kul är det om inte annat... Jag älskar att sjunga! Blir att sjunga på Bocken på lördag också.. Ska sjunga själv för tredje gången är det väl tänkt...

Jag är ledsen Saja, för att jag inte följer med ut ikväll.. <3

Snuttifiera era satsrader.

Ja, idag hade vi svenska, och vi pratade om språket svenska. Hur man skriver osv. Alltså, de vanligaste sakerna man gör fel. Haha. Särskrivning är ju det vanligaste felet vi gör när vi skriver (alltså om man jämför ALLA). Men.. sen finns det tydligen två saker man brukar göra fel när man bygger meningar också. Som kallas Satsradning och Snuttifiering. SNACKA OM att vi skrattade. I alla fall jag. HAHA. Sen heter det tydligen inte "Jag är äldre än dig" utan det heter "Jag är äldre än du". URSÄKTA?! Nästan hela klassen tyckte att det lät konstigt. Någon sa att det skulle vi ändra på när vi blir äldre. Jag håller med. WE ARE THE NEW GENERATION!

Nu är det helg, och vi ska ha LAN här i min lägenhet. Kuwl. De tjatar på att jag ska lvla min troll hunter till 70 nu innan söndag.. Och det är ju bara 6 lvlar kvar så... Men jag måste plugga också! BLÖ!

Och Saja, jag vill att du ska komma hit och göra mig sällskap.. Så vi kan äga de andra på CS som vi gjorde på nattgibbet. EHUM. <3

LAN ?

Någon som inte har något att göra i helgen, som vill komma över till mig på LAN?

CALL ME!

<3

Min vas.

"Min vas har kringliga mönster på sig,

som visserligen inte är så vackra,

men de kan fortfarande roa och skänka lycka.

Den bär vackra och exotiska blommor,

som tycks utstråla olika egenskaper och känslor...

Hela tiden utvecklas och växer de,

med hjälp av det stödjande vattnet som vasen också försöker vårda.

Men det som inte syns så ofta är sprickorna,

Som funnits länge, som bildas nu, som blir större.

Vattnet tränger igenom, och behöver fyllas på allt oftare...

Annars stannar blommornas utveckling upp,

Och de börjar vissna...

Precis som jag gör."

/
Nathalie Heinonen 16-01-2008


A time of writing has come to my life again.

Gott nytt år...(?) i efterskott..

Hade tänkt skriva om nyårsafton och all otur jag var drabbad av den dagen, men jag orkar inte. Jag orkar inte skriva något egentligen, men jag måste uppdatera.... Det var ju så länge sen...

Mår inte bra alls just nu. Vissa anledningar kan jag inte förklara... Det tar extremt mycket på mig i alla fall, och jag känner mig så barnslig för att jag ens mår dåligt över det... Men jag kan inte hjälpa det. Vill bara gråta... Vet inte vart jag ska ta vägen, har en ihållande panikkänsla i kroppen. Jag vill ut ur mig själv, bort från mig själv, jag trivs inte.

Hur mycket är jag värd...?