What has been down, must go up?

Kom precis hem. ;) Har varit hos syster efter praktiken, och hjälpt henne med lite plugg. Sen har vi solat lite (hör på fan!), och så skjutsade jag hem Linda och Sandra. :) Nu är jag trött och ska snart sova tänkte jag!

Fick ett samtal idag också, och kanske blir kallad på jobbintervju snart. Hihi, får veta efter påsk. Känns faktiskt som att det mesta händer på en gång just nu, och mitt liv är verkligen på väg uppåt! Underbart.

Dagens ord: tittytoes! (sagt av min syster)



En chockad Nathalie efter att ha tagit körkortet, med blommor i handen som hon fått av söta älskade Malin. <3

Körkortet hade tydligen kommit idag också, så att jag kan hämta ut det! =D


Två flugor i en smäll!

Hihi, jag sitter på min praktik nu bakom receptionsdisken med en egen laptop. ;) Fick en alldeles ny, inpaketerad i en kartong, så jag har till och med fått konfigurera den! Just nu har jag inga arbetsuppgifter så jag håller på att söka lite jobb. Alltid bra när man kan göra det under sin praktik ;) Tihi!

Livet vänder till slut!

Idag började min praktik, och det gick hur bra som helst! :) De är otroligt trevliga allihopa, förutom en som är motsatt. Haha, men "den" skiter jag fullständigt i. ;) Får väl se om det fortsätter i samma banor, eller om det bara var idag.

Hihi, sen har jag träffat Jessica lite, och kört runt. Det är otroligt skönt att kunna åka vart jag vill när jag vill! Men jag har nog inte riktigt förstått det än. Känns otroligt skumt att köra på motorvägen och prata skit med en kompis samtidigt! Utan att en förälder hör. Hihi. Både med Elin igår, och med Jessica idag! Awesome.

Nu är jag väldigt trött och ska nog sova snart. :) Imorgon blir det mera praktik!

Klarade uppkörningen på första försöket!

SÅ NU HAR JAG ALLTSÅ KÖRKORT! Ja, det är sant! Och det är sjukt. Jag har inte förstått det än. Men det är underbart! Awesome. Jag är awesome. ;)



OneRepublic - All The Right Moves spelades när jag körde bil för första gången ensam! Det var läskigt, men jag klarade det fan bra ändå - trots att jag körde från Kista där jag inte hittar över huvud taget. Awesomeness!

Helgen var också awesome! Jag och Elin var ute på vift i stan, och man kan ju säga att det varit händelserikt - minst sagt! ;)

Det känns som att livet vänder nu... Imorgon börjar jag praktisera hos min jobbcoach, och det ska bli riktigt spännande! Skönt att komma ut och göra något. Känna att man inte bara ruttnar bort. :) Och sen börjar det ju bli varmare ute också - alltid en bonus som gör en mycket piggare och gladare!


Beslut om kunskapsprov.

Provtillfälle: 2010-03-22 kl.10:30
Provet avser: Körkortsbehörighet B

1. Fordonskännedom, manövrering - 4/7
2. Miljö - 5/5
3. Trafiksäkerhet - 16/16
4. Trafikregler - 29/32
5. Personliga förutsättningar - 5/5

Summa: 59/65
Kravgräns: 52
Resultat: GODKÄND


You never know what time will bring.

Har precis varit hos mina älskade kusiner, och firat Bea som har fyllt 13 :) Åren går fort fram, jäklar i mig. Som vanligt pratade vi gamla minnen, och skrattade en massa. Planerade även att vi ska ses och hitta på saker, vilket vi visserligen gjort många gånger förr... Jag hoppas att vi lyckas hålla det den här gången! :)

Igår var jag hos Ralf på ett litet homeparty, sort of. Suss och gänget var där, och även Elin - hade riktigt skoj! Haha, jag blev påverkad för första gången på ca 4 månader ;) Så måste väl erkänna att jag drack lite mer än jag nog egentligen får... Fast jag tog det försiktigt, och kände efter hela tiden så att inte något blev fel, och så söp jag mig ju inte direkt stupfull. Det är nog inte det smartaste man kan göra i mitt läge. :) Jag mådde bra igår, och jag mår bra idag - det är väl huvudsaken?

Det var i alla fall en jättetrevlig kväll med skratt, ölspel, musik, videos, håravrakning, strippning, dans, djupa konversatitoner, och en massa annat! Jag kan även göra så här;

[x] dra någons axel ur led

Slå den om du kan! Hahaha, uscha.

I fredags var jag hemma och bara tog hand om mig själv, vilket behövdes med tanke på min förkylning. Jag har tittat på sjukt mycket anime de senaste dagarna! Shakugan no Shana är slut nu... Och jag började på en ny, Green Green, men den är också slut redan... Vilka problem man har ;)

Men jag måste säga att jag är grymt förvånad just nu! Det här är nog den första gången jag kan minnas som en förkylning kommer och går över på så snabb tid. Jag tror fan att jag börjar bli normal! Visst, jag är inte helt frisk än, men jag känner mig verkligen bättre o bättre varje dag. I normala fall är mina förkylningar väldigt långvariga och utdragna. Det kanske är mina mediciner som hjälper lite ändå? :D Man kan hoppas.

Jag måste även nämna att arbetsförmedlingen är helt koko ibland! Haha, de ringde mig igen i fredags och då hade de ångrat sig igen. Nu vill de tydligen godkänna praktiken. Men för att göra det så ska de låta mig gå med i jobbgarantigruppen trots att jag inte varit inskriven i 3 månader riktigt ännu. De ska göra ett undantag eftersom att detta ändå är en väldigt bra chans för mig. Så jag antar att jag ska vara glad ändå att de ångrat sig, men det är ju lite skrattretande. Jag menar; krångel, krångel.

Jah-jah, nu ska jag fortsätta på mitt teoripluggande - som jag även har fördrivit en massa tid med de senaste dagarna.


Keep on walking.

Gårdagen var trevlig, men jag mådde inget vidare... Idag är det värre. Jag har däremot köpt Otrivin Comp så jag slipper snyta mig hela förbannade tiden, och halstabletter och ipren. Sen har jag lite hostmedicin som jag hoppas fungerar ordentligt i alla fall när jag ska sova. Nog gör det ont trots dessa medel. Speciellt när man hostar och nyser. Fyfan. Det var längesen jag var så här förkyld, så jag får väl vara glad för det åt minstone.



Jag fick i alla fall äta min älskade sallad från brödboden idag till lunch, och så har jag sett en massa Shakugan no Shana , och sovit så klart. Snart är säsong 2 slut, och jag har precis märkt att säsong tre inte ens är (och kanske aldrig blir) publicerad! Snacka om att sånt gör mig arg. När man fastnat för en serie så vill man ju få ett avslut!? Det är likadant med Kyle XY - de slutade sända serien mitt i en säsong... Det borde vara förbjudet :O

Näe, nu ska jag få lite ny anime från Niclas, och så ska jag ta en dusch. Sen blir det sova. Imorgon kanske jag ska hjälpa pappa lite med jobbet, om jag orkar. Jag vill ju komma ut... så bara jag inte har feber, så kommer jag nog att åka med honom vid halv sju imorgon bitti.


Sjukling på vift.

Jag är så jävla förkyld. Känns som att min näsa ska trilla av eller något, och det gör ont! :O Min hals mår inte bra och inte mina lugnor heller för den delen. Papperskorgen svämmar över av kompakta snorpapper. ;) Trots detta ska jag tydligen till Märsta ikväll. Haha woho!

Höjden av inori.

Vad ska man säga om arbetsförmedlingen?... Jaadu. De ringde mig nyss för att berätta att de inte godkänner min praktik. Anledningen? För att jag inte har varit inskriven i tre månader ännu, det är en månad kvar innan de kan godkänna prektikplats. Sick!

De vill desperat att man ska hitta och göra något, men sen när man väl fixar något - på egen hand till och med - så godkänner de det inte. What the hell?

I'm just so damn sad right now.

Det var inte riktigt som jag har trott. Det här med sjukdomen. Wegeners Granulomatos. Ja, reumatologen tror attt jag har det, och jag ska fortsätta behandligen. Jag kommer kanske/ganska så säkert att få äta cellgifter hela livet ut. Det kom som en chock, och jag vet inte riktigt hur jag ska reagera. Har inte gråtit tidigare idag, men har varit nedstämd och tankspridd. Nu när jag däremot sitter hemma i mörkret så är tårarna lite svårare att trycka undan...

De är fortfarande inte 100% säkra på att jag har sjukdomen. Men det mesta tyder på det säger han. Och några symptom och värden har blivit lite bättre under dessa 3 månader med cellgifterna. Min sänka har tydligen blivit lägre än den varit på flera år, bland annat. Det enda sättet för att de skulle kunna bli helt säkra på om jag har denna sjukdom, är att låta mig insjukna ordentligt - så att de kan ta biopsi på mina trasiga/såriga slemhinnor osv. Men så kan man ju inte göra. Det är ju snarare bara bra om de kan stoppa utvecklingen av sjukdomen innan det kommer till det stadiet.

Så... jag känner mig... tom? Som att mitt liv slits ifrån mig allt mer... Och jag får låta hur självisk som helst nu, men det är så det känns. Orättvist. Och jag gråter. För det suger verkligen!

Orkar inte förklara alla omständigheter och all ny info jag fått just nu.
Men kort och gott:

  • Jag får välja själv om jag ska fortsätta med behandlingen eller om/när jag vill avsluta den, men på egen risk. Rekommenderas inte att jag avbryter, eftersom sjukdomen kan bli mycket värre.
  • Man kan eventuellt bli "friskförklarad" i framtiden; om man mår väldigt bra en längre period, så kan man börja trappa ner på medicinerna, och till slut kanske klara sig utan ett tag. Men det finns alltid risk för att sjukdomen bryter ut igen.
  • Jag får äta alvedon och ipren, vilket jag undvikit de senaste 3 månaderna eftersom jag trott att det skulle vara farligt >.< all jävla smärta jag genomlidigt!
  • Jag får dricka lite alkohol ibland, vilket jag varit absolut livrädd för att göra de senaste 3 månaderna. Tumregel; 1 glas vin på fredag och lördag, eller motsvarande är tillåtet, men det är väldigt individuellt. Alltså får jag aldrig mer festa loss. Var tog min ungdom vägen, och varför har jag alltid tagit det så förbannat lugnt och försiktigt? Nu är det ju för sent...
  • Om jag någongång ska skaffa barn måste jag sluta äta cellgifter några månader innan, då de har en missbildande effekt på foster.
  • Jag måste gå och ta blodprover med jämna mellanrum för att se att inte min lever pajar eller liknande. Pundararm?

Ödet får bestämma vad som är bäst.

Haha, tro't eller ej, men nu ska jag gå och lägga mig! Det tidigaste på väldigt länge. Men jag är så jäklarns trött och har varit det i flera dagar nu. Tror att det kan ha med att göra att jag håller på att bli sjuk eller något sådant. Jag har ont i halsen/näsan/gommen, och jag har nyst hela dagen... känns som att min hjärna snart kommer att ploppa ut genom ögonen och öronen ;) haha mums. Men det är väl bra att vända tillbaka dygnet lite? :)

Ikväll har jag bokat uppkörning och teori! :D Så nu är jag väldigt sjukt mycket nervös, hihi. Fast datumen är lite hemliga. ;)

Imorgon ska jag till reumatologen, och jag tror att jag ska få reda på om behandligen ska fortsättas eller avslutas. Det är lite spännande och nervöst det med. Jag vet inte vad jag ska hoppas på riktigt, för båda alternativen har sina för- och nackdelar. Vi får se helt enkelt what's meant to be? :)

Godnatt gott folk! <3

Jag tror jag sakta börjar se en kontur.

Jag är hos Elin och mår underbart. Vi lyssnar på Kent, Lars Winnerbäck och Beach Boys. Drömmer om sommaren, och smider planer. Snart ska vi ta en promenad i det härliga vädret!

Panikångest.

Jag kan inte andas. Snart kommer det, jag vet det.


Over the hills and far away.

Sitter här hemma nyduschad med huvudvärk och en väldigt öm handled från gårdagens incident, haha. Hade det riktigt trevligt i Bro, med sköna människor! :) Så det blev bättre än bra till slut. Jag fick komma hemifrån, and I didn't lose my mind completely. ;)

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, men att lyssna på gamla Nightwish och bara småslumra i sängen kanske är skönt? :) Senare ska jag på 20-årskalas. ;) Det kan nog bli mys, och träffa lite folk man inte sett på länge.

Impuls: åka till Bro.

Jag har ätit och tittat på lite anime. Men nu drar jag till Linnea med flera! Hoppas på att kvällen/dagen vänder nu, och att jag får lite kul.

Baibai.

Depp.

Var precis ute med Zack, och gick förbi tvättstugan. Så klättrade han upp på snövallarna och nosade runt. Snön håller nätt och jämnt för hans vikt. Självklart tappade jag då kopplet, så att det åker längre och längre bort - närmare honom, som börjar gå ännu längre iväg. Självklart fick jag panik och tog ett språng upp på den nästan en meter höga vallen för att försöka hinna ikapp kopplet. Och det höll två steg, sedan åkte jag rakt igenom. Ska jag nämna att jag hade en påse med rentvätt i ena handen? Och skorna satt inte på ordentligt. Jag hade snö överallt, okey? Dessutom är det översta lagret av snön stenhård, så jag skrapade i knän och armar. Nu är jag blöt och har stukat handleden och pekfingret. När jag kom in och skulle lägga in ved så lyckades jag självklart cutta upp samma pekfinger lite grand på ovansidan av leden, och jag har absolut ingenting att göra ikväll. Ingen kan/vill/orkar.

I think I'm going to cry soon.

Update:
Utöver det konstiga såret jag hade i handflatan när jag vaknade, så har jag nu på något vänster lyckats få ett papercut på tummen. Det svider som fan, och jag orkar inte.


You just got to love Naruto.



Nyaste avsnittet made me cry. :(


Sleepy head och hundvakt.

Idag är jag hundvakt åt Zack. Just nu ligger han här bredvid och tvättar sig. Han fick en riktig sovmorgon med mig, men det verkade han inte ha något emot ;) Han låg under mitt täcke och snarkade till och med efter att jag gått upp! Haha.

Inatt blev jag väckt, och sen kunde jag nästan inte somna om. Det tog nog närmare en timme innan jag slumrade igen. Så det sket sig med att gå upp tidigt. Är trött som fan, och har en jävla huvudvärk. Men ska äta lite brunch nu, så det kanske blir bättre sen. :) Avokado, banan, ägg och en macka - mjum mjum!

Zack har ätit, lekt i snödrivorna, bajsat, och revirmarkerat våran brevlåda, så han är nog lycklig ett tag till ;)


Dags att skryta lite. ;)

Jag träffade min jobbcoach för andra gången igår, de hade "cv-stuga" på företaget; alltså att deras klienter kan komma dit och använda deras datorer och mallar för att skriva sina cv:n, samtidigt som det är personal där som tittar och hjälper. Jag satt och skrev på mitt cv, så kom min jobbcoach och kikade hur det gick. Hon blev impad av mitt sätt att formulera mig, och gav mig några tips. Sen gick hon iväg.

Efter en stund kom hon tillbaka:
S: "Skulle du vara intresserad av en praktikplats?"
Jag: "... Jaa, varför inte?"
S: "Jag var nämligen och kollade upp det nyss, och om du vill kan du få praktisera här som datasupport. Jag tror att du skulle passa perfekt som lite extrahjälp för våra klienter som behöver hjälp med datorer och att skriva cv."

Haha, är det inte lite sjukt? Andra gången man träffar sin jobbcoach så blir man erbjuden praktik på deras företag? Känner mig lite stolt faktiskt! ;) Om det ändå var så lätt att bara skaffa ett jobb!


Oväntat!

Jag har precis fått en praktikplats!


Jag är lite sömnig!

Gårdagskvällen var trevlig, så länge det varade! Jag hann däremot bara sjunga en låt; Daughtrys What About Now, och det gick faktiskt bra :) Nu sitter jag hos jobbcoachen och skriver CV. Hör och häpna; jag dricker kaffe!

One day I'll fly away.

Ännu en dag med vackert väder, visst är det underbart? Man blir väldigt bländad av all snö bara, haha. Snacka om att man längtar tills våren är här på riktigt!

Sitter just nu och sjunger på Erik Grönwalls Higher och har precis ätit en banan. Ska, som sagt, försöka fixa lite saker idag, innan jag drar in till Märsta ikväll. Det blir karaoke på Garage med bland annat Elin och Linnea ;) Så jag ska också försöka tänka efter vad det finns för roliga rocklåtar att eventuellt sjunga. Några förslag?

Jag måste tillägga att jag har börjat sova mycket bättre! Det är härligt, riktigt härligt. Har inte sovit så här bra på... ja... kanske nånsin?

Don't bring flowers after I'm dead.

Haha, duschmunstycket lyste verkligen mycket, så hade nog faktiskt kunnat duscha i mörkret som mamma påstod. Men det skulle vara betydligt mysigare om man hade ett badkar dock!

Nej! Time for bed? Kanske är bra att vända tillbaka dygnet lite? Haha, det här är rätt sent ändå, men inte lika sent som jag kanske brukar sitta uppe? (A)

Imorgon ska jag försöka få lite viktiga saker gjorda som jag inte blivit klar med idag. Typ, leta efter lite arkitekt-företag, och kolla mer på vad jag måste göra enligt jobbcoachen. Och så ska jag städa lite på rummet tror jag. Kan vara skönt. Mjau. Idag har jag inte gjort så mycket speciellt, mest bara småplockat och klickat runt. Har ändå varit en helt okey dag med trevligt folk att prata med!

Nu ska jag hångla med min kudde! ;)

"Hold me. I want you to feel greatness."

Nu har jag precis fått lite god mat i magen, och vad som sker här näst vet jag inte än. Jag kan ju i alla fall rekommendera denna blogg! Sleeptalking man är förjävla rolig - håll i er!

Ska snart ta en varm och skön dusch med vårat nya duschmunstycke! Haha, den ska tydligen lysa på något sätt... Mamma säger att man kan duscha i mörkret, men det vet jag inte om jag vågar! ;) Med min tur så ramlar jag väl och slår mig själv i huvudet.

Fluffy look-alike?

Hittade nyss denna... Hahaha, vad ful man kan vara!


Happy Birthday!

Idag fyller min kära blogg 4 år. Jävlar vad det har hänt saker under den här tiden! Mer än man kan tänka sig. Och bloggen har alltid funnits här som mitt "stöd". <3 Jag funderar på om jag ska läsa igenom hela skiten, och sortera under nya fräscha kategorier... Men det är ett jävla projekt att göra, så vi får se hur det blir med den saken! :)

Skör som glas.

I fredags drog jag lite otippat ut med Elin, Linnea och Jennifer till garage! Blev en helskön kväll/natt trots att jag var nykter, och träffade några nya härliga människor. :) Börjar vänja mig vid det där att jag inte får dricka... Men OJ OJ OJ vad jag är sugen på att supa till! Jag saknar det. Det kan jag inte låta bli att erkänna.



På lördagen var jag till the Studio ännu en gång - med Malin... Meningen var att jag bara skulle vara sällskap, men de hade så lite folk att jag också fick fixa mig och bli fotad. Faktiskt så blev det några riktigt balla bilder, några bättre än de jag hittils har, men jag köpte inget. Hade ju inte råd! :( Buhu...

Efter detta snubblade jag och Malin i våra högklackade stövlar mot Huddinge och en riktig chillkväll. Myspys var det, även på söndagen. Båda slumrade till och med till på soffan en stund på dagen, haha. Och så sov jag kvar tills idag.



Gick upp med Malin och L, och så bar vi av mot salongen i stan. Sedan fick jag ta buss till slussen, och tunnelbana till Kista. Försökte hitta byggnaden där jobbcoachen skulle vara, men det tog lite tid, och som vanligt lyckades jag strula till allt. Tog till och med fel buss, och åkte åt fel håll först - lyckat va? Slutade med att jag kom ca 10 minuter sent. Fast nästa gång vet jag hur jag ska gå för att inte ta en omväg. ;) Mötet gick däremot väldigt bra, och det känns skönt.

Efter detta åkte jag mot Märsta, och även det tog lång tid med min förvirrade hjärna. Haha! Men fram kom jag! Och så tog jag mig till arbetsförmedlingen där jag uppdaterade dem så mycket att de blev nöjda. Well well.

Nu sitter jag här hemma. Har precis ändrat designen lite, var så less på den förra. Nu håller jag nästan på att somna sittandes, så ska nog krypa ner under täcket när som helst!

G'night!


2 timmars studiotid till mig! ;)

Helgen med Elin för 2 veckor sen var mys mys mys! På fredagen köpte vi sushi som vi skulle ta med hem till henne. Medan den blev iordninggjord gick vi in på ica en snabbis, där kassören sa till Elin så fint att "Vilken fruuuktansvärt fin näsring du har...", haha! Sen när vi stod i kassan och skulle betala sushin ca 5 minuter senare, så går en full gubbe förbi och tallar på mitt ass! What the hell? Ja, vi fick i alla fall 3 sushimenyer för priset av två, så vi kunde mumsa ordentligt! ;)

   

På lördagen hade vi ännu mera mys, och vi gjorde bland annat oerhört sexiga hakgubbar som jag kanske lägge upp här någon dag ;) Haha, mycket skratt blev det i alla fall kan jag lova!

Söndagen åkte jag till Niclas, och vi gjorde det officiellt att det är slut. Sen firade vi Rolf som fyllt 18, med en massa snack och umgänge på bocken - väldigt trevligt var det!

Måndagen och tisdagen efter detta var jag lite i Norsborg, hos Niclas, och träffade Malin också. På onsdagen var jag hemma och lodade mig som vanligt, när helt plötsligt min gudfar kom och hälsade på! Haha, det slutade med att jag drog på bio med honom och min "gudbror" som jag inte träffat på minst 3 år... Såg Luftslottet som sprängdes och åt en massa popcorn! :) Sen följde de med hem till oss och fikade, och pratade i några timmar. Trevlig kväll!

   

Förra fredagen följde jag med Johanna till the Studio igen, och sötungen bjöd mig på 3 bilder! Vi hade det roligt där, och mycket mer tur med smink, hår och framför allt fotografen! Hon var mycket trevligare, och vi behövde inte alls stressa som förra gången. :) Efter fotograferingen åkte vi och köpte med oss mumsiga sallader från brödboden i Märsta centrum. Är de inte underbara? Nu blev jag riktigt sugen på en sån!

Fredagkvällen satt jag hemma och gjorde ingenting. Höll bokstavligt talat på att bli galen! Jag var så jäkla rastlös och uttråkad så det var helt sjukt åt det. Lördagen var nära på att bli likadan, men istället åkte jag ner till Mölnbo till Eija, Suss och dem! :D Så blev jag joker i karaokefinalen på Torino i Järna. Och kan ni tänka er, JAG VANN! Blommor, pokal, och 2 timmars studiotid med cdmixning var priset ;) Så nu måste jag komma på vilka jävla låtar jag ska sjunga!



I söndags var vi på mer karaoke på Bucken, där vi bland annat såg en helt otrolig tjej i 10-års åldern. Vilken jävla pipa hon hade! Whitney Houston-stuket, jag svär! Ska se om jag kan få upp en liten inspelning jag gjorde. :)

Nu i veckan har jag varit i Mölnbo, och kom hem i onsdags kväll då det blev sagt så att jag ska få en ny dator! Så gissa om jag är överlycklig? Hoppas bara att den här datorn håller tills jag får hem den ;)

Yes yes, och nu i helgen ska jag till Malin! <3