My new life...

My new life

I used to smile, though my heart was crying
Always in the background, where no one sees
My heart was broken by the words I'd heard
But i tried to fit in, all the time
I guess that wasn't right of me
Because I've noticed that i don't fit in
Not with you

You're all full of shit!
Talking behind everyone's back
Even your best friends'
Pretending you're so innocent

If that's what you want to do, fine for me
I took your shit, and now i'm leaving
Don't pretend to be sorry
I know you're not
All you care for is yourself
So, good luck
Messing your own life up

I have better things to do
Than spending time on shit
Have fun instead
Get a life
That's what I'm doing
So, I say fare well to the past
And welcome my new life
Without you


/  naathaliie   2006-05-23

Moppejävel....

Hej..!

Jag kom nyss hem ifrån skolan. Hade inget språk idag. Så jävla underbart! =D

Jag är så trött idag... Måste sova lite mer. Men igår gick jag i alla fall och la mig lite tidigare. Satte på datorn och fixade till det sista på mitt arbete om en konstnär (som egentligen skulle vara inlämnat innan påsklovet..!). Men jag hann inte göra så mycket.. Jag måste ha somnat med datorn på för jag vaknade av att jag råkade trycka på en tangent och skärmen blev ljus rakt i mitt ansikte... *haha*

Har precis gjort ett test, om jag är en sexgudinna.. =P
Resultatet; kalla mig Venus ;D
http://uk.tickle.com/test/godf/result.html

Nu ska jag snart dra ner och äta lite. Magen kurrar.

Moppejäveln hade ju punka, eller något. Så vi åkte till Maadde igår och skulle hämta den. Pappa fyllde på luft i däcken, och den verkade stanna kvar i dem. Så jag stannade kvar lite extra hos Maadde. När jag sen skulle åka iväg, ville den jäveln inte starta!!! Det tände liksom inte, när jag tryckte på elstarten (och kicken råkade ju pappa ha av förutt..). Vi trodde det var batteriet. Så vi tog fram startkablar, och jag ringde pappa. Man kunde riktigt höra på hans röst hur trött han blev, när jag sa att det var fel på moppen igen - att den inte ville starta.

Han skulle komma sa han. Men han ringde upp efter en stund och sa att jag skulle fortsätta att trycka på elstarten lite längre, och gasa medans. Så jag stod där ett tag och försökte om och om igen. Till slut startade den faktist! Helt oroligt! Men vilken jävla strulmoppe det där är...! =S

Jaja, nu går den igen. Får väl hoppas at den gör det till helgen också.. Då är ju Jennifer och jag ensamma hemma.

Det är ju sigtunakampen då också, och vi ska vara funktionärer som vanligt. Så vi får ta moppen fram och tillbaka. Sen tänkte jag kanske att Maadde, Calle, Joar och det där gänget som också ska vara funktionärer kan dra hit o sova här. Det skulle vara kul..!

Men vi får se hur det blir. =)

Åh, idag ska jag plugga lite. Det måste jag. På torsdag ska jag göra Engelska NP Writing. Nästa måndag får jag troligen göra Engelska NP Speaking, och nästa fredag är det Matte B NP. Sen är det Biologiprov nästa torsdag. Och ett arbete ska in på fredag. Och jag måste intervjua någon och skriva en artikel om den personen. Sen har vi ett grupparbete i Engelska om Australien som ska göras. Jag ska också få skriva en uppsats, på en engelska lektion, om någon förebild eller idol. Och jag får inte glömma Spanskan! Jag missade "kursprovet" så jag kommer nog få göra det nästa vecka också...!

Rätt så mycket att göra, så det är bara att sätta igång..!

Nu ska jag ner och äta. =)

Ha det bra!
Kärlek ♥

nathalie ♥

Ganska okey...

Hej hej.

Var till skolan idag då, för första gången på över tre veckor..!

Men det var bara en lektion, så det kändes skönt. Mjukstart.. =P
Roligt att se alla igen. Hade glömt hur roligt vi egentligen har på våra lektioner..!

Det känns ganska bra just nu i alla fall. Det verkar inte som att jag har missat helt otroligt mycket. Vi har nationellt prov på fredag; engelska reading and listening. Sen har vi biologiprov nästa torsdag. Och nationellt prov i matte B på fredagen om två veckor. Sen hade vi fått någon svenska uppgift, att skriva en artikel om vad som helst och intervjua vem som helst. Inte såå svåra, och inte såå jobbiga saker som jag trodde att jag missat. Jo, juste. Jag har missat Spanska kursprovet också, och Engelska writing (sen förra veckan), men det är rätt ok.

Imorrn ska jag gymma lite i skolan. Sen blir det kanske lite träning på kvällen också, på nya arenan. =) Jag måste förbereda lite inför helgen. Då ska vi redovisa lxan från kursen vi var på för någon vecka sen. Jag ska visa hur man ska kasta slägga, med säkerhet och hur man ska stå osv för ganska små barn.. =P

Sen konfirmerar syrran sig med. =) Så det kommer väl en massa folk hit på lördagen...

Nästa vecka åker mamma och pappa till Spanien. Då blir vi ensamma hemma heela helgen! ;D Gud vad roligt..! Och då på lördagen ska jennifer på någon fest, så jag blir helt själv (med hunden och katten då då). Får väl se vad jag hittar på då... ;P men det är Sigtunakampen då också, har jag för mig.. Och vi måste ju vara funktionärer..

Jäjä, vi får se vad som händer.. =)

Men, nu ska jag mudda lite. Det var ett tag sen.. =)

Ha det bra!
Kärlek ♥

nathalie ♥

Försovning...

Tja.

Ja, vad ska man säga..?

Mycket sömn har det blivit nu sen jag kom hem från Spanien. Kanske FÖR mycket. Eller, i alla fall vid fel tid. Jag har suttit uppe halva nätterna och sovit halva dagarna. Helt fel! Jag känner mig så enormt dum. Varför kan jag inte bara ta och gå o lägga mig..?

Inte har jag gjort något vettigt heller. Skulle jobbat mycket med matte, och läst lite biologi. Sen skulle jag läst lite spanska och engelska också..! Jag missade engelska nationella writing förra veckan. Jag har ingen aning om vad jag kommer tillbaka till just nu. Jag har inte varit i skolan på tre veckor. Ena veckan var det lov, och de andra två har jag missat pga att jag var i Spanien och för att jag var sjuk.

Jag kommer få slita ihjäl mig. Måste ha missat så otroligt mycket, att jag kommer få sitta uppe på nätterna för att ta igen allt.

Sen var jag ju inte i skolan idag heller. Jag hade ställt väckarklockan på 08.00. Men, jag vaknade av att pappa väckte mig vid halv tolv för att han undrade om jag skulle till skolan...! Jag började egentligen 12, och hade tänkt åka in till stan och kolla lite efter en present till Maadde (som fyller år idag, älskade sötnöten). Men åt skogen med det. Sket i att åka över huvud taget. Men ska självklart åka in till stan och köpa present till darlingen.

Jag fattar inte hur jag kan ha så enormt svårt att gå upp på morgonen. Jag stänger av väckarklockan utan att jag vet om det. Det är nästan läskigt. Jag kommer inte ihåg att den har ringt eller nånting alls. Mamma säger att jag måste ha flera väckarklockor, och ställa de en bit bort, så att jag måste gå upp och stänga av dem. Men det funkar inte heller. Antingen fortsätter jag sova, och de slutar ringa efter ett tag. Eller så har det faktist hänt att jag gått upp och stängt av och sen lagt mig igen. Utan att ha en aning om det..! Sjukt! Vad är det med mig egentligen? Det börjar bli pinsamt med alla försovningar.

Det skulle vara så enormt mycket lättare om jag bodde närmare skolan. Om jag då skulle försova mig lite, så skulle inte det innebära så stora förseningar. Då kan man ju alltid skynda sig lite extra. Men det är svårt att få pendeltåget att gå fortare. Det går snarare långsammare när man är försenad, bara för att man ska bli ännu mera sen. Som grädde på moset.

Men, det kanske tar ett tag innan det blir en lägenhet. Det kostar ju en del också. Varför ska allt kosta så mycket pengar? Jag vet inte om vi kommer ha råd. Eller, råd har vi nog. Men frågan är om vi vill lägga pengar på en lägenhet? Då har man ju inte lika mycket pengar till att göra annat för.

Maadde och jag vill ju flytta ihop. Det skulle ju vara jättebra, sen när hon också går i den skolan. Om hon trivs där vill säga, och vill gå kvar. Men det hoppas vi ju på. Det enda som skulle kunna vara, är de som snackar en massa. Men de ska fan inte få förstöra för henne! De vet inte ett endaste dugg om henne, bara fördomar och lögner som de själva kommit på. De är avundsjuka, det är så det är.

Om Maadde får någon skit av dem, ska jag snacka med dem ordentligt. Sen är det ju bara att vi bevisar sanningen, för den vill de nog inte ska komma ut. De som ska visa sig såå coola, men i själva verket vågar de inte ens vara sig själva inför sina polare. Haha! Vad är det för polare att ha som hackar på en om man är sig själv?

Människor är underliga.

Nu verkar jag kanske lite väl deppig? Jo det är jag kanske också, just för tillfället. Har bara så dåligt samvete, och känner mig så dum. Jag måste verkligen skärpa mig. Men jag vet inte hur jag ska göra det. För jag gör ändå inte som jag har tänkt.

Jag har för höga krav på mig själv. Och det går inte ihop med att jag vill ha kul också. Så allt krockar, jag tappar orken, och allt blir skit. Varken bra, eller roligt.

Jaja.

Den där saken som hände i Spanien känns fortfarande som en dröm. Det har inte hänt mig i verkligheten, känns det som. Jag tror inte att jag kommer få några psykiska problem, eller sånt liknande. Måste bara kollas upp, så det är okey. Jag skriver inte nu heller vad som har hänt. Kanske gör jag det i framtiden. Vissa kankse tll och med kan lista ut det, andra vet redan. Tack för att ni bryr er. =)

Nu tror jag att de negativa sakerna är nedskrivna.. =P

Varför är jag så deppig ibland? Förstår inte... Haha :P Jaja, det har ju varit rätt roligt veckan som var, och speciellt nu i söndags. =)

Jag har skaffat helgon, och där har jag börjat prata med lite nytt folk från alla möjliga ställen. Det är riktigt skönt folk där. =) Gillar dem. Inte såna där irriterande jävla coolnissar som finns på lunar och playahead... :P Hahaha.

Det är t.ex. en som har fått mig att börja lyssna på metal. Herregud, vem skulle tro det om mig?! ;D
Det började med att jag undrade vad det var han lyssnade på, så skickade han en låt. Och jag gillade den! Så han skickade fler, och fler.. :P Mamma är inte glad över det, kan jag ju säga. Hon kom in på mitt rum en gång, -"Nämen, fy! Vad är det här? Usch!" -"Nej, men jag gillar det...." -"Va?! Nej, sluta nu. Fy!"

Hahaha =P

Så, jag har alltså suttit vid datorn rätt mycket nu i veckan som var. Mamma och pappa är inte så glada över det, och jag vet att jag måste dra ner på det. Speciellt nu med skolan också. =P
Men det har varit rätt skönt. Några personer som man verkligen gillar att snacka med =)

I helgen var vi iväg till våra kusiner; Alexandra och Beatrice. Alexandra fyllde år. =) Det var roligt att träffa dem igen. =) Det är alltid kul att träffa dem! Jag vet inte varför. De är ju mindre och så, men det är så roligt att prata med dem och se hur de utvecklas och blir äldre. Jag och syrran har ju alltid varit som deras idoler.. :D "Mamma, ska inte Nateli och Jeniför komma snart...?" =P (våra namn enligt dem när de var små)

Så roligt det var när man var liten... =P

Åh, sen har det ju varit valborg också. =) Mammas födelsedag och allt. =)

Provade att köra hennes moppe. Hennes Suzuki FC50 :D Den gick bra, och har blivit riktigt snygg nu! :D Jag fick prova pappas Puch Dakota också, men det var lite klurigare.. Med koppling och allt det där.. :P

Så jädra kul med moppe igen!

Pappa fick faktist igång min med, utan att behöva ladda batteriet o det där =) Den går ganska bra. Accelererar aslångsamt, men när dden väl kommer upp i fart, då jävlar =P Det är lite hårt att mammas moppe accelererar snabbare än min, och har mycket bättre bromsar bara =/

På kvällen drog jag iväg med min moppe till märsta. Hade inga planer först, och var nästan helt förtvivlad. Men det löste sig =) Jag var ju fortafrande småsjuk, och trodde inte jag skulle iväg nånstans.. Men det blev ändå något..

Det dök upp två alternativ då; tivoli, eller "fest". Jag valde tivolit, men vi var inte där så jättelänge. Så ringde jag Maadde innan jag drog hem med moppen. Och det var världens liv där =P Någon kille svarade och så skickades hennes telefon runt till olika personer som alla låtsades vara någon annan.. Det visade sig att det var Calle, Niklas och Mads som hade druckit lite och hade såå roligt..! =P

Maadde och Joar kom
och mötte mig vid Statoil med Joars moppe, och så åkte vi till Calle. =) Sen gick vi ut, och mötte två killar till. Och de fick för sig att vi skulle göra en egen brasa, en liten förstås.. Men det gick inge bra för dem, så jag fick hjälpa till :D Jag är ju bäst på det där ;P *haha* Hrm... Jao. Calle fixade lite grenar och jag o en annan kille kollade elden =)

Det fanns vatten där, så var lugna! ;P Tur att jag var nykter bara, annars hade de nog eldat upp en bänk och en kanot... *hehe*

Uppdatering:
Nu har jag nyss kommit hem från Maadde. Var dit på lite fika och sånt.. =P Calle, Joar, Therese och Rasmus (tror jag han hette) var där =)
Hon blev jätteglad för min present ;D (Det blev inte att jag åkte till stan, det fixade sig ändå! :D Mamma var ju på väg hem...) Hon fick Puma Flowing - parfymen, som hon alltid brukar sno av mig annars ;P

Åhh, moppefan fick punka också! :@

Jag skulle vara snäll och skjutsa Calle till stationen. Och i kurvan ut på stora vägen höll vi på att vurpa regält. Bakhjulet sladdade iväg som fan. Kändes som is, eller att något hade fastnat i hjulet. Jag trodde calle hade tappat väskan eller något, men det hade han inte...  Det var punka! Så vi fick rulla tillbaka moppen hem till Maadde, och ringa mamma. Hon var inte glad över att behöva hämta oss...! :S

Bara problem med den där moppen!
Först funkade inte elstarten. Sen var det hål i fäljen. Sen gick kicken av. Sen var det en läcka. Sen dog batteriet. Sen ville den inte accelerera som den ska. Sen dog den igen. Och sen fick den punka.

Kul. Verkligen. Jag sitter här och jublar av glädje. Det är säkert. Skulle inte du också göra det? Nähä...

Jaja, nu ska jag sova... =P Så att jag inte missar skolan imorrn också! :S

Ha det bra!
Kärlek ♥

nathalie ♥