Twilight-böckerna utlästa...

Yes, jag läste ut sista boken för några dagar sen... Så det är lite sad. :(

Slutet var perfekt. Redan innan de sista 2 sidorna var det perfekt, men sen blev det bara ännu mer! Fast... jag vill ändå inte att det ska vara slut. Kan hon inte skriva en till bok? :D

The days.

Det gick okey på sjukhuset i onsdags.. Inget nytt - men de skulle göra mer tester, så får jag svar om en månad. Som alltid hade jag lite förhöjd sänka. Tydligen har jag fortfarande några värden som kan tyda på något reumatiskt (precis som vid provtagningen för 1½ år sedan), men läkaren verkade inte tycka att det var tillräckligt för att skicka en remiss till någon sådan avdelning. Aja, vad vet jag. Sköldkörteln hade de redan kollat - och det var inget fel på den i alla fall. De skulle kolla något med mina antikroppar eller vad fan han snackade om - men det verkade inte som att han trodde de var något på spåren. Så läget känns rätt oförändrat..

Efter läkarbesöket åkte jag till Niclas och det slutade med att vi lunchade med hans syster, för att sedan äta våfflor till middag och åka till Curres för att sjunga lite karaoke. Där blev vi inte långvariga alls - på grund av en jävla bitch-servitris. Niclas beställde två öl - en till mig och en till honom. Då ville hon se mitt leg, så Niclas hämtade mig. Hon var inte kvar där så vi stod och väntade jättelänge. Till slut visade jag för en annan servitris i stället och det var inga problem. Senare när jag och Malin skulle ut så gick hon lite före mig. Bitchen måste då ha blandat ihop oss två på något vänster, och frågade Malin efter leg. Innan hon fick syn på mig hann Malin svara att hon tyvärr inte hade med sig det. Grejen var att Malin inte éns drack något! Så... Tror du inte att bitch-jäveln går till vakten sen? Och Malin var tvungen att dra. Trots att hon har varit där fleeeera gånger och alla känner igen henne. Och en kille som försökte beställa öl, men inte fick för att han inte heller hade leg - fick stanna kvar! Plus att en tjej som alla visste var 17 fick vara kvar... 'SUX! Jääävla sjysst liksom.

Bajs på det. Jag sov oplanerat kvar hos Niclas den kvällen - och att det var mysigt! Första natten själva i ett rum på typ 3 veckor! Love it. 

På torsdagen var jag till skolan och skrev klart ett grupparbete i Kemin, så det känns skönt. Sen åkte jag och Niclas till Kista för att hämta mina saker som mamma tagit med till jobbet. Slutade med att vi drog ner till Niclas pappa i Mölnbo och sov kvar där.

Fredagen började med att jag blev halvt hundbiten, sedan åkte vi till Sydpoolen och badade. Hade studiedag så det var skönt som bara den! På kvällen var vi till Bocken en stund och lyssnade på Erik Grönwall, och sjöng en låt själv. Fick också veta att jag har fått mitt jäkla G i samhällskunskap! SÅ JAG ÄR HAPPYFACE! Jag har också fått veta att jag fått MVG i Idrott och Hälsa B! ;)

Det är bra bra bra.. Men mindre bra är att jag fick veta att jag ska redovisa muntliga nationella på måndag, trots att jag skulle göra i en mindre grupp... Så Kajsa har det struligt... Hon skulle ju ta ledigt så att hon kunde komma och lyssna o bedöma mig.. Men hur bra är det när hon får veta på fredageftermiddagen att jag ska redovisa på måndagen? Inte bra alls. Så hon har svarat att hon inte vet om hon kan... Jävla skit! Jag blir så less. Kan jag inte få in lite flyt i mitt liv när det gäller den här jäkla skolskiten?!

Hm... Sov hos Malin och Pajen i natt, och har stått i Barkabyi 5 jäkla timmar idag och delat ut Enirokataloger! Snacka om att mina fötter är dyngsura. Det är som ett jävla fotbad i mina skor. Snart ska det duschas. Och pluggas sönder. Jag är sååå nervös och förvirrad och orolig. Ångest.

Jaa, och jag måste bara nämna; hur många dumma människor finns det på tågen egentligen? HAHAHA! Jag har sett fler än någonsin på så här kort tid.. Först en jävla kärring som var asotrevlig. Jag satt och läste en bok, och är ju lite snuvig. Men inte särskilt mycket. Helt plötsligt typ skriker hon "Har du inget jävla papper att snyta dig med!". ALLA reagerade och tittade konstigt på henne. Några började skratta åt henne, fast de försökte dölja det såklart. "Nej, tyvärr så har jag inte det!" Muttrade jag tillbaka lika otrevligt som hon hade låtit, och spände ögonen i henne. Sen fortsatte jag bara läsa. Självklart tänkte jag på om jag hade låtit mycket och ofta, men jag kanske lät lite grann max en gång per minut. Så snacka om att vara överkänslig. Men jag tänkte att jag kan ju försöka göra ännu mer sällan och ännu tystare. Men det tog inte lång tid innan kärringen började muttra något om att "här kan man inte sitta med jävla snor.. blablabla". AHAHAHA, såååå töntig. Tanterna bredvid mig sa bara "Ja, flytta gärna på dig så att vi slipper känna din närhet jävla surkärring". KLOCKRENT! Sedan började alla snacka skit om henne. Hahahaha. Jag hade god lust att snyta mig i hennes halsduk!

En annan brud som var heelt skum i huvudet, stötte jag och Niclas på när vi satt på tåget från Kista. Det började med att hon satt och sjöng. Högt. Och hon hade inte ens någon mp3 eller liknande. Sen började hon göra rörelser med armarna, och till slut klättrade hon runt på sätet. Och hängde upp-och-ner i handtaget som sitter under fönstret mellan sätena.. Det går inte att beskriva... Undrar vad hon gick på?

Jajaaa, nu ska jag ha lite tråkigt. Sen ska jag försöka ha lite kul ikväll om det går. Imorgon blir det att jobba i 5 timmar ute i kylan igen. Sen får vi se.

Bah bah!


The Shining.

Okey, Ingrid. Nu har jag sett the Shining - eller ah, jag håller på och ser den just nu. Haha, snacka om skum film. Men det är en film som alla ska ha sett minst en gång, och jag är skum för jag har nästan inte sett någon av alla sådana gamla skräckisar, osv. Såg Excorsisten för bara någon vecka sen... Och "Det" har jag aldrig sett. Men nu kan jag snart checka av en film från listan. ;)

Jag bara älskar den!

Jag har äntligen fått och börjat läsa den! Har kommit 400 av 554 sidor... sen i söndags kväll. Får se om jag orkar läsa lite nu innan jag somnar.. Men jag tror att jag ska försöka spara resten till imorgon när jag ska pendla och sitta och vänta osv. Idag har jag faktiskt varit jätteduktig som inte läste ut den redan i morse - utan i stället har pluggat. Skoja inte om att det har bränts i fingrarna. Haha - att läsa de där böckerna är som en drog.


Huvudvärk... mjau.

Har varit datorlös sen i fredags, så det har inte blivit av något skrivande här.

På fredagkvällen åkte jag hem till Syrsan och Jonny, tillsammans med Maadde och Nike. Kira kom också dit, och så drack vi lite öl. Jättemysigt. Maadde skulle filma mig och Jennifer till sitt projektarbete - och då märkte jag att jag har min scenskräck kvar också... Haha. Det var skönt att få sova i ett rum utan 3 andra killar i alla fall - även om det är en av dem som jag skulle viljat ha med mig.

På lördagen kom Vange och Fredrik förbi, några vänner till Jennifer. Nea var där ett tag men sen åkte hon, och efter en stund kom Kira igen. Vi hade asroligt - drack öl och vin, och spelade Rock Band. Hahaha, snacka om att man ägde! ;)

Söndagen spenderades mest hos kusinerna. Vi firade Bea som precis har fyllt 12 år. Så det blev bulle, kaka och en aaasgod chokladtårta som jag gärna skulle viljat äta upp helt själv. Haha. Det var roligt att träffa tjejerna igen. <3 På kvällen slutade det med att jag hjälpte Alexandra med att plugga inför ett fysikprov. Det var faktiskt riktigt roligt - vilket hon otroligt nog också tyckte. Hahaha, vi diskuterade verkligen och svävade iväg i en massa olika funderingar. Tillslut kom vi in på orduppbyggnad. Det stod i Alexandras bok att tele = avstånd och fon = ljud. " Ahaaa, mobiltelefon - den är mobil, går att ta med sig", osv. Hahahaha så klockrent;
"Förut trodde jag att Bärfis var en insekt som fes bärdoft."
"Näheee? Jag som trodde det var ett bär som kunde fisa!"
"Hahaahahaha, ett blåbär med en rumpa!"

Hrm, jaa. I måndags åkte jag iväg till skolan - men jag måste säga att det inte var särskilt nödvändigt. Vi gjorde i stort sätt ingenting... Väl hemma däckade jag i sängen och vaknade runt halv elva när mamma kom hem från sina vänninor. Då ringde jag Niclas eftersom han hade skickat sms och undrat var jag var, osv. Men jag var så trött så jag var nog inte så vidare social, haha.

Idag sov jag rätt länge, och sen har jag jobbat med min filmanalys. Det känns rätt bra - jag har i alla fall en massa bra funderingar. Egentligen ska jag försöka skriva klart den till imorgon, men vi får se hur det går... Måste skriva klart min romananalys också. De är inte så svåra - men tiden är jobbig. På måndag ska jag göra muntliga nationella provet... och ett grupparbete i kemi ska vara klart. Yeey.

Imorgon ska jag vara på Huddinge sjukhus kl.09.00.. Jag är lite nervös.


Papercut och IMBA provresultat.

FYFAAAAAN VAD JAG HATAR BLOGGJÄVELN IBLAND!

Jag hade skrivit ett fett långt inlägg och sjääälvklart blir man utloggad när man uppdaterar. Kan man bli mer irriterad?!

Aja.... idag var ännu en skoldag och jag är helt slut. Men det var ändå helt ok - hade kunnat vara värre. Sen fick jag veta att jag har studiedag imorgon och nästa fredag! Det tackar man inte nej till.

Blev happyface när jag fick tillbaka mitt biologiprov också. Jag fick veta vilka sidor som gällde två dagar innan provet... och jag hade inte pluggat i stort sätt något... och jag lyckades få MVG-! Haha, det sjuka är att jag fick full poäng på MVG-frågan - en lång jävla fråga om hormonsystemet och hur det samverkar med en massa skit. Kommer inte ihåg riktigt just nu. Grejen är att jag egentligen inte hade någon aning om vad svaret var. Skrev bara det jag tyckte lät logiskt - kopplade samman ett par saker jag läst under dagen - och chansade på det. Skrev vad jag tyckte lät bra och kändes rätt, och tydligen hade jag förstått sammanhanget rätt bra. :P Ville bara skryta lite! ^^

Träffade min sam-lärare igen också... Han hade tydligen missuppfattat och trott att jag bara skulle gå förra terminen. Men nu sa han att han skulle läsa igenom mina arbeten. Blev dock lite paff ändå - han påstod att jag hade en till uppgift att göra... Men grejen är den att när jag snackade med honom efter sommarlovet så gav han mig ett häfte med de saker jag skulle göra - och han rev själv ut den uppgiften och sa att jag inte behövde göra den. Så... det är lite wierd. Han skulle kolla upp och maila mig på måndag - so I will just wait and see.

Sen lyckades jag självklart papercutta mig precis i tumvecket också!

På vägen hem till Ante och Dodde mötte jag upp Niclas i Sthlm. Han har nämligen jobbat idag. :) Stackarn höll sig vaken hela natten för att han inte tyckte det var värt att lägga sig kl.1 för att sedan åka kl.5... Så snart ska jag försöka dra med honom till sängen, för jag är i alla fall aptrött!

Yeees, that's my day. Imorgon ska jag kanske åka till syrsan med Maadde. <3 Vi får se vad som händer.


My brain shuts down.

√ Fysikprov

Jag svarade på alla frågor, men jag är inte 100 % säker på att jag löste alla uppgifter rätt. Men nu är det gjort i alla fall, och med tanke på omständigheterna så är jag nöjd. Får bara hoppas på att det i alla fall blir ett G.

Sen träffade jag min sam-lärare också. Vad ska jag säga om det.... Det lät som att jag kanske inte har G! När jag frågade så sa han att han inte visste i huvudet vad jag hade... Och när han tänkte efter lite så frågade han om jag hade lämnat in uppgifterna efter "deadlinen" - vilket jag hade. Då sa han att det var nog kanske inte G. Vafaaan - när man lämnar in uppgiften ska väl inte ha någon betydelse? Så länge läraren har tid på sig att betygsätta innan kursen är slut. jag lämnade in arbetena i början på den här terminen - och har inte hört ett knyst om hur det gått! Gaah, om jag får IG på dem - och därmed IG i kursen så vet jag inte vad jag gör. Jag vill inte gå ut med några IGn! Eventuellt får jag väl gå till någon annan samlärare som får kolla igenom de saker jag gjort och sätta ett betyg på mig. För det är fan inte rätt om jag får IG! Speciellt inte när läraren inte har hört av sig till mig på hela terminen om det. Han skulle i alla fall kolla upp det tills imorgon... och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får det där jävla lilla ynkliga Gt - för jag orkar inte lägga till fler jävla uppgifter på min lista.

Aja.... Efter skolan stannade jag till i Sthlm en stund och kollade på HM
→ jättesöta trosor
→ mjukisbyxor
→ två linnen

När jag skulle gå på tåget kom det självklart fram en jävla äckelkille som inte kunde prata svenska för fem öre. Vette fan vad han rabblade om + att han var aspackad eller något. Stank sprit. Jag hörde bara vissa ord, typ som "vad heter du" "boyfriend" osv. Resten var ren rappakalja. Och så stog den jäveln och kollade in i min jacka och skrattade och försökte krama mig. Fyfaan, vad det finns störda människor.

På tåget mådde jag skit och min mobil hade laddat ur så jag kunde inte lyssna på musik heller. Gjorde inte allting bättre. Sen när jag kom hem till Ante och Dodde kröp jag upp bakom Niclas i soffan medans han raidade. Det slutade med att jag somnade där och vaknade två timmar senare. Och nu sitter jag här.


Passivt yttre - kaosartat inre.

Jag kan inte sova, och jag vet inte vad jag ska göra... Är rastlös men trött. Det kryper i mig, samtidigt som jag bara skulle vilja gå och dö. Varför ska jag vara så jävla känslig? Varför kan jag inte bara skita i allt och låta det bli som det blir? Faan vilka tyngder som skulle lyftas från mina axlar då. Och jag skulle kunna sova lugnt och tryggt. Just nu kan jag inte minnas när jag senast kunde slappna av och bara vara. All jävla skit som jag måste göra, gör mig passiv. Passiv med kaos inuti.

En liten designförändring.

Okey, nu blev det en liten ändring här i alla fall. Fast jag är inte nöjd, så jag lär ändra igen inom en snar framtid. Och detta betyder inte att åsikter ej uppskattas! So - gief opinions!


       vs.      
 gamla                                            nya

Mitt liv är så jävla grått just nu.

Jag vet att min blogg är så jävla booring nu för tiden. Det återspeglas av hur jag känner mig - vilket inte är så jävla bra för tillfället. Jag hinner inte riktigt med mitt liv känns det som. Jag har noll ork. Men men... Jag vill bli uppåt igen, jag vill skriva en massa igen, jag vill känna lugn och ro någon gång... Men jag gör tyvärr inte det just nu.

Har suttit och fixat med designen till min nya blogg idag, och den är faktiskt rätt fin. Så nu känns det som att jag ska fixa denna design också. Fast ork behövs, och nya idéer. Det finns inte just nu - speciellt inte tiden till det. Jag ska snart hoppa i säng.

Hm, har varit hemma hos Ante o Dodde nu i snart 2 veckor. Det är väldigt trångt och mysigt må jag säga. Haha, en liten etta liksom. Fast det är inga problem för oss. Nej, egentligen borde jag kanske ligga hemma och deppa ensam och sjuk. Men jag har ingen lust med det. Jag kan lika gärna vara sjuk här. Så länge jag får ut min vila som behövs så är det ju inget att snacka om. Det lär ju inte ta längre tid innan jag blir frisk bara för att jag inte är helt alone?

Yes yes, imorgon ska jag skriva ett fysikprov. USCH. Jag är nervös som fan, och jag vet inte hur det ska gå med min konstanta huvudvärk - men får väl göra mitt bästa. Sedan måste jag sätta fart med en massa arbeten. Fy faaaaan vad jag har ångest över dessa. Och jag kan inte få kontroll på det. Jag kan inte slappna av och få det gjort. Kan inte koncentrera mig över huvud taget. Läser saker om och om igen men inget går in.

Nästa vecka ska jag till Immunbristenheten... Det är jag också jävligt nervös över. Men det är bra att jag äntligen har fått en ny tid.

Någon som kan sätta lite färg i mitt liv, och pigga upp mig?
I'd love you<3

True Blood.



Jag rekomenderar denna serie starkt. Den äger så jävla hårt och jag bara älskar den! You have to watch it, or you'll regret it. I promise!

                

The quiet place.


Jag är riktigt jävla rädd...

Well, hello out there. Är inte så pepp just nu. Har inte varit det på ett tag, vilket kanske har märkts genom mina få inlägg här. Visst har jag haft mina stunder, men allt som allt har jag inte mått så bra.. Om någon ens orkar lyssna/läsa...

Nu är jag sjuk igen. Vafaaan, ska det aldrig ta slut? Jag förstår inte varför jag ska behöva dras med saker hela tiden. Jag är så otroligt less på skiten! It sucks big time. Den 25 ska jag i alla fall (äntligen) till Immunbristenheten igen. Man hoppas ju att de ska komma fram till något, men samtidigt är jag livrädd att det ska vara något allvarligt. Aja, time will tell... I hope.

Detta suger musten ur mig, och jag känner mig helt lost. Det är det jobbigaste - jag kan inte sköta skolan på samma sätt som jag vill och jag mår piss utav det. Ibland kommer stunder då jag inte fattar någonting. Vet inte vem jag är - ingenting! Oftast händer det i samband med att jag vaknar eller liknande, men ibland även när jag är vaken. Det är läskigt som faan... Det känns som att min hjärna håller på att försvinna eller något.. För det blir bara värre o värre hela tiden, även om det går långsamt. Men vad kan jag göra? Jag kan väl bara försöka hålla färgen och försöka ta mig igenom timmarna, dagarna, nätterna.

Skolan får väl bli som den blir... Känner på mig att många lärare har helt fel uppfattning av mig, och det gör inte att det känns bättre att gå till skolan när jag ligger efter såhär. Men jag vet inte vart jag kan vända mig. Det enda jag vet är att jag inte mår bra, och något är riktigt skumt i min kropp. Jag märker hela tiden stor skillnad på mig själv, hur jag ändras utan att kunna styra det. Sämre koncentration, sämre hjärnkapacitet över huvud taget. Inte fan kan jag gå och säga det till lärarna heller, hurfan skulle det låta? Gah, jag tror inte ens att någon tror på mig. Allt låter ju bara helt sjukt. Men jag är rädd. Som fan.


Trassel?

Usch usch usch, vad jag är seg. Jag känner mig absolut inte frisk. Har ont i halsen, snorar, och ryggen värker som fan. Jag försöker vila så mycket jag kan, och jag hoppas att det hjälper lite. Men sen har jag ju rätt mycket att göra. Just nu sitter jag och funderar på vilken utav alla saker jag ska göra just nu. Är helt förvirrad och vet inte var jag ska börja.

Jag har en massa lösa trådar som har trasslat ihop sig. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja och jag vet inte var jag kan knyta ihop.

Twilight-abstinens.

I have it.

Idag kollade jag på filmen en gång, på dvd-kvalité!!! Fick den av Ante, men nu av någon anledning har den bara -poff- försvunnit från min hårddisk! Så jag är sad sad sad. Men den är påväg in i min film-mapp igen just nu kan jag lova!

Jag vill se nästa film nuuuu. Men efter vad jag förstått så kommer den inte på bio förrän i november. Och så kommer de säkert skjuta upp datumet ännu längre, som de brukar göra med efterlängtade filmer. -.-

Sista boken beställde jag idag. Snacka om att jag har längtat sönder efter den! Och jag kommer gråta floder och bli depp när jag har läst ut den och det inte finns fler att läsa... As usual.

Jag vill nästan se filmen en gång till. Nu! Haha, lite nördig är jag...

Så länge vi båda andas.

[x] Längtat
[x] Beställt
[ ] Mottagit
[ ] Läst


Heal me.

Okey, just nu är jag rätt uttråkad.. Men sart ska vi spela Left 4 Dead igen och då lär jag bli pigg! ^^ Sen får vi se om det blir sova av. Imorse vaknade jag med värsta halsontet... jag hoppas verkligen att det går över snabbt, för jag pallar inte bli sjuk IGEN! Jag vill bli frisk och kry, och pigg som en myra på ecstasy. Nu, tack. Gief heal. Haha.

Nu ska jag dricka vatten.

Yeay.

Nej nu... Nu har jag fått i mig lite dricka! :P

Och jag undrar, är jag så tråkig att folk verkligen inte vill kommetnera? :P Det är tråkigt i längden att skriva när man inte får någon respons alls. Speciellt när det är personliga saker som skrivs. Men men.. jag är rätt uppåt just nu för de som bryr sig. xD

Kulkul. det var ett tag sen. Nu när jag inte är helt nykter så kan jag slappna av så jävla mycket mer än annars. Wunderbart.

Now i got to pee.

Erik Grönvall @ Bocken.

I just love his voice.


Left 4 Dead.

I just love that game!

Värt att nämnas innan sovdax.


LAN-time!

Nu har jag gjort några prov osv, så den här helgen blir det lite fun-time. Sitter hos Ante och Dodde med Niclas. Haha, det roligaste var ju att släpa med datorerna. Hrm.

Up next;