Taco-time!

Nej nu ska vi laga lite mat, sen får vi se vad som händer. ^^ Går det något på tv ikväll? Haha, jag har inte så stor koll - jag tittar inte ofta på tv. :P

Vi måste gå ut och hämta ved först kom jag på... så vi kan göra eld, för jag fryser tårna av mig. -.- Sen måste jag duscha också. Jag hatar verkligen det här med att inte ha varken värme eller varmvatten så fort man inte eldar! Det är nog ca 15 grader inne i huset just nu, skulle jag gissa på. Det är inte skönt!

Yeeees, cya l8er m8es! xD

Bah bah!

Stand by me.

Hahaha, jag hittade en gammal video från ett bra tag sen då jag sjöng karaoke på Bocken. Shit vilken scenskräck jag hade! xD



You better enjoy! xD

John Blund?

Denna gjorde jag i onsdags. Tyckte att den blev lite småsöt?



Jag älskar verkligen att rita med min bamboo. Det är så avslappnande på något sätt. Som terapi. Men jag önskar att jag var en aning duktigare då då, haha. :P

CS för barn.

Hahaha, jag skulle till och med vilja provspela den versionen. xD



PUPPIES! xD

Dag 1 - Sportlov.

Första dagen på sportlovet då. Inte för att jag kan slappna av så mycket - jag har en hel hög med saker som måste göras. Men imorse var faktiskt första gången på vääldigt länge, mer än ett år, som jag vaknade utan en klump i magen. Det måste vara för att jag har bockat av 2 saker i skolan på två dagar. Då känns det faktiskt tillåtet att slappna av lite idag. Visst? :)

Jag är hemma i Märsta nu i helgen, och Niclas är här med mig. Mamma, pappa och Zack är uppe i dalarna någonstans tills imorgon, så jag och älsk vaktar katten. ;) haha, inte för att han behöver vaktas så mycket, men med tanke på lodjuren här ute så är det nog inte en så bra idé om han är ute själv hela nätterna. Dessutom verkar han uppskatta oss väldigt mycket. Haha, han gillar nog lugnet här nu när Zack inte är hemma. :P Och det gör jag och Niclas med.. (A) Visst, jag älskar våran lilla Zack, men han är en jävligt bortskämd hund när det gäller uppmärksamhet. Puffen låg i soffan i vardagsrummet med mig och Niclas hela kvällen igår, och han brukar nästan aldrig ligga där inne pga Zack. Plus att han är vääldigt social och ska följa efter oss överallt. ^^

Det blir alltså en slapp-helg för mig och Niclas. Här ute på landet finns det ju inte så mycket att göra direkt. :P Vi har inte sjungit karaoke på en månad nu! Jag har börjat få abstinens... :o


Much left to do...

Orkar typ inte uppdatera här nu för tiden. Det är inte mycket jag orkar över huvud taget. Jag har kämpat på med pluggandet den här veckan, men jag är fortfarande sjuk. Idrottsrapporten lämnade jag in igår, och jag kommer nyss ifrån ett kemiprov - förhoppningsvis det sista. Det gick sådär, men med tanke på att jag inte förstod något alls för en vecka sedan, så har jag lärt mig väldigt mycket. G får jag nog.

Left to do;
◊ fysikprov
◊ 2 labbrapporter i fysik
◊ filmanalys i svenska
◊ jämförande romananalys i svenska
◊ historieuppsats
◊ biologiuppsats
◊ biologiprov
◊ patientfall i biologi
◊ 3 labbrapporter i kemi
◊ resten av biologikursen
◊ resten av kemikursen


Den där väggen närmar sig väldigt fort.

Idag var jag till skolan för första gången på 1½ vecka... Och jag är fortfarande inte frisk. Men om jag missar mer i skolan så kommer jag att gå under... Det kommer inte att funka alls då. Fyfaan, jag ligger aslångt efter. Nästa vecka är det prov i Kemi, och jag fattar nästan ingenting när han står och går igenom sakerna. Jag vet inte hur jag ska prioritera riktigt heller. Nästa vecka måste jag lämna in min rapport i idrott och hälsa B, så jag antar att Kemin får vänta lite... Usch.

Skola skola skola. Snacka om att jag har tappat greppet. I ettan gick allt skitbra, i tvåan började jag slacka lite.. I trean gick allt åt skogen pga det som hände då, och jag har fortfarande inte kommit tillbaka. Min hjärna är fucked up. På riktigt. Något är fel, som inte var fel förut. It scares the hell out of me. Kommer jag aldrig bli normal igen? Som jag var förut?

Loddjursspår på vår tomt.

Får inte glömma att nämna detta heller...

Vi har tydligen lodjur som vandrar omkring här runt vårt hus och vår tomt. Det är lite småläskigt... Vi får hålla stenkoll på Puffen och Zack, och Puffen får absolut inte gå ut på natten. Det är dåligt med harar just nu, det är troligtvis därför lodjuren kommer närmare oss människor.


Här har jag bara filmat spåren vid vårat garage, man ser både puffens små kattspår och de andra större spåren. Längden på min sko är som ca 3½ fotspår...


Veckan som gått.

Måndagen
Ja, när jag skulle åka hem från Niclas förra helgen så lyckades jag självklart åka för långt med tunnelbanan så att jag hamnade på jävla Karlaplan. Och där fick jag stå och vänta i lite mer än 5 minuter på tåget tillbaka. Då skulle jag självklart möta någon psyko äckelgubbe som stötte på mig. Vette fan vad han sa först, men sen helt plötsligt vräckte han ur sig att jag var vacker osv. Och att han ville träffas mer någon dag. Jag svarade bara nej, jag har redan en pojke och att jag ändå inte hade någon lust. Men nog skulle han tjata ändå, och det gjorde minsann ingenting att jag hade pojkvän. Då sa jag att vi var gifta och att vi hade barn. Hahaha, då ändrade han plötsligt inställning och det tog inte lång tid innan han lämnade mig i fred. Haha.

När jag väl kom tillbaka till T-centralen fick jag springa som fan för att försöka hinna med tåget till Märsta. Men då fungerade inte rulltrappan vid spärren, så jag fick bära upp min astunga väska (hade datorn + en massa böcker + kläder, osv med mig i en rullväska). Dörrarna till tåget stängdes mitt framför näsan på mig. Yey. Så jag stod där med blodsmak i munnen och ont i lungorna. Jag var ju förkyld redan då.

Tisdagen
Jag var hemma i Märsta, pluggade och gjorde inte så mycket mer. Jo, just det. Jag övningskörde rätt mycket med mamma, bland annat till Sigtuna för att hämta mina uppdaterade glasögon och nya linser. Sedan till Knivsta där jag solade lite medan mamma handlade.

Onsdagen och torsdagen
Malin föreslog att jag kunde komma och sova hos henne i Tumba eftersom jag inte fick sova hos Niclas. Jag skulle ju ha skola dagen efter så det uppskattade jag verkligen. Niclas hade ingen aning om att jag skulle komma ner redan då, så när jag tittade in på Muay Thai-träningen på onsdagskvällen blev han helt paff. Det var riktigt kul att överraska honom! Jag lyckades ifs komma för sent till träningen pga att jag råkade skriva in fel tid i sl:s reseplanerare, duktig som jag är, men det gjorde ingeninting.. Niclas blev skitglad ändå!

Träningen var nog däremot inte lika bra. Jag tror att den rörde till situationen i min kropp. Och när Malin, Pajen Niclas och jag åkte och badade på torsdagen blev det nog ännu värre. Men jag kämpade mig igenom en lång skoldag.

Fredagen
På fredagsmorgonen mådde jag inte bra alls, men jag lyckades ändå tvinga mig upp till skolan för att labba i kemi. Jag blev faktiskt riktigt stolt över mig själv. Men dagen blev inte så skojig.

Efter skolan åkte jag tillbaka mot tumba/flemingsberg för att träffa Malin och Pajen, och vi åkte och fixade lite saker inför helgen. Sedan åkte vi hem till dem igen, och jag packade ihop mina saker. Jag skulle på musikal där på kvällen med syrran, så jag hade inte tid till att vila även om jag ville. Hade lovat att möta henne i stan för att hon skulle slippa gå runt själv så länge också. Så jag fick släpa mig med bussar och tåg från Flemingsberg till Norsborg. 

Där satte jag telefonen på laddning och la mig i sängen medan Niclas kollade upp hur vi skulle komma till Dieselverkstan där föreställningen ägde rum. Sen lyckades jag även somna i en halvtimme. Fan vad jag mådde dåligt. Var så seg i hela kroppen, hade huvudvärk och hosta. Men jag tvingade iväg mig sen till slut. Och jag klarade mig igenom föreställningen nääästan utan att skämma ut mig med mitt host-skratt när det hände något roligt.

Lördagen
På lördagen blev hostan värre, och jag mådde ännu sämre i kroppen. Men jag genomled den dagen med. Niclas och jag sov först rätt länge, sen hade vi förkrök med Malin och Pajen inför Bocken-kvällen. Benji, krogägaren fyllde 40, och det skulle firas. Erik Grönvall var där och spelade gitarr och sjöng, och han är riktigt grym! Trevlig som fan också. Han gillar tydligen inte att man nämner att han varit med i Idol, men för att förklara lite mer vem han är så berättar jag nu det. Det var någon kompis till honom som hade anmält honom, och han gick vidare - men hoppade av. Det var inget för honom tyckte han. Men oj oj oj - håll i hatten - han är grym!

Söndagen
Fyfan vad jag mådde dåligt. Hostade som fan, hade ont i huvudet och allting snurrade. Och nej, det var inte pga alkoholen dagen innan. Jag drack inte så mycket, och jag var i stort sätt nykter när jag gick och la mig. Är säker på att jag hade feber, men jag kollade inte.

Niclas och jag åkte hem till mig där på kvällen. Egentligen skulle vi börjat med en väldigt strikt diet, men vi kör den när jag har blivit frisk istället. Det är nog det smartaste. Om nu inte Niclas är sjuk då.. Jag hoppas verkligen att han slipper få den här skiten som jag har... Men med tanke på att vi är så nära varandra hela tiden så lär han ju också bli drabbad.

Igår och idag
Gårdagen spenderade vi mycket i sängen och i soffan framför tvn. Jag vet inte hur många filmer vi har kollat på, men det är många. Jag mår riktigt dåligt, känns som att jag ska hosta upp mina lungor, och jag har svårt att andas. Det tar emot hela tiden. Jag har bara kollat febern en gång och då hade jag tagit både alvedon och ipren och hade 37,9. Det är inte så farligt kanske, men det känns värre.

Jag hoppas att jag blir frisk snart. I alla fall så pass att jag kan röra på mig utan att bli andfådd och få host attacker. Just nu kan jag knappt gå från sängen in till vardagsrummet utan att få problem.



En sak som är säker är i alla fall att det faktiskt har varit skönt att ta en paus från Internet och datorer.