Någon fest på fredag?

Det är bra!

Förutom att jag är sjuk. Hosta / slemmig / ont i halsen / snorig / nyser hela tiden / osv... :-(

Men det är lov och det är skönt. Jag har gjort lite på ett arbete, så det börjar gå lite framåt. Dricker te och letar efter fakta om folkmord under 1900-talet. Några tips?

I helgen är det Halloween, och jag är så pepp! Fredagkvällen är inte inbokad, men jag hoppas verkligen att det dyker upp något! ÄLSKAR att klä ut mig, plus att jag är på värsta partyhumöret!

Ring mig om ni vet någon fest på fredag som behöver mer folk! ;-)

Och, just det... Malin och jag ÄGER!

Kinky och Twinky.  ;-)

Take me away...

Okey, nu mår jag fett jävla dåligt. Och jag vet inte riktigt varför...

Det sliter inuti. Hjärtat gör ont. Jag mår illa.
Kan inte andas. Tårarna bränner. Klump i halsen.


Jag vill inte vara ensam... Men ändå är det precis vad jag är. Måste krypa ner i sängen helt själv, och försöka sova... Vilket jag inte kunnat göra på enormt länge. Imorgon är det prov, och jag vet inte hur jag ska orka. Eller hur det ska gå.

Kaos inuti.

Eye of the tiger.

Idag har jag inte gjort så jättemycket. Har mest tagit det lugnt, pluggat, osv.
Kemiprov imorgon...

Och så har jag lekt och hållit på med att redigera lite bilder;


Jag gillade ögonen. Så nu är det väl bara att skaffa linser och lösögonfransar, haha. Och ska jag inte ta och skaffa sånt där hår också? ;-)

Det var förresten jag som gjorde den där ansiktsmålningen på mig själv. ;-) Snacka om att jag förvånade mig själv. Det var liksom första gången jag gjorde en ansiktsmålning. Ja, och då är väl alla säkert nyfikna på varför jag målade mig själv sådär? Jo, jag och några till jobbade ideellt för Barncancer-föreningen med att göra ansiktsmålningar på barn. Och när jag kom dit så hade jag inga "kunder" så jag roade mig med att kladda på mig själv. :-P

Men nu är det dusch-dags.


Livet går också framåt.

Yes, så är det!

För det första så ringde de Niclas i fredags och sa att han hade fått jobb. Så idag började han. Grattis gubben! ;-)

För det andra så har jag kommit igång med träning igen, vilket gör mig jävligt stolt över mig själv. Det behövs ju verkligen. My body needs it.

Och i lördags morse ungefär kl.04.20 föddes Niclas systerdotter Eyra. I söndags var vi och hälsade på på sjukhuset, och jag fick hålla i henne. Snacka om att man blir kär! Alla skaffar ju ungar just nu. Jag vill också... Men det får vänta några år till.


Välkommen till världen Eyra!

Sen så mår jag hyffsat bra trots att det börjar bli vinter och mörkt. Förutom gråtattacker/stunder av extrem känslighet som dyker upp då och då. Vet inte varför. Iofs så sover jag inte särskilt bra på sista tiden... Inatt drömde jag en massa skit. Det blir liksom så; antingen drömmer jag en massa eller så ligger jag bara och vrider och vänder mig.

Skolan går framåt.

Biologiprovet i fredags gick rätt bra. Det kändes så i alla fall. Jag kunde svara på alla frågor förutom en. Och det var bara en 1-poängsfråga. :-P

På onsdag har jag kemi-prov, så imorgon ska jag träffa Gustav en kort stund och få lite hjälp. Egentigen är det inte ens någon lektion för eleverna har idrottsdag. Så han är jävligt sjysst som erbjuder sig ändå! :-)

Jag känner mig inte helt säker på allt inför provet, och jag har försökt plugga hela dagen... Men det har inte gått så jättebra. Jag har liksom fastnat i mitt tankemönster, eller hur man nu ska formulera det. Jag vet inte riktigt hur jag ska plugga. Om jag ska skriva ner allt i ett word-dokument, eller om jag ska göra uppgifterna i boken. Egentligen är det väl bara att göra båda, men mitt huvud har varit lite huller om buller idag. Förhoppningsvis blir det bra i alla fall. :-)


Muay Thai.

Nu har jag kommit igång med träning igen, så jag känner mig såå enormt duktig! ;-)

Simning och Muay Thai. Inte kunde jag tro att jag skulle börja med thai-boxning? Haha, det är riktigt skoj i alla fall. Och extremt bra sätt att avreagera sig på. ;-)

Jag vill ha!


Idag har jag en sån jävla träningsverk i vaderna så det är inte sant. Det ser helt mupp ut när jag går. Men det bjuder jag på! Träningen ger i alla fall resultat.

Nu ska jag kötta på med plugg. Biologi-prov imorgon = inte skoj.

Ciao!

Sen vill jag säga...

att, jaaa. Jag har inte skrivit på länge. Väldigt länge. Men jag pluggar, pluggar, pluggar. Det är nästan det enda jag gör, och när jag inte gör det så spenderar jag min tid med att försöka ha kul. Och då blir det inte av att jag skriver.

Nu har jag ändrat mig också, så nu ska jag gå ett år i skolan i stället för en termin. Det blir mycket skönare enligt mig. Nu har jag tre prov att göra innan höstlovet, och sedan blir det lite chill igen. Första provet är nu på fredag; Biologi. Sen har jag Kemi-prov nästa onsdag. Och troligtvis ska jag hinna med ett Fysik-prov också.

Vad har hänt den här senaste tiden då? Jo det har hänt en massa, men det är lite svårt att komma ihåg allt just nu. Så jag kommer uppdatera lite då och då. Bilder kommer också. För jag ska försöka vara lite mer aktiv än jag varit den senaste månaden. I promise. :-)

Jaa, först vill jag bara säga...

Hej!

Nu kikar jag in en snabbis igen, men jag har inte mycket tid till att skriva. Jag ska snart åka till skolan.

Solen skiner och det är underbart väder ute med alla färger som hör till hösten. Jag funderar på vad jag ska ha på mig idag.

Mamma klagar, och vill att jag ska gå upp och städa lite på mitt rum. Det vill inte jag.