Sleepingtime for the bunny! ^.^

Nej fyfan... Sovdags kanske?

Har suttit och pluggat hela jävla dagen, kvällen och till och med en bit in på natten. Det är inte klokt! Det går riktigt segt framåt... Dessutom är jag riktigt pissed off för att jag inte hittar en viss bok som skulle vara en perfekt källa i denna uppsats... Gaah, jag vet inte var jag har lagt den! Usha. Dessutom har jag redan skrivit uppsatser inom olika områden av det jag skriver nu. Så då tänkte jag att jag kan ju ta mig en titt på dessa arbeten och få idéer till lite allt möjligt. Men nej, då kan jag inte hitta dem i min dator heller! Aj aj aj!

Tog en paus från allt det där nyss. Kollade in på Facebook, och hittade två bilder från förra Halloween på mig och Niclas! Hahaha, herregud! Inte de bästa bilderna, men jag känner för att dela med mig. ;-)


Jaaa, jag var ju glad i alla fall?!...




Vi var båda sååå heta, eller hur?...


Sweet Dreams!
.

Första snödyket.

Yep yep yep... Då har jag varit ute och rullat i halvmetersnön då.

Zack hade sprungit ut i skogen... Fått upp ett spår efter en hare eller något liknande. Så jag fick leta lite. Haha, det var inte så svårt. Eftersom att han är en tax så fick han i stort sätt simma genom snömassorna! När jag började gå i hans spår sjönk jag ner längre än till knäna. Då kan ni ju föreställa er vilka spår (eller snarare kanaler) han lämnade efter sig, haha.

Han hade inte kommit långt heller, utan han hade mest sprungit runt i cirklar och nosat. När han skulle följa med mig tillbaka så gick han ju givetvis i sina gamla spår, vilket inte var det lättaste. Ungefär som en labyrint för honom. Så jag fick ta upp honom och bära honom en bit. Det var inte lätt med både en ficklampa och honom i armarna att gå i den där djupa snön kan jag säga! Givetvis ramlade jag, och herregud vad hela jag sjönk ner. Hahaha ^.^

Sen var man inte lite andfådd!

Försov mig... vilket gav mer tid till att plugga!

Ja, idag försov jag mig, så det blidde ingen skola för min del.. Mamma är sjuk och hemma från jobbet så hon hade inte ställt sin väckarklocka heller. Så när hon vaknade var det redan för sent! Egentligen gör det inte mig så mycket, jag hade ingen större lust att åka 3 h tåg för ca 1 timmes lektion.. Speciellt inte nu när jag har uppsatser att skriva, och ganska lite tid på mig kvar!

Nu sitter jag alltså och skriver om folkmord... Det går framåt måste jag säga. Känns inte lika ångest/panik-fyllt längre. Jag börjar få koll på läget. Det är enormt skönt.


Helt insane!

I just love it!
Vem kan låta bli?

The Chipmunks 50-tals version av Disturbed's Down With the Sickness.

Nu är designen klar... tror jag?

Ja tusan vad jag har pillrat nu!

Jag har hittat en massa småsaker att leka med, och det är enormt roligt! Vissa saker är ju verkligen inte så svårt som man kan tro. Det är bara att våga experimentera lite, så kan det bli hur bra som helst!

Jag måste än en gång rekommendera
denna sida! ;-)

Vad tycker ni?


Bloggdesign - kul men tidskrävande för en amatör.

Woaw... Vad har jag gett mig in på?

Haha! Detta gick ju inte som jag hade tänkt... Men det duger tills vidare. Jag har väl inte riktigt tid till detta egentligen. Borde ju plugga...  ;o

Jag har i alla fall lärt mig en del nya saker, vilket alltid är skoj!


En designförändring mot en annan.

Okey okey...

Förändringen är inte skedd än. Precis när jag hade börjat lite smått, så kommer Niclas och förstör allt. <3

Jag har länge velat ha teman till min mobil, men jag har aldrig hittat några! I alla fall inga som har fungerat. Och nu igår så hittade Niclas en hel hemsida full av dem! Så vem tror ni fastnade där resten av kvällen? Hrm...

Men jag rekommenderar
hemsidan! Än har jag inte fått några problem med min mobil i alla fall. Det enda i så fall är att ett fåtal av de teman jag installerade igår inte verkar gå att radera från mobilen. Men det stör inte mig, så länge inget annat börjar kruxa. Det är gratis också!

Nu blir det ändring!

Nej nu ska jag försöka göra om här litegrann... ^.^

Det kommer inte bli lätt. Och det är inte säkert att det blir bra heller, så jag ska spara alla kodmallar innan jag jag ändrar dem.. Då kan jag lätt ändra tillbaka!

Vad smart jag är va? ^.^

Så då ska jag använda mig av
denna igen då för att få lite tips och idéer... Jag är ju som sagt inte alls kunnig när det gäller bloggdesign. Någon som har lust att ge mig en liten kurs? I would love it!

Någon som vet några fler bra sidor? Jag tar gärna emot tips! :-)

Wish me good luck now!

Att rita är terapi.

Denna gjorde jag när jag var sjuk förr-förra veckan... Första bilden jag har ritat på datorn, så jag är rätt stolt! Snacka om att det var svårt att göra med en mus...! Nu vet jag i alla fall en sak jag vill ha i julklapp.





Mer snö än på väldigt länge!

Herregud...
Det är så grymt mycket snö här ute nu så ni kan inte ana! Det var många år sedan jag såg så här mycket snö...


För någon dag sen såg det ut såhär...


Nu var jag precis ute och tog några bilder;


Våra utemöbler ser ut att vara fåtöljer och soffor med fullproppad stoppning!


Hammoken ser ut att vara riktigt mjuk... om det där vita hade varit en madrass!


Det är en halvmeter snö... och ännu mer än så på vissa ställen!

Muppen <3 Pucko ?

Jag började rita av Niclas... Och då trodde väl han att jag inte ritade seriöst. Att jag ritade en ful bild. Så då ritade han den här;
 
Och om han tycker att jag ser ut sådär, förstår jag inte varför han vill vara tillsammans med mig? ^.^

Det här är bilden jag egentligen ritade...;


Mitt älskade pucko <3

Dagens hjälte - Kajsa!

Snackade med min lärare Kajsa på facebook nyss, och fick veta att jag inte alls har hela vårterminen på mig med mina arbeten.. Tydligen har jag till påsklovet på mig... Bra att man fick veta det av de jag planerar med. Biträdande rektorn och Syo, alltså.

Kajsa blev dagens hjälte! :D

Tänk om hon inte av en slump hade sagt det... Då hade jag kanske fått veta det när det redan var för sent. :O Bra där skolan... Tack Kajsa.

Vem släckte lampan?

Det är helt kolsvart ute!  Jag har julkänslan, fryser, är hungrig... Det saknas bara julmat, och någon att värma mig. Jag hoppas att känslan stannar kvar i år. Att jag får ha det sådär mysigt i jul som jag hade när jag var mindre.  Jag vill ha en riktigt jul!

Sen pratade mamma om att vi förmodligen ska åka utomlands nästa jul. Att både hon och pappa vill det... Så vi får se vad som händer.. Haha, jag trodde inte att de skulle vilja åka bort över julen. De som brukar vara sådär "vi följer jultraditionerna", osv... Men det kan ju vara kul att åka iväg. Fast det borde vara svårt att få julkänslan utomlands?

Skoluppgifterna blir inte påverkade av snön.

Nu ska jag plugga lite. Läsa en massa om Folkmord, och skriva. Jag lånade tre böcker från bibblan, så jag har en del att göra... Väntar på att Maadde skulle maila en sak till mig också, men hon har ju inte gjort det än.

Jag har ca 10 dagar på mig att skriva två uppsatser. Det ska verkligen bli skönt att få dem ur världen!


40-årsfest, kusiner och första fyllan.

I lördags fick jag träffa mina kära kusiner igen. Helena och Pelle har precis fyllt 40 så vi var där på fest. :-)  Det var enormt längesen vi sågs, och det märks att Alexandra och Beatrice börjar bli äldre nu. Haha, Alexandra drack någon öl och cider och snacka om att hon fnittrade sen! Fick träffa storakusinen Levi igen också, och honom hade jag inte träffat sen min konfirmation tror jag! ;o

Jag ska dra med mig Alexandra in till stan någon dag, och shoppa lite. Hon gillade den idén, och det är ju rätt kul att göra det nu innan julen. Eller kanske i mellandagarna i alla fall. Då kan ju både Jennifer och jag dra med Alexandra och Bea. Myspys <3

Jag borde ha en massa ungar som spelar Nintendo.

Helgen har varit skoj! I fredags var vi på karaoke i Salem, och det var faktist roligare än när vi brukar vara på bocken. Nackdelen var bara att man hann sjunga så jävla få låtar..

Helgens;
Vi står i toalettkön på krogen. En full 40+ kvinna kommer fram och tjatar om hur jävla kissnödig hon är. Om och om igen säger hon samma saker. Vi håller bara med; nickar och ser glada ut. Sen börjar hon prata om barn som spelar nintendo, och så vänder hon sig till mig;
"Ja, men det borde du känna igen dig i, du har säkert också massa barn som spelar Nintendo."

WTF!? Hur ska jag tolka det? ;o


Sen när jag var på toan, hade hon tydligen stått och pratat med Niclas;
"Vafan, du har ju halva inne! ;-)"
"Ja, men annars hade det ju varit lite konsitgt, eftersom att det är min flickvän..."

Snö så långt man kan se.

Hej hej i snöovädret!

Jag sitter här ute i skogen och det känns som att hela huset är på väg att bli en igloo. Ja, i alla fall på utsidan. Men just nu snöar det faktiskt inte så mycket ser jag... Fast det är nästan 40 cm snö på hustaket bredvid, och ännu mer på marken... All denna snö ger mig julstämning! Det är helt otroligt. Jag har inte haft det på flera år, men i morse vaknade jag upp helt fylld av det.

Jag känner för lite förändring... Min blogg är rätt tråkig. Kanske ska jag ge den lite mer jul/vinter-känsla?

Here I go.

Yo!

Jag tänkte slänga in ett litet inlägg ;-) Det började med att jag låg här i sängen och funderade på vad jag skulle göra. Och då kom jag att tänka på lilla bloggen, sörru. Och så fick jag lite ångestkänslor över att det var så länge sen jag skrev... Då är det lika bra att jag skriver lite, så att ångestkänslan slipper växa. :-) Det känns bara onödigt att ge mig själv fler orsaker till att må dåligt, när jag redan känner mig lite nere.

Eller, nere och nere. Jag är fortfarande sjuk. Det sitter i liksom, och vill inte försvinna. Hade värsta migränen idag, men jag tvingade iväg mig till skolan ändå och gjorde ett fysikprov. Det gick åt helvete. Men jag orkar faktiskt, otroligt nog, inte bry mig om det.

Trötthet förföljer mig. Jag sover extremt dåligt, och har gjort det rätt länge nu... Det är inte kul alls. Skulle bara vilja krypa in någonstans där det är mörkt och mysigt, och bara sova. Som t.ex. i Niclas famn? Håll i hatten, vad skönt det skulle vara!

Jaa, vad har hänt den senaste tiden då?

Lovet gick för fort... Som man brukar tycka. :-b Men halloween blev rätt lyckat. Jag ansiktsmålade Pajen (tiger) och Niclas (gorilla), och de hade heldräkter! xD Det var nog det roligaste... Och Pajen vann första pris, så jag tar åt mig lite ära där. ;-) Bilder kommer när jag själv får dem!

Veckan efter det var jag som sjukast, har jag för mig. Då sov jag mest. Och oroade mig för skolan osv, för de känslorna blir ju inte precis bättre av att man är sjuk och missar saker. Sen på helgerna har det inte hänt så mycket. Vi har varit på karaoken i brist på annat att göra på lördagarna. Men i fredags var vi faktiskt på bio och såg Death Race, vilket var riktigt mysigt! :-) Det var ju så länge sen... Ja, filmen var väl inte precis mysig, men den var bra. Helt okey!

Nu på lördag ska vi till min faster och hennes man. De har båda fyllt 40, så vi ska festa lite. Party party, som morfar brukar säga! xD Hahahaha!

Nej, nu ska jag kolla på lite naruto! Har kommit väldigt långt nu... Ligger på episod 67 i Naruto Shippuden. Det kommer ut ett avsnitt nästan varje fredag, och än så länge finns det upp till 85 avsnitt ute... Så jag är snart ikapp! :-O Då måste man ju sitta och vänta på nya avsnitt hela tiden. En nackdel... Men också en fördel, för då blir det mer tid till att plugga. :-b