Det värsta jag har varit med om.

Den här natten var inte rolig någonstans. Jag drömde en mardröm som var så jävla vidrig och hemsk. Jag kan inte riktigt förklara den, för allt som hände var så förvirrande och panikartat. Jag hade panik, fortfarande när jag vaknade på riktigt. Jag kommer inte ihåg så mycket heller, så jag kan inte riktigt hitta något sammanhang mellan allt. Men jag kommer ihåg att det fanns det då.

Det var en sån där dröm där man tror att man vaknar flera gånger. Alltså, jag trodde jag dog - och så helt plötsligt vaknade jag upp igen och trodde att det tidigare var en dröm som då var över. Men då började i stället ännu fler hemska saker hända - och jag dog igen. Och så höll det på sådär några gånger. Det var som i Final Destination - som att man får en föraning om sin död, men sen när man "vaknar" igen så är allting lite annorlunda. Fast man får en föraning om att man får en föraning om att man får en föraning, osv. Helt förvirrande.


Jag kommer inte ihåg i vilken ordning allt hände. Men någonstans i början, tror jag, satt jag och pluggade eller ritade eller liknande. Elin och Linnea var där och de liksom "matade", eller gav mig små köttbitar som jag åt utan att kolla upp. Sen helt plötsligt säger Elin något liknande med; "Nej nu är jag mätt, ni får ta resten", och så slängde hon något rätt stort djur utan päls och skinn i mitt knä. Sen fick jag panik, och jag vet inte riktigt varför - för det var en så enormt hård panik. Jag försäkte prata, jag försökte gå och röra mig hur jag ville. Men jag kunde inte. Kroppen hade ett eget liv. Det var som att jag var instängd i min kropp, och samtidigt som den vägrade andas, så hyperventilerade jag där inuti - utan att få luft.

Sen var det en massa tjejer överallt, som min pappa behandlade som sina barn. Och alla fick mer uppmärksamhet än mig. Han bad mig laga en skjorta som hade gått sönder, som han skulle använda. Jag försökte säga att jag redan hade så mycket att göra, och att jag inte mådde bra. Att jag inte kunde. Men då kom den där "paniken" igen. Jag kunde inte prata - eller när jag väl fick fram något så var det helt andra ord än de jag ville säga. Det var som att min kropp var emot mig - sa motsatsen. Jag skulle fixa allt, jag mådde bra. Men inuti kunde jag inte andas, och kvävdes.

Ett par gånger mötte jag några hund-liknande saker som var jättestora men samtidigt pyttesmå. Typ, zombie eller virussmittade - något sånt. De var extremt starka, och aggressiva. En attackerade mig och jag fick tag om nacken på den - just då var den som en liten chiuahua, men stenhård. Den tittade på mig rakt i ögonen, och jag försökte krama sönder nacken på den. Men den förutsåg vad jag skulle göra, så den lyckades komma loss, och på något sätt dog jag. Igen.

Jag vaknade upp vid en container, och helt plötsligt sprang jag omkring genom huset igen - fullt med folk. De märkte att jag betedde mig konstigt, men alla var bara dryga mot mig och sa åt mig att ta det lugnt och skärpa mig. Sedan började andningsproblemen igen, och kroppen gjorde som den ville. Jag försökte skrika. Sedan blev jag och de som stod runt omkring mig puttade av en hundliknande sak som flög in i oss. Det var som på actionfilmer när folk flyger efter explosioner. Och jag såg allt i slow motion. Jag flög med ryggen neråt, såg lampan i taket blinka och blixtra till, jag såg mina fötter närmare taket än mitt huvud, jag kippade efter andan, sedan slog jag långsamt i marken och såg och kände hur stöten for genom min kropp som en kedjereaktion. Jag tappade luften och började sedan hyperventilera igen. Allt detta i slow motion - jag dog i slow motion.

Sedan vaknade jag utomhus igen. Jag var helt förstörd, tårarna rann okontrollerat, jag stapplade fram. Just då kunde jag andas, men jag var svag. Efter en stund fick jag syn på en sån där äcklig hundsak några hundra meter bort. Jag försökte springa, men saken hade sett mig och var framme på några sekunder. Jag försökte skrika, men jag kunde inte andas. När den attackerade mig, fick jag tag i nacken - precis som en av gångerna innan (jag kommer inte ihåg hur många ggr jag drömde att jag mötte dessa på ett eller annat sätt). Den kollade mig i ögonen och jag kände mig för svag i högerhanden för att kunna krossa dens nacke, så jag började röra på vänsterhanden. Jag hann knappt tänka tanken förrän hundsaken visste om det - och vred ögonen mot min andra hand. Då fattade jag. Jag var tvungen att döda den genom att få en idé som den inte hann märka förrän den var död. Så utan att tänka kramade jag hårdare med högerhanden - och lyckades. Huvudet ramlade av. Sen svimmade jag eller något...

När jag vaknade på riktigt hyperventilerade jag och kände mig kvävd. Jag fick inget syre. Det var helt kolsvart och jag visste inte var jag var, jag visste inte vad som skulle hända. Jag försökte känna efter om  mitt hjärta slog. Men jag kände inget. Jag hittade inte min puls! Herregud, jag trodde jag var död, och tydligen hade jag frågat Niclas om jag var det... Jag kommer ihåg att jag fick panik och bad honom hitta min puls. Han sa att han hittade den, men jag ville hitta den själv. Och jag kunde inte lugna ner mig förrän jag gjorde det. Sen började jag fatta att jag äntligen var vaken på riktigt.


Fyfan.. Det kanske inte låter så jävla jobbigt.. Men det var det värsta jag har varit med om när det gäller drömmar. Jag kan som sagt inte förklara riktigt vad som hände, och det var mycket mer som hände än dessa saker. Och kanske hände allt i en annan ordning. Men känslan inom mig, känslan av att dö, av att inte kunna kontrollera sin egen kropp - det var så obeskrivligt hemskt. Vidrigt.

Im not a girl, not yet a woman.

Ikväll blir det karaoke. Det är ny anläggning så det kan nog bli jäävligt skoj att sjunga! :D Förhoppningsvis kommer det lite roligt folk också. ^^

I fredags hade jag möte med Patrik och den nya syon om mina kurser och upplägget. Så nu har jag lite mer koll på läget den här terminen.

· v.8 - Idrottsuppsatsen inlämnad
· v.15 - Svenskakursen klar (Filmanalys, Jämförande bokanalys, ev. något mer)
· v.15 - Historiekursen klar (en uppsats eller liknande)
· v.15 - Fysikkursen klar (Ett par prov + labbrapporter)
· sommarlovet - Kemi B och Fysik B klart

Snacka om att jag blev lite smått sur. När jag i höstas var och pratade med dåvarande syon så ändrade vi ju så att jag skulle gå ett helt år istället för bara höstterminen. Det blev beslutat, papper skrevs på och jag fick en kopia. Men nu hittades inte ens de lapparna, så det stod ingenstans att jag skulle gå den här terminen! Jag blev jättenervös för jag har ju en massa kvar att fixa! När jag träffade min svenska lärare sa hon att hon hade varit och frågat om mig, men då hade de svarat att jag inte gick kvar längre typ. Jag var inte registrerad! :S Men det verkade inte som att det skulle bli några problem, för Patrik och syon skulle fixa det. Som tur är. Annars skulle jag vara körd.


JAG ÄR KLAR MED SAM!

ÄNTLIGEN!

Jag känner för att skrika! Nu har jag äntligen skickat iväg båda uppsatserna i samhällskunskap. Men det finns fortfarande vissa skuggor kvar inuti mig. Jag är ett pucko. Och jag kanske får IG pga det på båda arbetena.

Folkmordsuppsatsen skulle vara "minst 4 sidor" och jag skrev 16.
Droguppsatsen skulle vara "ca 4 sidor" och jag skrev 21...

Jaa... vad ska jag säga? Jag skulle gärna göra ett kort arbete om jag kunde. Men jag vet inte hur jag ska göra, och jag börjar nästan gråta av att tänka på det. Jag klarar inte av att skriva uppsatser längre. Det är mycket mer än så som jag inte klarar av. Jag får en sån hemsk ångest, och den kontrollerar mig, driver mig. Det kanske låter konstigt och inte går att förstå, men jag vet inte hur jag ska förklara. Jag är så otroligt rädd att jag ska missa något viktigt, så jag får ångest över det. Då slutar det med att jag skriver arbetet och har med det som jag tycker är viktigt, och klarar inte av att tänka på något annat. Jag är störd. Och ändå så räcker det mer än väl med ett G i den här kursen för mig.

Jag är störd. Men jag är i alla fall äntligen klar. Nu har jag en massa annat att ta tag i. Usch. Fyfan. Jag har inte ens tid att fira.

Nytt schema.

Hahaha! Jag trodde jag skulle till skolan nu som vanligt. Tisdag till fredag - en timme om dagen. Men så tänkte jag att jag skulle ta en titt ändå, om jag har ett nytt schema. Och detta var vad jag märkte! Jag har alltså två dagar att plugga på innan jag ska till skolan igen!  Riktigt skönt! Jag som känner mig sjuk också, jag missar inget den här veckan.


Tidsfördriv.

Jag är rejält uttråkad, okey?

Pratade med Ingrid lite, och om hennes make up osv. Det gav mig lite idéer, och sen när hon sa att jag själv skulle prova lite så.. ja, resultatet;



Jag får öva mer tror jag.. och skaffa mer smink också för den delen, om det ska bli någe bra. ^^




Nåja, nu slipper jag i alla fall mina glasögon ett tag. YES! Var hos optikern i fredags. Det var på tiden. De ska uppdatera mina glasögon till nästa vecka. Och så fick jag nya linser. Jag älskar dem! De är mycket bättre än de jag hade förut. Så nu mår mina ögon bättre i alla fall.

Hm, helgen har varit lugn, förutom några händelser då. I fredags var vi hos Niclas bror Danne på inflyttningsfest. Det var trevligt och vi kom hem rätt sent. Eller tidigt kanske man ska säga, haha. Sen i lördags tittade vi in en liten snabbis på Bocken, efter att ha blivit sms-terroriserade om att vi skulle komma dit. Haha. Vi har varit så jävla trötta den här helgen, så all övrig tid har vi bara tagit det lugnt.

Ajuste, i fredags var jag med på Muay Thai-träningen igen också! Det var skoj, även om jag själv inte var med på "huvudträningen". Jag satt och cyklade 40 minuter i sträck i stället. Och det är jag stolt över! Haha, det roliga är att jag aldrig skulle orkat det i vanliga fall. Jag satt nämligen och läste under tiden!  Det var en väldigt effektiv metod måste jag säga, speciellt eftersom boken verkligen fångade mitt intresse. Så nu är även den tredje boken i Twilight-serien; Ljudet av ditt hjärta utläst. Och jag är ledsen för det. Vem vet när den fjärde boken kommer?


Världen är liten.

Godmorgon, eller god dag kanske man snarare ska säga! :P

Sitter och skriver om droger igen.. Det är verkligen inte speciellt roligt. Men jag får väl erkänna att man lär sig lite i alla fall. Nu vet jag vad jag ska göra om någon som tagit e får värmeslag respektive epileptiska anfall. Haha alltid bra att veta? Mja, man vet ju aldrig vad som händer. :P

I förrigår letade jag efter mina gamla klistermärken (det var vääldigt många), för mamma skulle ta några. Jag hittade dem inte, men jag hittade en massa gamla foton. Så jag började sortera och kolla igenom dem, och så dök det upp några bilder på Mattias, mitt ex sen 3 år sen ungefär. Haha, jag blev nyfiken på hur han har det idag, så jag kollade på bdb om jag kunde hitta honom. Men det slutade med att jag hittade hans flickvän istället, Nadja. Så jag kollade in där med lite jämna mellanrum, men jag tänkte att jag inte skulle skriva något. Man vet ju inte hur de skulle reagera. Men sen igårkväll så skrev hon till mig att hon visste vem jag var, och det slutade med att vi började prata på som bara den! Hon är riktigt trevlig och det var faktiskt skitkul att snacka med henne. Haha, även om det kanske känns lite mysko. Eller, jag är mest... förvånad, kanske man kan kalla det. Haha :P

Världen är så underligt liten ibland så det finns inte. Det har vi upplevt!

Magnus betnér - Fittpiercing

Hahahaha, jag älskar Magnus Betnér!



Martin Timell och Albin 8 år.

HAHAHAHHAAHHAHAHA!
Stackarn!


Host host.

Har precis plockan undan lite på rummet. Ska fortsätta skriva lite på drog-uppsatsen. Sen ska jag belöna mig själv med att rita lite eller läsning. Snacka om att jag är beroende av de där böckerna!

Hej & hå


Trollungar?

Ja, det här är resultatet av dagens Bamboo-testande.



Jag skaa bli bra på detta!

Någon som är bra på att rita manga som vill lära mig? ;o
(jag har lite pengar ._. snälla)

Droger och Bamboo.

Jaa, det blev en hammadag idag. Mår inget vidare bra. Får se hur det blir imorgon.

Har inte orkat uppdatera här idag heller, trots att jag suttit vid datorn. Har pluggat en massa (skrivit om droger), och ritat med min bamboo. Nåja, försökte i alla fall. Haha.

Hur kan man gråta så otroligt?

Jahaja, så var boken slut då. :'(

Har läst 157 sidor ikväll... Snacka om att jag grät floder. Haha, vet inte om jag är extra känslig eller om det verkligen var så sorgligt. Eller bra, jag grät när det var riktigt bra också. Jag kanske är konstig. Känner igen mig förjävla mycket i smärtan i alla fall, så det kan ju vara en anledning.

Skulle så gärna vilja ta upp den tredje boken och läsa ut den med. Men nej, inte ikväll. Och jag skulle dessutom må dåligt när jag läst ut den, för då har jag inga fler av dessa att läsa! Jag hatar när böcker tar slut. När man har läst allt som finns. Skulle helst vilja att det aldrig tog slut.

Aja, nu blir det sovdags på en gång! Jag tror dessutom att jag har feber...

När jag hör din röst.

Nu har jag bestämt mig för att läsa lite. Twilight-serien är ju så jävla bra!

Fick syn på boken på nattduksbordet.. Jag ligger på sida 292 i den andra boken, När jag hör din röst, och kom nyss på var jag slutade läsa... Jag måste bara läsa vidare!

Så nu blir jag off ett litet tag. Haha får väl se om det blir som med första boken; jag läste mer än halva boken på en dag.

Tredje boken ligger vid mitt skrivbord och kallar på mig. Soon!

  

G'day!

Hallo hallo. Sitter här och gör i stort sätt ingenting. Jag borde plugga lite mer snart. Men jag vill göra något annat. Jag känner för att göra något kreativt. Fast å andra sidan så skulle det inte bli så bra, för jag är inte tillräckligt lugn för att klara det.

Börjar känna mig lite sjuk också. Vill inte!

Nu ska jag i alla fall ta något att äta, till att börja med! :) Sen får vi se. Får skriva lite på uppsatsen om droger, och sen kanske jag kan slappna av tilräckligt för att ta fram min kära Bamboo och rita lite! :D

Btw, me like my hair <3


Niclas - söt eller nöt?

Lördagen;
Vi är nere på Bocken, sjunger lite karaoke osv. Vi börjar prata om Saltkråkan.
Niclas (gör till rösten); Farbror Nilsson.... nej... Farbror Melker, vet du vaaad?
Jag; AHAHAHAHA, jävla ego! (Han heter Nilsson i efternamn)

Några minuter senare;
Niclas har varit och snackat med någon, och är på väg tillbaka till bordet. När han går förbi "scenen" så halkar han och ramlar ner på golvet! HAHAHA! *skadeglädje*

Vid läggdags;
Jag ligger i sängen redan. Niclas släcker lampan och klättrar över mig.
Han; Aj... *gnällande*
Jag; Vad?
Han; Jag slog huvudet i kudden... *klagande*
Jag; Ameh, tulle dig då... *skrattar*
Han; Jaaa... Känn, den är hård! *slår kudden i mitt huvud*
Jag; Nej, den känns knappt!
Han; Joo, den här kudden är liksom -fomp-... Men de andra kuddarna är -flö-!
Jag; HAHAHA


Två kassar med dvd-filmer.

Ja, nu har jag uppdaterat lite onödig fakta. ;-)

Nu är jag övertrött och typ... chokladsugen!

Tydligen har vi fått två papperskassar fulla med dvd-filmer också, fick jag veta idag. Jag måste bara kolla igenom den, om jag kan hitta något intressant däri! Men det får bli imorgon, för det prasslar ju så jäkla mycket. Annars så hade det varit jäkligt nice att ligga och titta på en mysig film nu och sen sova.

Vi får se, men nu kom jag på en till sak som jag måste dela med mig av!


Nat goes Purple!

Ja, lite i alla fall! ^^


Några av mina inköp i lördags. =)




Hårförändringen har jag inte lyckats få någon vidare bra bild på, men jag ska försöka imorgon i dagsljus! Eventuellt kanske jag uppgraderar frisyren med mer färg. Men ska kolla imorgon först. Annars har jag så här ett tag och så blir det någonting mer "extremt" nästa gång jag ska fixa frillan! Woho!


Som sagt, färgen är svår att se. Vet faktiskt inte riktigt vilken bild som beskriver bäst, men. Ja, ni som vill se får antingen vänta på bättre bild, eller komma hit! ;D

   
 
Tack för hjälpen Ingrid!

Bakning <3

Väl hemma hos Niclas, i mellandagarna, så bakade vi. Och det var sååå gott! Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att ha lite här hos mig nu... Jag har CHOKLAD-ABSTINENS! eller något.

 

Jag vet att det är kassa bilder, men ändå!

IFK Göteborg!



Niclas och jag var på väg till Norsborg dagen efter julafton, och så helt plötsligt dök den här låten upp på hans mp3! Han hade nämligen lagt in en massa random låtar från min dator. Tydligen så har jag den låten någonstans, hahaha!

Det roligaste var, att han satt och lyssnade ett tag. Och verkade gilla låten liksom, och sen kollade han ner, och hans blick då! HAHAHA! Sen ville jag ta kort på händelsen, så han tvingades lyssna vidare tills jag fick en relativt skarp bild. *skadeglädje* Jag vet inte hur många ggr han upprepade ord som "fyfan", "usch", och främst "SKYNDA DIG".

AHAHAHAHHAHAHA! Jäkla AIK-nörd <3


FAIL!

Innan jul någongång;
Jag var hos Jessica och sov där. Vi skulle upp och handla julklappar dagen efter. På något sätt lyckades jag ha av ena vaddennuheter-pinnen! Alltså, skruven åkte ur. Bara sådär, helt plötsligt utan förvarning. Så jag och Jessica försökte skruva tillbaka den, och efter ca en halvtimmes försök så lyckades vi. Men skruven sitter snett, och det är nog inte så bra egentligen.

Visst var detta viktigt info?
Nja, men jag tänkte dra upp det i samband med att jag måste påminna mig själv om att boka en tid hos min optiker. Jag MÅSTE kolla lite på ögat, om allt är som det ska (har en liten "prick" i ögat sen jag hade såret), och så måste jag beställa nya linser! Plus att jag måste skaffa nya glasögon. Styrkan är för svag på mina, och det börjar bli jävligt jobbigt. Jag har ju tvingats använda glasögonen nästan hela tiden i någon vecka nu.


Grrrreatness.

Okey, jag har maassor att uppdatera om, för jag har lagt in bilder från mobilen till datorn. Plus att jag vill ändra min design lite, men jag vette tusan om det blir av nu. Well well.

I feel great for the moment!
Lyckorus, men jag vet inte varifrån det kommer.

Reunion, eller något sånt. ^^

Yes, så är man back in the forest again. Ingrid har varit här, och mitt hår är liite annorlunda. ;) Ska försöka ta någon hyfsad bild med mobilen, men vi får se om det lyckas. Det är grymt svårt eftersom jag inte har någon bra lampa här, och det är helt kolsvart ute.

Hursomhelst så var det jävligt kul att träffa henne igen!

Crazy pic!



Feel the hypnosis

Skrattande barn är för underbara!

Jag vill vara så här lättroad!






Så jävla söt!




För jävla skön!



wow

Nu har jag precis tankat min första instance någonsin! ^^ Utan att dö någon gång. ^^

*Stooolt nörd*

Changes are good sometimes!

Har haft en underbar konversation med Ingrid inatt. Och på söndag ska vi leka! Haha, avslöjar inget än, men det kommer bli en liten förändring med mig. ;)

Jag är hypad! Det ska bli så otroligt kul!

Men jäklar. Klockan är mer än den borde vara, och jag är lite sur på den. Imorgon, eller om några timmar, måste jag gå upp och åka in till stan. Ska träffa Tessan och snacka en massa skit, och titta runt lite. Kommer nog bli mys! Henne träffar man ju inte alltför ofta.

Yes yes, vad finns mer som är nämnvärt... Hm, jag nyser hela tiden, och jag tror att min hjärna har blivit lite mindre. :) Haha, nejdå, men den känns lite ihoptryckt just nu ;o

Har också kommit fram till, med hjälp av Ingrids och Niclas åsikter, att jag måste sluta tänka! Haha, hör på den va?! Men det är allt för sant, jag tänker alldeles för mycket för mitt eget bästa. Jag måste bli mer spontan och impulsiv, och göra saker jag själv vill utan att bry mig om vad andra tycker om mig. Mitt nya mål är alltså att bli rebell. I alla fall mot mina hjärnspöken.

Nya liv - here I come!

Okej, jag är kanke lite väl uppspelt, men vafan!

Ciao!

Prat i Nattmössan.

I ren uttråkning vill jag lägga ut de här bilderna från nyårsafton, nu innan jag går och lägger mig.


Denna, bara för att den var fin.


Denna bara för att den var ball.

  
Denna bara för att jag älskar honom!


Nattinatt!

Skrivandet går framåt!

Såg nyss vad klockan är och fick en chock. Jag har suttit och pluggat i flera timmar här i nya vardagsrummet. Niclas sitter här bredvid och spelar xBox 360. Det är extremt mysigt här inne! Men lite litet också. Jag ska ta någon bild och visa. Fast bästa sättet att förstå hur mysigt det är, är genom att komma hit! ;)

Aja, jag försöker komma framåt med pluggandet. Och den största kniven i min mage är snart borta. Det ska bli såå skönt! När jag har lämnat in den här uppsatsen så kommer resten att rinna på. Jag har bara diskussionen kvar, så all jobbig fakta är fixad! Än så länge är den 16 sidor lång, och den skulle minst vara 4... Kan ju bara hoppas på det bästa. Men jag nöjer mig med ett G i Samhällskunskap kan jag erkänna. Jag orkar inte med just nu. Så är det bara.

När denna är inskickad, vilket sker imorgon/idag, så ska jag skriva klart uppsatsen om droger. Det kommer vara en barnlek jämfört med den jag kämpat med nu. Jävla folkmord alltså. Fyfan säger jag bara!

Efter dem blir det att skriva klart min jämförande bokanalys, och så ska jag göra en filmanalys. Det är inte heller lika jobbigt. Sedan måste jag skriva en idrottsuppsats, och den kan kanske vara lite jobbig.. Men jag tror inte det. Och på måndag börjar skolan igen. Är lite nervös faktiskt. Ligger efter med pluggandet i Biologin... Vi ska göra ett prov om 2 veckor tror jag, och jag vill verkligen skriva bra på det!

Sen är det såklart Fysiken.. och labbrapporter som jag inte har skrivit än, kom jag på nu.. Ajdå.. Dumma mig..

Men en sak i taget.. Annars kommer jag gå in i väggen.


Roande konversation mellan mig och Niclas.

Jag stoppar in min ring i hans öra.
Han; Vad var det? *ser förvirrad ut*
Jag; En bajs. *ler barnsligt*
Han skrattar och säger; Nu har Nathalie plockat fram ett konkelberg.
Jag; AHAHA, KONKELBERG! *asgarvar*
Han; okejdå... KonkelBÄR då!



Senare;
Jag sitter och pluggar och Niclas läser Illustrerad Vetenskap bredvid mig.
Han; URSÄKTA?!
Jag skiter på mig.
Han; Vad ser det här ut som? *pekar på en bild*
Jag; Uhm.... en fisk?.. eller... en ödla?... kanske?
Han; Jaa, eller hur!
Jag fattar ingenting.
Han börjar läsa artikeln; Fisk ser ut som människa...
Jag lyssnar på artikeln.
Han; SER DET HÄR UT SOM EN MÄNNISKA ELLER?! *pekar desperat på bilden*
Jag; Fisk ser som människa, inte ser ut som.... *skrattar*
Han; Jaha... *ser förvirrad ut, och sitter stilla en stund och studerar tidningen*
Han; För det DÄR ser i alla fall inte ut som en människa!
Jag; AHAHAHAHAAA


Twilight-böckerna.

Herregud vad trött man är idag då! Och huvudvärk på köpet också... Uscha!

Idag vet jag inte vad som händer. Vet inte ens om jag ska åka hem ikväll eller inte. Men det känns inte som det med tanke på klockan redan nu. Jag har ju faktiskt inte hört något från någon om att jag ska åka hem. Inte än.

Jaja, så, vad ska man hitta på då?


Kanske ska man ta och läsa lite i Twilight-böckerna...? Jag har redan läst ut den första delen, det gjorde jag på bara några dagar. Den andra delen köpte jag förra veckan, men har inte hunnit läsa i den så mycket som jag velat...



Jag älskar dem! De är bättre än filmen, så jag rekommenderar ALLA att läsa dem!


Halloween-bilderna.

Jag tömde min systemkamera igår, så äntligen har jag bilderna från Halloween också! Även om det inte var så många bilder... Och inte så jättesnygga heller kanske.. xD Men i alla fall!

 
Jag var skogsfe eller något liknande. Bilden är riktigt kass, men jag bjuder på den.



 
Niclas var gorilla, och en riktigt het sådan, visst? Så söööt! xD





Malin var en sexy señorita, eller vafan man ska kalla det. :D




 
Pajen var tiger, och det var jag som målade honom! ;) Han vann tävlingen!



Nyårsfontän!



Jag ska fixa lite med bilderna jag tog på nyår, men denna får duga så länge. Det händer tillräckligt mycket på den för att jag ska slippa beskära den eller dylikt. xD

Jag är tom i huvudet.

Jag känner för att skriva en massa men jag vet inte vad jag ska skriva. Det är en mysko känsla kan jag säga :P


Gårdagskvällen blev helt okey. Det var rätt mysigt på Bocken, men vi gick hem rätt tidigt. Sedan satt Pajen, Malin, jag och Niclas och drack öl och singlade slant. Haha, vårat nya ölspel. xD


Vad ska jag skriva mer? Hm... jag vet inte. Är helt tom i skallen idag. Vill hitta på något också, men jag har ingen aning om vad. Är så jävla trött och seg. Men uttråkad liksom. En sak är säker i alla fall och det är att jag inte har någon lust att åka kommunalt någonstans. Haha, så lat är jag idag!

God jul och gott nytt år... i efterskott!

Det har varit mysigt och rätt roligt. Över julen var Niclas och jag hemma hos mig och firade. Riiiktigt mysigt! Och jag fick bland annat en massa pengar och presentkort så nu ska jag försöka spara lite. Men självklart ska jag shoppa nya kläder!

Fick en extern hårddisk också, vilket är guld värt. Min gamla laptop är ju helt full med bilder och musik som jag inte vill ta bort. Och det kommer ju hela tiden nya bilder... Nu får jag plats med allt! Wohoo xD Jag har suttit och laddat ner ca 100 GB anime, och några filmer. Så nu har jag att göra! ;)

Jennifer och jag fick även Nintendo Wii. Haha, pappa fattade väl intresse för den och köpte den "till oss" för att han själv ska få spela. Herregud vad roligt de vuxna hade på julafton med det där jäkla spelet! Morfar och pappa var värst xD de stod där och boxades osv. Morgonen efter när jag vaknade så stod morfar och spelade igen. Så hörde jag mormor ropa från köket; "Hasse, kom nu! Du har spelat i över en timme! Kom och drick kaffe nu!" xD Lilla morfar xD

Jaa... Vad har hänt mer... Lite allt möjligt men jag orkar inte skriva allt, då blir det ju världens längsta inlägg. På nyår lånade vi Daniels lägenhet och var där några stycken. Jäklar i min lilla låda vad kul vi hade! Sen efter tolvslaget så kom min älskade Elin också! <3 Och fler sköna människor. Tack för den natten!

Ikväll ska Ramona ha någon form av avskedsmiddag/fest på bocken... Hon ska åka till Irland och vara barnskötare! Fan vad kul, jag är faktiskt lite avis! Men jag vette tusan om man orkar festa något. Man har ju precis blivit nykter sen nyårsafton! xD

Aja, nu är jag hungrig och ska äta något. Sen ska jag försöka bli mer aktiv här med skrivandet igen.

Tjingeling så länge!