It's such a long, long way to go.

Det har inte gått så mycket framåt än, men imorgon så ska jag till psyk igen på mitt andra möte. Sen hoppas jag att allt kommer bli intensivare, så att det kan gå framåt snart. För jag orkar inte med mig själv. Den senaste veckan har Danilio hjälpt mig en massa, och tacka gudarna för det.

You never know what the future brings. Nu bär det av till syster, och jobbet för att kanske förklara lite hur allt ligger till. Man är aldrig mer än människa.


Att jag alltid lyckas.

Väckarklockan jag ställde på 10 stängde jag nog av i sömnen... Great. Hade tänkt åka ungefär den här tiden, men nu får det bli lite senare. Måste duscha, äta något, packa lite, etc.

Det känns som att mitt huvud ska sprängas. Jävla huvudvärk och ryggvärk. Det är säkert efter allt jag lyft, och alla konstiga vinklar jag stått i, och så drack jag nästan inget vatten igår heller. Whoo, Im the best...

Det var helt okey iaf att sova med rummet såhär, mycket mysigare än innan. :)

it's always better late then never


Ena halvan av rummet är i stort sätt klar.

 

På sovsidan av rummet är det bara lite småsaker kvar att fixa. Ska ta bort all skit som ligger i hyllan, och skaffa någon form av lådor att sätta där istället. Sen ska mina otroligt fula klisterväxter ner från väggen och det ska istället målas någonting annat kreativt.

Sen skulle det ju vara väldigt trevligt med en större tv... För att inte nämna någon att ha bredvid sig i sängen, ett hjärta att slå i takt med. Det skulle inte vara fel.


was I too close for comfort?


Last night alone... for this week?

Det här kan bli en okey vecka. Åker till Suz imorgon, och på onsdag vidare till Malin som ska öva på mina naglar. Sen får vi se hur det blir på torsdagen, mormor fyller år och kanske far dit med Jennifer. Kusinvitamin Sofia kanske också vill följa med i så fall, för hon ska ner hit till Stockholm nu i veckan. Ska i alla fall se till att träffa henne någonting när hon ändå är här nere.

Nu ska jag försöka lyfta upp min byrå på den där jävla trälådan i mitt golv. Varför känns det som att jag kommer att tappa den/göra illa mig/ha sönder något? ;o



you won't ever feel a thing


Det är befriande att slänga saker.

Ommöblering i full fart. Det är lite kaos just nu - saker överallt - men snart så ska jag nog få det i ordning. Har varit duktig idag och fått en massa gjort faktiskt. Har till och med varit iväg till Märsta en sväng förbi AF. Nu blir det till att ta en cigg i ruskvädret.

Brutna mönster.

Godmorgon, eller något. Lyckades väl somna runt 3 inatt. Less less less. Är helt jävla slut och har ont överallt.  Varje gång jag vaknar är det samma sak. Ångesten är inte närvarande i alla fall - den brukar oftast bara komma på kvällar och nätter.

Det är väldigt mycket jag borde göra, men jag har inte orken till något. Helgen som precis passerat satt jag hemma utan planer. Första helgen på flera månader som jag sov hemma, och det var inte kul. Men mamma är underbar, och hon lyckades distrahera mig lite grand genom att sätta mig i arbete med att rensa ur min garderob. Nu ska jag möblera om också. Om jag får ork till att komma igång alltså...

Igår var mormor, morfar, jennifer och jonny här på middag och fars dag-fika. De passade även på att fira mig, eftersom det inte blivit av att familjen firat min födelsedag ännu... Fick en dator och en gps. Väldigt praktiskt och bra.

Kun for meg.

Jag är så jävla trött på dessa ångestattacker. Speciellt de jag får när jag inte ens vet vad felet är... Men antar att jag inte klarar av att vara ensam. Well well, Daniel räddade mig den här gången. <3

Hade första mötet på psykiatrin i onsdags, utredningen är i process. Lite otur att hon skulle bort i två veckor bara. Men får vara glad över att första steget är taget i alla fall. Hoppas på att de kan komma fram till en diagnos rätt fort, så att de kan skicka mig vidare dit jag behöver. Jag vill bort från det här livet!

Ångest.

Speeding heart beat. Chest pain. Indisposition. Rushing head.
Supreme fear. I can't breathe~                         Make.It.Stop!


I want a perfect moment.



I want a perfect moment
I want to go tonight
I want to see the stars shoot
out of the pitch black sky

I want to start a fire
I want to burn tonight
I want a world in motion
I want to see the signs
Race through my mind

All I want now is a white light moment
Come with me tonight
Monochrome city
The colors fading
Watching the world in your eyes

Take me around the planet
Take me through space and time
Paint me a perfect picture
and make sure you cross the line
Dont let the colours scare you
Its just a state of mind
We'll stay in a sigh