Kul helg!

Festen blev lyckad. Vad jag vet så hade de flesta roligt, vilket enligt mig är huvudsaken. Vi blev väl uppemot 50 pers där tillslut, och jag blev jätteglad när till och med Ingrid kom förbi en stund. =) Jag fick jättemycket fina grejer; presentkort, smycken, prydnadsgtrejor, lasse åberg-muggar, alkohol, mm - och en resa vart jag vill i höst.

Över 10 pers skulle egentligen ha sovit hos mig, men det slutade med att bara Elin och Ante gjorde det. Och sen åkte Ante samtidigt som Niclas morgonen efter runt 8-tiden. Haha, stackars älsklingen var tvungen att gå upp och jobba eftersom att ingen annan kunde hoppa in och ta hans pass. Men han var underbar som kom och var med på min fest ändå. =)

Elin stannade kvar en natt till, så hela dagen igår spenderade vi med att sega, mysa, titta på film och äta. Haha, det var väldigt skönt med en sån dag. Det konstiga är att vi bara hann se 3 filmer... A guy thing, Bolt, och Pathfinder. Men antar att vi inte var vakna så många timmar kanske, och sen gjorde vi lite annat emellan filmerna.

Yes yes. Snart ska vi åka iväg, Elin hem till sig och jag till Niclas. Ska sova där trots att det är söndag - ska nämligen upp och in till stan imorgonbitti, på SPA! ;) Min present från Niclas: floating. Har ingen aning om hur det kommer bli, men det är säkert jätteskönt.

Hurra, hurra - för det är min 20-årsdag!

Jajjemen! Sitter och mumsar på en jäääättegod smörgås med mackrill på. Haha. Det är riktigt gott när man inte ätit någon macka på länge!

Oj, glömde att posta inlägget! Hahaha, två timmar sen jag skrev det! Sitter och lyssnar på musik och är i min egna värld.  =) Nu ska jag fixa lite inför kvällen!


1½ timme kvar som tonåring.

Yes, sen räknas man kanske som vuxen?

Fast om man ska vara på riktigt så gick vattnet klockan tre på natten, och jag kom inte till världen förrän kl.10.52. För snart 20 år sen.... Herregud.

Jag har inte fattat alls att jag fyller år, mindre än vad jag gjort tidigare år. Mitt huvud har liksom gått förbi de tankarna, trots att jag till och med har planerat en fest. Men vi får väl se hur det blir med den saken... Det är jättemånga som har hört av sig idag och sagt att de inte kan komma längre, vilket gör mig väldigt sad... Men men, vad kan jag göra åt saken? Haha, hårt det skulle vara om det bara blir jag och Niclas som sitter där helt ensamma till slut? Nej men, så blir det ju troligtvis inte. =)

Imorgon ska vara en kul dag! Min dag! Och jag ska äta vaaaaad jag vill! Längtar så jag blir tokig efter tårtan och allt annat gott! Mer än vad jag längtar efter eventuella presenter. Mmaaaaaat. Mamma håller på och bakar just nu och det luktar himmelsk gott i hela huset. Och jag har druckit en jordgubbspulverdryck. Yey. Jag har i alla fall gått ner 5 kg nu. Känns riktigt bra, även om det inte syns så stor skillnad än.

Är det nu jag ska passa på att vara en bråkig tonåring för sista gången? ;)

4 kg.

Idag har jag plockat lite småsaker på rummet, och ritat ganska mycket. Fast min perfektionism tog över så mycket att trots att jag suttit i timmar så var pappret tomt. Ja, jag skojar inte. Kanske lite meningslöst tids-slösande? Äsch, antar att jag kanske lär mig lite av allt kladd jag gjort fram och tillbaka. Men nu på kvällen så har jag faktiskt fått ihop en bild som kan bli jäkligt ball. Vi får se. =) Jag var precis tvungen att pausa från ritandet - fick ont i ögonen.

Johanna var över hit en stund idag också. Vi bytte halsband/örhängen. Jag är väldigt nöjd, men har lite dåligt samvete. Jag fick nämligen 2 halsband och ett par örhängen, medan hon bara fick ett halsband. Å andra sidan så insisterade hon på att byta på det viset, eftersom hon aldrig har använt de smyckena som jag fick, och vise versa. Jaja, intresseklubben antecknar nog för fullt just nu.

När jag vägde mig imorse, så märkte jag att jag gått ner ännu ett kilo. Haha, nu har jag gått ner 4 kilo på 5 dagar! Greatness. =) Fast det blev lite kyckling idag också. Imorgon vet jag inte hur det blir, för jag har bara en smoothie kvar, och sen har jag inget som är särskilt nyttigt på det viset jag vill att det ska vara. Men men. I'll survive I hope.

3 kg.

Okey, jag har inte alls gått ner 2 kg... det var igårkväll. När jag vägde mig idag såg jag att jag gått ner 3 kg! Så ännu bättre! Mamma hittade aldrig pulversopporna när hon handlade så jag åt en kycklingklubba och en tomat till middag i stället. Hoppas att hon hittar dem imorgon så att jag kan köra stenhårt på dem + smoothiesarna. =)

Nu är jag äntligen helt klar med att rensa bland mina kläder. Allt ligger där det ska ligga, förutom några småsaker + en massa skor som jag inte riktigt vet var jag ska göra av dem... Ska kolla på det imorgon.

Nu känner jag för att vara lite kreativ. Så jag ska försöka förbättra mina rit-kunskaper inom manga/anime. Japp japp jaaapp!

Ett steg på vägen.

Jag har gått ner drygt 2 kilo de senaste 4 dagarna. Men då har jag fuskat ganska mycket i lördags. Vi var hemma hos Nicke och firade hans födelsedag. Sen blev det supa. Och så åt man en liten tårtbit och någon godisbit också. Igår fuskade jag lite igen, dagen-efter-hungrig. Åt 2 mackor, och sen lite soppa med potatis och köttbitar i, och sen 2 pannbiffar med lite sallad. Haha, nu är det vecka igen så nu ska jag försöka köra stenhårt. Men det beror på om vi har råd att köpa såna där jävla soppor, för jag hittade inte de jag hade hos Niclas när jag skulle åka därifrån. -.-

Japp, jag är i Märsta nu, kom hit igårkväll. Mamma kom till Sollentuna så att jag fick övningsköra hem. Var så jävla trött... Niclas har ju börjat snarka som faaan! Det är nästan omöjligt att somna. Så igårkväll gick jag och la mig kl.22.30 och sov till kl.11.50 idag... Haha, det är mer än 13 timmar!!!! Herregud, så här länge har jag inte sovit på månader... Men det behövde jag, mår bättre nu än de senaste dagarna då jag gått omkring som en zombie. Haha.

Idag blir det nu först att dricka en smoothie, och klä på sig lite. Sen ska jag sortera kläder. Jag har sagt många gånger den senaste tiden att jag ska sortera kläderna, men det har liksom en tendens att aldrig bli riktigt klart. ;) Men nu är jag här själv, så det enda som kan distrahera mig är datorn, en bok, eller tankar och funderingar. :P


Day 1 of the soupdays.

Klockan ringde kl.06.00 i morse här i Norsborg och jag ville inte gå upp... Somnade kanske runt halv två - två, eftersom att jag, Niclas och Pontus var hos Nicke och Ante och tittade på film igårkväll. Iron Man - lite skum film, men ändå jävligt rolig på något sätt. Hursomhelst så var jag självklart väldigt trött imorse när Niclas och Pontus retades med mig när jag halvsov. När jag sen väl gick upp så gick de och la sig. Var jag avis eller?

Jag packade ner en smoothie som färdkost och åkte sen till Märsta för att ha körlektion. Det gick skitbra, precis som igår. Det behövs bara lite mer pengar så att jag kan boka in halkan och resten. Sen jäklar! ;) Jag träffade Johanna J från lågstadiet också på körskolan! Det var riktigt otippat, har ju inte varit med varandra sen vi gick i 4an, haha. Men det är alltid skoj att träffa på gamla vänner sådär. =)

Nu är jag tillbaka i Norsborg och vem ligger och sover fortfarande? Jo Pontus, den jäveln. Själv känner jag mig som en slokande blomma. Värmen + trötthet = not good. Jag vet inte vad jag ska hitta på riktigt. Känner ändå för att gå ut. Men då är frågan, vart?

What to do, what to do?

Sitter och dricker av min utsööökt goooa måltidsersättande soppa. Yummi! Haha, inte riktigt men den går ner utan problem i alla fall! =) Bye bye, my extra kilos!


Hand in Hand.

I lördags kväll åkte vi till Heron City med Pontus och Natalie, där jag köpte nya hörlurar (äntligen!) och Niclas dansade lite DDR. Haha, Natalies min var oslagbar när hon såg honom dansa! Han är ju faktiskt ofattbart duktig! ;D Sen i söndags åkte jag och sällskapade Niclas på hans jobb igen. Jag hade ännu en av mina kända otursdagar. ;) Först råkade jag hälla ut halva Niclas smoothie över min högra fot. Det kändes som gröt mellan tårna = inte nice. En stund senare råkade jag hälla ut mitt te över min vänstra fot och Niclas headset (de ville inte att jag skulle vara i närheten av något flytande efter detta). Niclas köpte även en ny mobil som han är väldigt lycklig över, innan vi åkte hem till mig på kvällen.

Nu sitter vi här i mitt nyfixade rum. He liked it a lot. Så det var väl lyckat. =) Kläderna är ungefär det enda jag inte är klar med... Men det kommer! De här två dagarna som vi har varit här har vi slöat en massa, sovit länge och så, vilket har varit enormt skönt. Båda har varit så jävla trötta, så det var behövligt med lite vila. Sen övningskörde jag en massa igår, till apoteket och sen för att handla. Gick asbra.

Igår kväll var jag och Niclas ute och promenerade också. Precis efter regnet. Jag lånade mammas stegräknare, och vi kom väl upp i 6000 steg i alla fall. Men vi blev lite distraherade och stannade på en plats i över en halvtimme för att leka med kameran. ;) Sen var det kolsvart ute, så vi började gå hemåt igen... Jag var lite smårädd eftersom vi inte ens hade någon ficklampa - bara en mobil och en tändare. Det kom en massa ljud från skogen, och jag var rädd för att vi skulle bli attackerade av vildsvin eller lodjur, som faktiskt finns här ute. Men vi klarade oss!


Snart fyller jag år...

Vaknade för en liten stund sen. Har inte sovit så jättebra, vaknat en massa gånger och har vridit och vänt på mig... Men ikväll får jag sova i min egna säng igen, och förhoppningsvis så sover jag lite bättre då. I mitt fina nystädade rum. ;) Niclas vet inte hur det ser ut, eller ens ungefär vad jag gjort. Så det ska bli spännande och se vad han ger mig för betyg när han ser det. :P

Och så får vi se om de där jävla väggdekalerna sitter kvar eller om alla ligger i min säng. Då kommer jag nog att börja gråta. Det tog lång tid att sätta upp dem snyggt, och det var krångligt som fan! Nej, fyfan. Jag blir jävligt ledsen om det är förstört. Det är ju den snyggaste detaljen i mitt rum.

Snart fyller jag år också... och jag vill så gärna ha en fest då. Det är i stort sätt klart att jag ska ha det, men jag måste få klartecken från några håll innan jag kan spika det. Och det känns som att det är rätt bråttom med att bjuda in folk nu, många har säkert bokat in annat den dagen... Jag vet att jag skulle ha skickat inbjudningar mycket tidigare, men det är faktiskt inte jag som varit de krånglande kugghjulet. Jag kan bara hoppas på att de flesta kan och vill komma och göra min dag roligare!

Nu är jag hungrig så jag ska ta och dricka min Smoothie, och sen får vi se vad jag hittar på. =)

Slö lördag.

Sitter på Niclas jobb och tråkar. Är hungrig som fan och har ont i ryggen. Skulle vilja åka till någon strand och bada lite, men det kommer ju inte hända. Niclas slutar kl.18.30 och sen har jag ingen aning om vad som händer. Men något bad lär det inte bli.

Igår var det myspys hos mormor och morfar, med den godaste maten jag ätit på länge! Grillad fläskkarré med klyftpotatis och kantarellsås, med vitlökssmör och gelé.. och så lite sallad då förstås. Och världens godaste rabarberpaj till efterrätt! Jag kan svära på att det är den godaste jag någonsin ätit! Sen var det jättekul att träffa Fia och allihopa, lilla söta Sebbe som tar sig in i ens hjärta på en gång! Förhoppningsvis så kommer Fia ner och hälsar på när jag fyller 20! =) Då blir jag superglad!

Övningskörning till Gimo.

Usch, de där jävla väggdekalerna suger ju! En hade ramlat ner i sängen så att jag sov på den. -.- Nu har jag använt lim. När jag kommer hem igen så ser vi om det fungerar.

Om några minuter åker vi, jag och mamma. Vi är lite sena iväg... Men det gör nog inte så mycket. Huvudsaken är att man får träffa das cousin! <3

Ni är saknade.

Väggdekalerna är på plats, även om de inte fäste så bra som de skulle ha gjort.. vi får se om de har ramlat av väggen om några dagar. Garderoberna är på plats, gardinerna uppsatta, och min hörna är rensad! Nu gäller det bara att ställa/lägga in allt som är på golvet och i vissa påsar, där det ska vara - och rensa bland mina kläder. =)

Imorgon blir det övningskörning till Gimo, där jag får träffa Fia <3 och givetvis några fler i släkten. Jag vill ge henne något i födelsedagspresent, men har inte haft tid att komma iväg någonstans... sen vet jag inte vad jag skulle ha köpt heller. :O Det är svårt det där när man inte riktigt vet vad den andre gillar exakt...

Apropå släkten... när jag rensade idag så hittade jag en massa brev som min farmor skrivit till mig när jag var yngre. Hon älskade att få brev av mig, men jag var rätt dålig på att skriva ofta. Sen dog det där brevväxlandet ut. Nu mår hon ju inte så bra - bor på hem varannan vecka tror jag, och får hjälp varje dag även hemma. Hon har varit allvarligt sjuk några gånger. Jag har inte träffat henne på mer än 2 år... och även om vi pratar ibland (ganska sällan) så ska hon alltid låtsas som att allt är bättre med henne än vad det egentligen är. Jag vet alltså inte särskilt mycket om hur hon egentligen mår och vad som egentligen händer. Men jag ska nog ta och skriva ihop ett brev till henne! Det är nog det sista hon förväntar sig, och det är säkert uppskattat? Mamma tror att hon skulle börja gråta av lycka... Usch, jag känner mig så dum för att jag inte sett henne på så länge. :(

Älskade farmor. <3

Oh, lord!

SHIT! Det här är bara för sjukt! Hittade nyss denna bild från 2 år sedan på mig när jag kollade igenom några mappar. Jävlar, vad smal jag var - iaf jämfört med nu! Och jag som tyckte att jag var tjock... Hrm. Pratade med mamma nyss. Och nu ska jag fan gå ner mina jävla 30 kg igen - skitsamma om jag så ska leva på buljong!


Fortsatt städning.

Nu har jag vaknat, ätit lite, och sett lite på tv. Så det är dags att sätta igång med rummet igen. Igårkväll rensade jag ur skrivbordet och började fylla kartongerna och sänglådan, så att jag sen kunde slänga ut skiten. Ja, skrivbordet alltså. Sopkorgen är inte helt full än, haha. Sen bäddade jag med mina nya påslakan, monterade ihop laptopbordet, och började sätta upp väggdekalerna. Nu ska jag börja rensa i min hörna med högar av papper, böcker och annat skit. Uscha, vad det är tråkigt att rensa. Sen är det ju så svårt ibland att bestämma sig för om man ska slänga eller behålla saker... tycker jag i alla fall. ^^

Men snart ska det nog bli riktigt fint härinne! Så det är värt allt slit.


Inköpt på IKEA.

Det blev nya sängkläder, nya galgar, ett laptop-bord, en sänglåda och väggdekaler. Hittade en garderob som kanske ska köpas senare, och några lampor. Men som sagt, pengar pengar pengar. Detta blir bra just nu. Nu ska det fixas!


Ny design.

Haha, jag hann till och med byta designen här innan mamma kom hem. Var så less på det svarta... Det här är inte så jävla snyggt, men det är i alla fall betydligt skönare färger just nu. Känns lite bättre.

Men nu är mamma här, så nu bär det iväg mot IKEA!


gamla:                                                   nya:


Övningskörning till IKEA.

Har precis gjort en massa sit ups i brist på annat. Mamma är hos en granne och fikar, och när hon kommer hem ska jag övningsköra till IKEA i Uppsala. Skulle behöva lite gardiner/sängkläder och eventuellt någon ny förvaringssak. Vi får se vad jag hittar. Men jag har ju inte så mycket pengar tyvärr.

Idag fick jag en remiss av Karolinska - fler blodprover ska tas, och sedan en telefontid. Yes yes. Undrar hur jäkla mycket blod de tagit av mig den senaste tiden! Nåja.

Det skulle ha blivit övningskörning till Gimo idag, men det blir inte av - förmodligen blir det på fredag istället. Då får jag äntligen träffa min efterlängtade kusin Fia! <3 Plus att det är hennes B-day då. Jag tycker det är lite tråkigt att vi bara kommer ses över dagen bara... Det skulle vara jäkligt kul att umgås med henne en längre tid, fler dagar i sträck. Men det kanske blir så någon gång framöver. Kanske får jag köra upp till henne när jag har körkortet. ;)

Jag älskar Niclas!

Jag känner bara för att säga det just nu, skrika ut det. Och ingen ska klanka ner på honom, förutom jag. ;)

Har lite svårt att sova...

Nu har jag äntligen kommit igång med min rensning i mitt rum, och det blir lite om-möblering på köpet. Jag har hållt på sen jag vaknade, som förvisso var rätt sent... Först gick jag upp vid 9-tiden, men sen råkade jag somna om till nästan ett! Jag var lite smått arg på mig sjäålv då, men inget kunde göras åt saken. Sen har jag flyttat möbler, dammsugit, slängt saker, sorterat och funderat en massa. På kvällen kom Johanna över en stund också. Det blev lite prat och vi sa att imorgon får vi faktiskt ta och gå ut och promenera! Så nu får vi se om vi håller det. Jag skulle behöva komma igång med motion ordentligt. Funderar på att börja äta jävligt lite också. Godis och sånt struntar jag redan i, men jag vet inte om det har så stor effekt på min vikt. Fick ett ångestanfall ikväll också... såg bilder från 2 år sen på mig själv. Herregud. Vilken skillnad! Och jag som tyckte att jag var tjock! Hahaha, det är ju ett skämt med jämfört hur jag är nu. 30 kg tyngre. Japp, jag skämtar inte. Uscha! Måste fan få bort skiten.

I måndags var jag på grönan med Tessan och hade det trevligt! Men självklart ska jag ha otur som vanligt... Lyckades ha sönder TRE klädesplagg! Först och främst min kjol, när jag skulle sätta mig i den där sittgrejen i Insane. För det första så var den så jävla högt upp, så jag fick hoppa. Sen sticker det ju upp en grej i de där stolarna, som man har mellan låren, och i den fastnade min kjol och sprack så jag visade heeela jävla röven. Som tur är så hade jag leggings och ett rätt långt linne på mig som jag kunde dra ner lite. En stund senare kändes det helt plötsligt konstigt vid bröstfronten, så jag tittade ner och såg att jag flaschade hela min jävla bh på vänstra sidan pga att axelbandet hade gått av på linnet! Inte nog med det... när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle byta kläder, så jag satte på mig en skön klänning. Sen när jag skulle sätta mig i sängen så tror ni inte att det jävla axelbandet också går av!? Efter det tog jag på mig en ful T-shirt.

Annars har det inte hänt så mycket den senaste tiden... Vi har hjälpt Eric, Eija, Suz o Robban med deras flytt, och sen var vi och drack lite öl på Daniels balkong i fredags. Haha, det slutade i nakenbad och en skadad Jimmy. Han dök åt lite fel håll. Det ser nu ut som att han varit i slagsmål, vilket han kanske var - med bryggan och stenarna på botten?

Just det, idag ringde en läkare. Öron-, näsa- oh hals-läkaren. Vi bokade in en tid i september. Han ville kolla om det blivit någon förändring sen sist, eftersom undersökningarna tog stopp. Så vi får väl se. Snart ska jag väl ta fler blodprover också. Undrar om de där antikropparna tänker dyka upp igen snart? Det brukar ju komma i skov, som det kallas. Därför är det så svårt att diagnostisera dessa sjukdomar. Well well, we will see.