"Livet är som en regnbåge. Och Regnet är också en viktig del."

Så hade jag skrivit för ca 1½ år sen i min blogg. Visa ord.

Har suttit nu i ett antal timmar och läst igenom nästan hela min blogg. Det har varit en riktig resa kan jag lova. Man får en väldigt bra insikt om sig själv, och trots att jag har återupplevt mina helvetesdagar då jag ville dö, så mår jag bättre nu än jag gjorde innan jag läste. Har jag klarat mig igenom sååå mycket helt sjuka grejer, så ska jag nog klara mig nu. Absolut.

Man kan faktiskt se hur mitt liv har gått neråt och neråt och neråt. Med några uppgångar här och där också. Men i stort sätt - neråt. Jag var mycket mer positiv för två år sen än vad jag är nu. Min hälsa har gått neråt hela tiden, aldrig blivit bra, och samtidigt har också min kämparglöd minskat med tiden. Inte så konstigt, när man i flera års tid går runt och mår så jävla dåligt på grund av samma skäl, samma problem, som aldrig blir bättre - utan istället sämre. Vilken människa skulle inte tappa bort sig lite?Ja. Jag mår lite bättre, men det är långt kvar. Lovar däremot att jag ska försöka vara lite mer positiv. Det kanske hjälper lite. Något som har hjälpt är alla mina kloka ord, som jag på något sätt väver in i mina texter ibland. Haha. Under den här kvällen har jag faktiskt hjälpt mig själv med mina egna ord. Ungefär som titeln.


Jag tycker detta var mycket bättre.

 vs.
gamla headern                            nya headern

vad tycker ni?


Att leka med photoshop.

Fick lust att kladda lite.


*splat*


Älskade Puffen, som jag hittade bilder på. Veckan innan han dog.


Jag, älva.


Shoot me, why don't ya?

Vaknade, kände mig nedstämd. Kollade lite jobb, men hittade inget intressant. Spelade lite gitarr för första gången på månader, och det var kul men svårt. Fick dessutom ont i fingrarna! >.< Jag önskar att jag kunde spela. Spela och skriva egna låtar. Men så är det inte. I lack the skill of playing guitar. For now, anyways.

Fotade även några av mina klänningar, som Sandra kanske vill låna en av. :) Hon tror på den blåa med blommor, och den tror jag faktiskt också mest på. Eller min svarta som jag köpte för någon vecka sen.

 

Sen har jag sjungit en massa, som vanligt. Annars är det bara alla vanliga saker som jag varit tvungen att göra, som att hämta ved och göra eld. Jag hatar det, men har inget val.

Har inte mått så bra idag, och det blev inte bättre av att få höra en massa onödigt pladder nu på kvällen. Jag känner att allting kommer från alla olika håll, och jag vet inte hur jag ska klara av det. Jag vet inte vart jag ska ta vägen över huvud taget. Skulle bara vilja dra. Dra till någonting nytt, och slippa alla för evigt upprepande problem som trycker ner mig så förjävligt.


I miss this feeling.


I will live to see another day.

Jag har fortsatt mitt översättande lite till idag, men det går väldigt segt måste jag erkänna. ;) Annars har jag bland annat sökt lite jobb, sjungit och sorterat min spotifymusik. Och så hade både jag och Ingrid riktigt jäkla tråkigt, så vi drog iväg i snöstormen för att fördriva lite tid med onödigheter! Blev att vi tog en trip till Kista gallerian, där vi bland annat åt. Mycket trevligt tidsfördriv med en oerhört gullig tjej. :*

Idag är sista dagen på dieten, och jag har gått ner lite drygt 4 kg sammanlagt. Ska försöka hålla i mitt nyttiga ätande, även om jag kanske inte behöver vara lika strikt som den senaste veckan! ;)


Vatten över huvudet?

Tisdagen spenderade jag med att söka en massa jobb. Det gick ju som det gick. Vi får se om man får höra något. Är inte ens säker på att jag vill höra från någon av de jag sökte, och de jag vill höra ifrån tror jag inte att jag har en chans hos. Haha.På kvällen fick jag en fix idé att börja översätta avsnitten av One Tree Hill säsong 1, då det bara finns text till de fem första avsnitten! -.- Jag har på kanske 2 timmar översatt 68 meningar, och kommit in 5 minuter i avsnittet. Tror att jag har tagit mig lite vatten över huvudet? Vissa ord och fraser är i stort sätt omöjliga att översätta, eftersom man inte ens hör vad de säger! Men jag är inte den som ger upp i första taget! ;) Och så ska ju allt vara perfekt också innan jag är nöjd.

Har gått ner 3,5 kg den senaste veckan, såg jag i morse. But more to come. Det konstiga/lustiga är att det stället jag märker mest på att det har försvunnit är på den övre delen av magen! Haha, det ser nästan lite lustigt ut. Nej, nu ska jag snart hoppa i säng.

Whoop whoop.


Hela systemet suger!

Idag har jag fixat en massa med mitt CV och sökt en del jobb. Sen har jag mest spenderat tiden med att leta efter yrkesutbildningar eller högskoleutbildningar. Men det är ju så satans svårt! Det är inte klokt. Det man känner att, ja, det här kan jag göra - kan man inte göra pga att det krävs någonting speciellt som man inte har. It really sucks!

Jag har också börjat irritera mig oerhört mycket på mitt vänstra öra! Det låter jättekonstigt och spänner i det för jämnan. Inte som tinitus, utan det liksom... "dunkar" jättetfort, i perioder. Helskumt. Det gör mig faktiskt rädd... Tänk om jag fått ännu något fel? Måste rådfråga min läkare om det fortsätter.

Nu orkar jag inte tänka mer på arbeten och utbildningar! Systemet suger helt enkelt, och jag ska lägga ner skiten för ikväll. Någon som vill göra någonting socialt med mig över Internet? Haha! Jag kanske ska ta och spela lite. Eller bara titta tv kanske.. :)

Home again after the weekend.

Som planerat tog jag blodprov i fredags, och åkte sen mot Niclas. Det tog riktigt lång tid innan jag kom fram pga den jävla tunnelbanetrafiken som strulade.

S(tru)L i ett nötskal.

Tåget togs ur trafik i Liljeholmen, och det stod att nästa tåg skulle komma om 7 minuter. Så jag väntade. När det var en minut kvar, ändrades texten så att tåget skulle gå mot Fruängen istället! Och när det tåget gått stod det att nästa mot Norsborg skulle komma om 11 minuter... Så jag väntade. När det bara var någon minut kvar, försvann texten igen! What the hell..?! Efter ett tag började de till slut förklara att tågtrafiken strulade mellan Liljeholmen och Örnsberg, och att ersättningsbussar skulle komma. Men jag kunde inte hitta någon jäkla karta att titta på var Örnsberg låg, så ringde Niclas som inte svarade. Och ringde igen, igen, igen, igen, igen, och kände hur hela jag började koka. När jag väl fick tag på honom fick jag bekräftat att jag måste ta ersättningsbussen. Inte fan visste jag varifrån de gick heller!Letade och letade, och gick sedan upp för att fråga i spärren. Fick veta att de skulle gå från andra sidan, vid den andra uppgången från perrongen. Utan något val skyndade jag mig runt hela skiten. Gick och frågade killen i den spärren också för att vara säker åt vilket håll busshållplatsen låg, och får då höra; "tågen går igen". VAFAN! Förbannad som en retad tjur, svettig av allt springande och min varma jacka, gick jag återigen ner på perrongen - för att märka att man knappt ens kan gå ner på den. Det var fullsmockat med folk. Överallt. Det var som att försöka klämma sig fram vid en konstert... Men jag lyckades rätt bra. Till slut kom tåget, och av bara farten kom jag på det mha trycket från allt folk bakom. Och det var trångt, och det var varmt. Och folk luktade illa. Finns det något värre än när man får sitta bland folk som stinker på ett eller annat sätt? En tant bredvid mig hade en så jävla vidrig andedräkt att jag höll på att spy, och så satt hon där och smårapade! När hon äntligen gick av, satt det en man mittemot som luktade bokstavligt talat skit. När han gick av följde bajsdoften hans byxor. Jag höll på att dö.

Helt slut kom jag till slut fram. Och somnade ett tag i Niclas säng, där jag tydligen snarkade rejält! Jag var helt död i fredags. Det kanske hade att göra med dieten. Men på kvällen åkte vi till Stallbacken för att sjunga lite karaoke. Sedan blev det ett besök på Donken med allihopa. Och jag var sååå hungrig! Jag ville bara vräka i mig, och det luktade så otroligt gott! Men jag stod emot. Kötpte en påse babycarrots. Sen åkte jag tillbaka med Niclas till Norsborg i stället för ner till Mölnbo, eftersom att det ändå fanns skjuts tillgängligt och jag skulle upp till Saja dagen efter.

Men det blev ju aldrig av! :( Hon blev tydligen sjuk över natten, så vi fick skjuta upp det hela. Det var riktigt tråkigt, hade sett fram emot det. Men men... Jag spenderade lördagen hos Niclas istället, och åkte hem idag. Nu sitter jag här hungrig igen, utan att kunna äta något. :)

Har ätit en massa frukt och grönsaker i helgen och kan påstå att det faktiskt inte är så mättande! Imorgon är det däremot biff-dag, vilket jag ser fram emot mycket! ;D Jag har inte något direkt sötsug, utan är mer sugen på salt! Chips och pommes... Mjau!


Avokado <3

Sitter och mumsar på mandarin och avokado <3 men kan ju säga att jag gärna skulle vilja äta chips och choklad! Är sååå jävla sugen på det just nu!

Har pluggat lite teori nu, och det känns bra. Ska titta lite på serier och packa. Sen ska jag sova! Jag är helt död, och klockan är bara halv tio. o.O Någonting är skumt med mig!


Glasögonen fortsätter störa mitt balanssinne.

Så var man hemma igen! Back to the lonelyness and the don't-know-what-to-do-ness. Yey. Fick en trevlig dag med Ingrid åt minstone, väldigt uppskattat! Måste göras om snart. Det är en skam att vi ses så sällan med tanke på avståndet mellan våra hus! Ändring på det, tack. :)

Har ätit lite soppa, och känner mig äckligt mätt trots att jag åt vääldigt lite. Men det är väl bra på sitt sätt. Får bara hoppas på att den här dieten verkligen ger resultat. Det skulle göra mig väldigt happy!Nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på, och det är jävligt kallt! Men, körkortsteori skulle väl sitta på sin plats. Sen ska jag packa lite, för imorgon måste jag gå upp tidigt. :( Vill inte! Ska ta blodprover, vilket verkligen suger, och sen ska jag träffa Niclas en stund. Sen på kvällen blir det karaoke på Stallbacken, och antar att jag sover kvar i Mölnbo. På lördag blir det date med Saja, och jag får äntligen komma hem till henne!

Det var väl allt jag har att säga just nu. Mjau!


Fruktdagen.

Snart bär det av med Ingrid! Jag håller på och äter min frukost just nu: 19 vindruvor, en mandarin och en avokado. Dag ett i dieten. Man ska äta i stort sätt bara frukt!Jag är trött. Men den här natten klarade jag mig i alla fall utan panikattacker. Alltid något. :)

Nej nu ska jag klä på mig och synda mig!


Tell me how to breathe.

Usch. Jag mår pyton. Behöver ny luft i mina lungor. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till?

Spikade nyss med Ingrid att jag ska följa med henne till Sollentuna centrum imorgon, vilket ska bli väldigt skönt. Både att få komma ut och göra något, och att få träffa henne! På fredag ska jag bland annat på karaoken i Södertälje, Suss övertalade mig. =) Och på lördag ska jag till Saja. <3 Det kan bli en bra helg. Kanske. Om inte alla känslor i mig förstör allt.

Satans kvitton!

Detta är en riktig tråkdag. Jag är trött som satan och dessutom uttråkad.Natten som var, var riktigt hemsk... Jag fick panikångest. Rejält. Värsta på 2 år. Känns som att man ska dö. Kvävas. Som att någon håller i ens hjärta och kramar åt. Det går inte att beskriva. Jag hoppas att jag klarar mig utan några fler... 

Hm. Skulle vilja spela lite gitarr tror jag, eller möjligtvis rita lite. Skulle vilja använda min kreativitet lite i alla fall. Kanske gör det lite senare, först måste jag fixa klart alla måsten.


Trafikskolan hade lämnat ett röstmeddelande på min telefon, som jag hörde nyss. De påstår att jag inte har betalat för en av mina dubbellektioner som jag hade i somras!? What the hell? De sa att om jag har kvitto som jag kan visa så är det inga problem, men annars måste jag betala... Jag har förfan inte kvar några kvitton längre?! Det var ju månader sen! Jävla fan. 1060 spänn. Det är inte pengar man bara slänger iväg utan problem. Jag vet att jag har betalat det, jag har betalat för alla lektioner jag haft. Förstår inte vad det är de inte fattar? I somras när jag fortfarande körde intensivt påpekade de flera gånger att jag låg efter med en betalning, och jag upprepade varje gång att det gjorde jag inte alls. Det där felet uppstod när min körlärare var sjuk, och lektionen blev inställd precis innan. De har ju en sån policy att om man inte avbokar lektionen innan kl.13.00 dagen innan så måste man betala ändå. Men man ska väl ändå inte behöva betala när ens lärare blivit sjuk? THIS SUCKS! Jag kan ju inte bevisa det på något sätt! >.<


 Dagens:
[x] slänga sopor
[x] hämta posten
[x] hämta ved
[x] göra eld
[x] fixa disken
[x] uppdatera cv
[ ] söka jobb
[/] städa klart rummet
[ ] plugga teori 

 


What goes around, comes around.

Fick de nya ID-korten idag! Mamma hade med sig dem när hon kom hem från jobbet. :) Greatness.

Jag är så otroligt uttråkad! Har städat lite på rummet idag, men annars inte mycket. Uppdaterat och lagt in en massa bilder här och där... Det var faktiskt skönt att få det gjort! Även om det kanske inte är det viktigaste som finns! ;)

Mamma och pappa visade mig en diet som de ska göra, och jag tänker hänka på! Den tar 7 dagar, och man kan gå ner mellan 4,5 - 7,7 kg tydligen! Det skulle behövas, haha. Man kan göra om dieten hur många ggr man vill dessutom, alltid ett plus. Värt att prova i alla fall. :) Vi tänkte börja på torsdag. Sen får vi se hur den fungerar.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Glo lite på tv kanske?

Helgens bästa!

Vi satt på donken och lade märke till det där pappret man får på brickorna. Där stod det ungefär "Vi anställer ej turkar, polacker, vietnameser, etiopier, osv osv osv. Och inte heller norrmän, svenskar eller greker." Och längst ner står det att de anställer individer, med egenskaper, typ sånt bjäffs.
Danne: "Haha, Suss, de anställer inte turkar! ... wtf!?"
Suss: "...inte polacker heller! Hahaha"
Danne: "Vafan, bobbo, det står inget om syrianer! Det är säkert ni som har skrivit det, hahaha"

Så blev det någon diskussion om nationaliteter osv, skämt hit och dit, och liknande.
Niclas: "Hörru Danne, din lilla polack, ät upp nu!"
Danne: "Du är helsvensk, så du har inte rätt att säga så till mig, haha!"
Jag: "Jag får säga så! Jag är typ finne, ryss, valloon och same, hahaha"
Bobbo: "Ja, då har du i alla fall halvt rätt att säga det!"
Danne: "Samer är ju samma sak som etiopier!"
HAHAHAHAHA!
Danne: "De bygger ju likadana byar!"
HAHA WTF, liksom?! xD

JAG DOG! :'D


Kort resumé av sista tiden.

Nyåret firade vi hos Nicke med annat trevligt folk, och var sen ut och tittade på fyrverkerierna. De var lite snåla i år jämfört med tidigare år faktiskt! Men det var ju så jävla kallt, och inte så klart väder heller. Det stoppade dock inte Nicke och Niclas från att moona hejvilt! Jag hade glömt min kamera hemma, så jag var lite ledsen pga det... och försökte i stället fota med mobilen! Ganska misslyckat blev det, som ni kanske förstår. ;)
Veckan därpå var vi hemma hos mig några dagar, och fixade bland annat ID-foton, så snart kommer förhoppningsvis våra nya ID-kort. :) På onsdagen var vi barnvakt åt den sötaste ungen Eyra, och åkte till Norsborg på torsdagen. Fredagen den 8e träffade jag Ingrid en liten stund på deras show. Det var riktigt kul att se faktiskt. :)På lördagen åkte jag och Niclas ner till Mölnbo, och där har jag varit tills igår. Nu sitter jag här hemma och tråkar i min ensamhet. Har städat lite men blir så otroligt snurrig eftersom jag har glasögonen på mig... Linserna är slut och jag måste beställa nya! It sucks!I fredags var vi på karaoke på Stallbacken, och i lördags var vi på Torino och sjöng. Det var faktiskt en väldigt rolig helg! Trots att det inte var så mycket folk så var det drag liksom. Niclas filmade mig när jag sjöng, och filmerna ligger nu på youtube... Jag ser väldigt muppig ut måste jag säga! Hahaha. Men men, kan bjuda på det. ;)

Jag har också läst ut 3 böcker, i två olika serier, sen nyår... Och nu måste jag vänta på fortsättningarna, som båda kommer ut i mars ._. That sucks even more!