Jag kommer inte att skriva så ofta nu ett tag framöver...

Ja, som ni märker så uppdaterar jag nästan aldrig nu för tiden.. Men jag har inte riktigt tid och ork. Pluggar på som fan, och försöker att hålla mig borta från datorn om jag verkligen inte behöver den.

Idag var Johanna här, så jag slapp plugga själv. Det var riktigt trevligt, och jag fick faktist rätt mycket gjort. Imorgon ska vi plugga tillsammans igen, och då ska vi också mumsa i oss en hel cheeze cake! ;-) Om vi orkar, haha. Den är såå underbart god!

This weekend.

Helgen var mysig, men rätt händelserik. I fredags åkte jag först till skolan och träffade Gustav. Han hjälpte mig en massa och gick igenom saker som jag inte förstod. Det var riktigt skönt att få mer koll på allt. Sen åkte jag hem till Niclas och vi tog det nog mest lugnt. Eller juste, vi drog och gjorde några ärenden innan vi åkte till honom. Jag startade bl.a. ett sparkonto. ;-) Så vi får se hur det går!

På kvällen gick vi ner till Bocken för att ta några öl och sitta och snacka med folk, bland annat Pajen, Malin, Suzanne och Robban. Runt tolv fick Pajen ett inte så roligt samtal från sin mor om Pompe; så Pajen, Malin, Niclas och jag drog ner till dem där mitt i natten. Men allt ordnade sig och slutade med lite bus som nu ligger på Youtube. ;-P

På lördagen sov vi ganska länge, och tog det mest lugnt där på dagen. På kvällen skulle det vara karaoke som Niclas skulle leda tillsammans med Sofie. Men hon var sjuk, så han försökte lösa det på bästa möjliga sätt (Helene och Göran var på 40-års fest, och alltså inte där). Han frågade mig om jag kunde tänka mig att hjälpa honom... Jag blev fett nervös men sa att jag kunde göra mitt bästa. Fast så blev det ju inte. Allt strulade ihop sig pga tjafs mot oss, så det slutade med att både jag och Niclas struntade i att sköta karaoken, och Helene och Göran fick komma och ta över. Det blev väl lyckat för gästerna ändå men jag tyckte inte att Helene och Göran skulle bli tvugna att åka ifrån festen.

Varken jag eller Niclas ville gå på karaoken först, men sen gick vi dit i alla fall en liten stund. När den slutade följde vi med några till Botvid och drack vidare där, för att sen ta en oerhört mysig promenad tillsammans hem. Där satt vi och snackade om saker vi aldrig gjort förr, medan vi kokade pasta. Det var en riktigt underbart mysig natt med Niclas. <3

Jag älskar honom.

Grattis "mormor"!

Nu har den här helgen gått också. Igår var det 60-års fest hos Niclas mormor. Skitmys, men jag var så jävla trött av någon anledning. Vi sjöng karaoke, drack öl/ cider, åt god mat, och UNDERBAR chokladkaka! Mumma, jag vill ha mer av den!

Sen var jag ju så oerhört smart och glömde mina skor där borta! Jag lånade ett par gympaskor för att klackarna på mina sjönk ner i gräsmattan. Vi var i ett partytält. Så ikväll ska vi mötas i stan eller liknande för att byta tillbaka. Haha, märkte inte att jag hade fel skor på mig förrän halvvägs hem.

Nu ska vi spela lite WoW.

Vad kan man hitta på då?

Idag mår jag bättre. Men är så jävla uttråkad fortfarande.

Någon som har förslag på vad man kan göra för att pigga upp sig när man är hemma så här själv? Skulle uppskattas. :-)

Att skriva av sig; ångest kommer krypande...

Usch, jag mår inte bra alls... Känner mig så jävla nere...

Sitter hemma i Märsta. Själv, förutom mamma som är där nere. Vill inte vara ensam. Inte alls. Speciellt inte just nu heller... Jag har hört så mycket, och jag tar åt mig som fan. Och sen tänkte jag att jag måste ju försöka förstå. Så jag försöker, men nu sitter jag här. Har så jävla tråkigt, och känner mig isolerad.

Jag behöver ha kul - komma ut lite. Älskar att hitta på saker. Men oftast när jag ger förslag och försöker dra med folk så är det ingen som vill. Ingen som orkar. Osv. Impulsgrejer är ju det bästa som finns ibland? Älskar att dra ihop ett gäng och bara åka iväg och umgås på något roligt ställe.

Mamma frågade mig om jag verkligen ville hem idag, och det ville jag verkligen inte, men jag åkte ändå. Vad ska jag säga...? Jag försöker få ordning på mitt liv, och jag lyckas väl lite ibland, men sen är det ändå saker som fortsätter röra om.

Just nu har jag så jävla ont inuti... Det är ångest som kommer krypande... Men jag vet inte riktigt orsaken. Jag mår illa. Tårar bränner. Själen gör ont. Jobbigt att andas.

Det är en enda röra just nu. Ingen som inte redan vet, kommer att förstå allt i det här inlägget...

G'dnight!

Ja, nu ska jag nog gå och lägga mig. Eller dra med mig Niclas till sängen och mysa till en film. Imorgon ska jag ta bussen kvart i 8 till skolan för att ha ett möte med min fysiklärare. Kul va? Ni förstår väl hur peppad jag är? Mm. Efter det åker jag tillbaka hit till Norsborg, och sedan på eftermiddagen bär det av hemåt till Märsta. Kul? -Inte så jättemycket. Men jag måste. Kan vara bra att komma till min dator, och sätta igång med lite arbeten.

You gotta do what you gotta do, right?

Helgen.

Yoho!

Jag har inte suttit vid datorn på hela helgen, så det har varit dåligt med uppdateringar.

Torsdagen, och födelsedagen, blev mysig. Slutade med att jag fick en massa pengar, vilket jag absolut inte tackar nej till! I fredags hade jag möte i skolan klockan 11, så jag och Niclas åkte med mamma på morgonen när hon skulle till jobbet.. Snacka om att jag var trött den dagen! Men mötet gick brabra.

Fredagkvällen spenderade vi hemma hos Niclas mamma. Jag blev kär i ett garnnystan, så nu har jag börjat sticka en halsduk... Lördagen hängde vi med Pajen och Malin och shoppade lite. Jag hittade (för första gången nånsin!) ett par assnygga stövlar som jag kunde ha! Så de var jag ju bara tvungen att köpa... Sedan hittade jag en grymt söt kappa, som jag inte heller kunde stå emot... Jag köper ju aldrig sådant. Till och med mamma sa att jag skulle köpa dem.

Så nu är jag skitsnygg ;-)

Igår kväll var vi ett gäng och åt asiatisk och mongolisk buffé, för att fira mig lite. Så jag blev bjuden, och satt där och njöt och svullade. Haha. Jag skulle kunna leva på den där maten! Men jag skulle ju verkligen se ut som en friterad fläskfilé då också.