Jag har fått jobb!

Ja, det kan hända mycket på ingen tid alls! ;) I onsdags kväll efter att jag hjälpt Jennifer med lite pluggande, åkte jag förbi Jessica en sväng. Där fick jag veta att jag fick hoppa in och hjälpa till på hennes arbetsplats på Arlanda om jag ville. Haha, snabba ryck blev det - jag började redan igår, och ska i alla fall jobba nästa vecka också. Sen får vi se om jag behövs ännu mer, och får vara kvar. I hope so :) Det är i alla fall otroligt skönt att ha något att göra och att tjäna lite pengar. Awesome. Jessicas förtjänst, och jag är jättetacksam! <3

Nu är jag precis klar med mitt arbete, och ska snart åka till älskade Elin i Märsta. Det blir att sova kvar, och då vet man ju aldrig vad som kan hända ikväll ;) Jag och Elin kan ju båda vara rätt impulsiva, menar jag. Det blir nog supermys. <3

Mina dagar är väldigt intensiva nu.

Den senaste veckan har det verkligen varit fullt upp! Jag har praktiserat, och kört bil för det mesta. Tror fan att jag körde över 150 mil bara torsdag-söndag! ;) Suss och jag var ute och körde i 8 timmar i fredags, och i lördags körde vi ner till Vingåker och tillbaka. En massa kul är det i alla fall ;) Och jag känner att jag blir bättre och bättre av att köra så intensivt, men det är väl rätt självklart.

Haha, den första veckan med körkort;
[x] "krock" på parkering (blev inbackad i av en galning - inte mitt fel)
[x] äta samtidigt som jag kör
[x] utskälld av en snäll säkerhetsvakt på arlanda
[x] blivit raggad på på en mack
[x] varit fyllechaffis
[x] kört över 50 mil på en dag

Både i torsdags och fredags blev det karaoke, och det var riktigt trevligt. :) Jag blev uttagen till månadsfinalen på Bucken, och jag vette tusan vad jag ska sjunga då!? :o Hjälp.

I lördags hade vi en minifest hos Suss, och det var lyckat även det! Sen gick jag upp på söndagen för att hämta upp Jennifer och köra till mormor och morfar. Fick äta en massa god påskmat, och träffa Anna och lillkusinen Oskar. Snacka om att han är söt, alldeles lillgammal är han! Många skratt blev det, haha ;)

På söndagskvällen åkte jag till Elin, och det slutade helt random med att vi gick till garage med Linnea... där vi möttes upp av Erik och Robin. Helskön kväll var det, men jag blev ovanligt lätt/snabbt påverkad ;o ... sen slutade det med att jag, Elin och Erik sov hos Freddan - och så hade jag nära hem på måndagen. Awesome.

Har dock varit jävligt trött igår och idag, trots att jag lagt mig tidigt. Men det är väl att vänta sig efter den här veckan? :)